L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 7 d’agost del 2013

PLENARI D’AGOST: L’oposició vota en contra d’una inversió per millorar el sistema d’accés a l’aparcament del passeig i una altra per instal·lar aire condicionat en el jutjat de pau.

L'oposició vota en contra de les millores en l'aparcament i el jutjat

La proposa del govern de Jordi Joan d’invertir 50.000 en el canvi del sistema d’accés a l’aparcament subterrani del passeig i 2.178 per instal·lar un equip d’aire condicionat en el Jutjat de Pau va ser votada en contra per l’oposició i la regidora trànsfuga Karina Vercher.

L’oposició buscava una justificació a la seua negativa a la inversió i més sabent que era necessària pel mal estat del sistema d’accés i la trobava amb arguments tan peregrins com dir que no estan en la comissió de control de l’aparcament que ha fet la proposta, o presentar les propostes unides en un únic expedient.

La regidora no adscrita va anar més lluny i a més de parlar de les beques de menjador quan no venia al cas, afirmava votar en contra perquè no volia que “el senyor Perfecto Benavant, alcalde en l’ombra, estiguera fresquet en el jutjat”. Aquesta frase, completament reprobable, li va valdre una amonestació de l’alcalde. I ja que estem li direm a la Sra. Karina que el senyor Perfecto Benavent fa la seua tasca judicial pel carrer. Vosté va perjudicar a altres persones, i estem segurs que recordant la santa patrona de la música, als afectats no els haurà paregut música celestial la seua postura.

La regidora responsable, Llum Sansaloni, deia que la necessitat de la invertia naixia de les deficiències i problemes de l’obra, de sobra conegudes per l’oposició, i de la mala gestió en passades legislatures. La regidora de Compromís-Bloc va recordar que l’obra es va fer sense cap necessitat i que sempre ha estat un niu de problemes, entre els quals els grossos són l’abandó de la concessionària i que l’Ajuntament haja d’assumir els 2’4 milions, amb els quals es podrien fer moltes inversions i atendre menjadors socials.

El regidor Víctor Borràs, del grup socialista, va recordar que l’aire condicionat no era només pel personal del jutjat sinó per als veïns usuaris i va explicar que en la presentació de propostes conjuntes se seguia la normativa del govern de la Nació per una major eficàcia i estalvi.

L’alcalde Jordi Joan va tancar el debat parlant d’una inversió i concessió ruïnosa í innecessària per a Tavernes, va recordar que l’oposició havia demanat moltes vegades millores en les instal·lacions de l’aparcament i va recordar que en la comissió de gestió no hi cap representant que acudesca en nom dels partits. Sobre les beques de menjador, a banda de no ser cosa del capítol del pressupost que es debatia, va indicar que l’Ajuntament no pot assumir tot allò que la Diputació marque.






Tenim un marró!!

El Sr. Ferrando, de l’oposició, en l’últim punt de l’ordre del dia confessava que li havia sabut malament votar en contra de la millora de l’accés de l’aparcament. Coses de la disciplina de partit, suposem. I tot seguit reconeixia que “tenim un marro” en clara referència clara a tots els problemes sorgits de la mateixa construcció i d’eixos 2’4 milions d’euros a pagar a l’empresa.

Tenim un marro, un bon marró. És el fruit de la desafortunada obra i mala gestió en anteriors legislatures del partit ara en l’oposició, quan es van empenyar en destrossar-nos el Passeig, en convertir una zona d’ombra i d’esplai en un desert o si vol en un sequer d’arròs o panses.

La frase pensem reflecteix ben bé allò que és l’aparcament per a Tavernes: un marró, o millor un forat negre que se’ns engolirà 2’4 milions d’euros que pagarem entre tots els vallers i vallers. Els 2’4 milions d’euros amb què hem d’indemnitzar a l’empresa eixiran dels nostres impostos, dels de tots, i no dels que s’encabotaren en l’obra.

Hem tornat al 9-8. Ja ho veu, sra. regidora no adscrita: de nou el 9 a 8 a favor dels de sempre. Hem de donar-li les gràcies?. Tenim un marró. Cadascú té el seu, però a banda de la disciplina de partit en el vot, hi ha també altres valors que no cal esmentar ara. L’opció de l’abstenció és tan vàlida como altra qualsevol. I després, al final, l’acta sempre és del regidor i, treballar, sempre és pot treballar pel bé del poble.
-

11 comentaris:

Un de dretes ha dit...

En considere de dretes i fins 2011 votant del pp. Feia temps que no anava als plenaris. El dilluns vaig sentir allò que sen diu vergonya aliena. El pp aliat amb una trànsfuga!!!. No m'ho puc creure. Vidal defensant a una regidora que al plenari diu nom i cognom de persona particular. Simplement patètic. L'alcalde be i prou. Ha de frenar més les eixides de to. A les acaballes alguns regidor de l'oposició es varen desbocar volen fer una conversa de bar, parlant sense tor de paraula i el Vidal soltant tot tipus de incogruencies i fora del debat de plenari. Molt be el de hisenda, el de la camisa blanca, perdoneu però no es conec a tots. La contestació al que feia un hora avia votat en contra d'allò del parking va ser de Corts Espanyoles dels 80. Per supost no votare a la gentola esta que estava a la bancà de la dreta. No s'ho merixen.

Anònim ha dit...

Del plenari de dilluns vaig traure algunes sucoses evidències. Com que és com a minin inmoral vore als pperos amb una trànfuga. Que pensaran els que les han votat?.
L'equip de govern està preparat i dona la talla. Tant sols un però. Tene al secretari a tir i acaben de fer la feina. Tal vegada ho lamenten més tard. L'escrit de la Conselleria és fum. Recordeu que son els mateixos que varen amagar l'accident del metro, els de la formula , els del papa...Aixó demostra més que mai que no te res juridic on agarrar-se, si ho tinges ja ho havera utilitzat. Fins i tot te la barra, ell o els seus palmeros, de dir que els sindicats, ( així a tuti plen ), donen suport a la seva gestió. Quan puga llegir la nota de premsa dels sindicats, ( ccoo, ugt, sindicat de funcionaris, sindicat de policia...) m'ho creuré. L'alcalde va demostrar que els té ben posats. Té estil, sap torejar el bou i aguantar quan s'ha de aguantar. Hara be, no te el que solem dir mala llet i aixó de vegades fa falta. Es el seu punt débil

Anònim ha dit...

Tenim un alcalde massa educat, massa ben format, massa respectuós amb tots, en definitiva massa persona i de trellat i això la dreta ho sap i no li ho perdona, i per això iprecisament d'ací venen els exabruptes que li dediquen de dictador, prepotent, etc. quan Jordi Juan és precisament tot el contrari.
Mala llet? Millor que no en tinga i seguisca en eixe cami de ser alcalde de tots pero posant-se en el seu lloc com fa.

Anònim ha dit...

L'oposicio ja fa temps que va pedre el nord. Despues de les eleccions per estar fora de lloc, i despues de pactar en la transfuga karina ja va ser la gota que colma el vaso. Votar en contra de estes millores perque? Quin sentit te? En arguments tan poc solids i sense trellat. Simplement i acabe, jordi cada volta magrada mes. Sap parlar i debatint ningu pot en ell. Es el que mes trellat te. Victor i Llum tmb van parlar molt be. I karina, pper favor, molt mal fent eixes alusions a Perfecto. Tots saben que treballa repartint, i ella ha perjudicat a una part important de la societat.

Anònim ha dit...

El mes trist de tot es que el pp no li parara els peus a karina. Així no van enlloc.
No crec que posen aire acondicionat a la bicicleta groga.

movilitat exterior ha dit...

Com sabrà la gent que va al jutjat que no hi ha aire acondicionat perquè així a un treballador d'allí li fan la punyeta i no està fresquet?. No es això el que va dir la trànsfuga?. Es com si no pugerem en un arbre i arrasem el bosc. Generalitzant, no podem en la part i anem a per tot. Clar, despres ve allò de "efectos colaterales". A que recorda tot això?. Els pperos manaven a la legislatura passada i no van sol.lucionar els problemes del jutjat i ara es deixen portar per la trànsfuga. Pero a l'assumpte, que farà el govern municipal per a que els usuaris del jutjat sapigen el motiu de la calor sofocant?. Jo dells posaria un cartell explicatiu. Al parking en posaria un altre.

Anònim ha dit...

Es triste que todo el poder de la oposición se centre en la crítica y la denuncia diaria, hay formas de realizar una oposición dura y firme pero sin llegar crispar los nervios a todo un pueblo, pero todo apunta a que eso no importa, solo importa en cómo se quedara el reparto de la tarta.
¿Pero no tienen freno? ¿No se dan cuenta que a este paso van a perder la poca de credibilidad que les queda, si es que queda alguna?
¿Sera que a estas alturas todavía alguno no han digerido su salida del mando y ordeno al que estaban acostumbrados?
Qué ruin puede ser el verse en el lodo y querer arrastrar a otros a esa mezquindad.
Qué triste debe de ser el querer hablar en nombre de un proyecto que se vende como justo, solidario, humano, de buenas personas, cuando sólo se pueden ofertar unas credenciales de ruina y fracaso, de mala gestión y manipulación.

Anònim ha dit...

La trànsfuga, per fer-li la punyeta a Perfecto, aconsegueis que els altres treballadors i tots els usuaris del jutjat (per alli passa quasi tot el poble) suporten la calor sofocant de l'estiu. Això si, amb el vis-i-plau de Vidal i cia. Com es menga això?. Quina explicació fa l'oposició?. Algú ha demanat explicacions?. Perqué no hi ha un cartell que ho explique tot aixó

Un sufridor col.lateral ha dit...

Avui he acompanyat a ma mare al jutjat. Pur tràmit, la fe de vida per cobrar la pensió de les vendimies. La calor era sofocant. Despres de llegir la cotorra he pensat que haurien d'advertir el motiu de la calor. Si alguna persona de més edad li agafa una lipotimia que passa?.
Totes les persones que en el seu moment van anar a les vendimies i despres es gastaven els dinners que allí guanyaven donant feina als obrers del poble mereixen este tracte?.( Es feren moltes cases amb els dinners de les vendimies). Els nostres majors mereixen este comportament. Així ho pensa l'oposició?. Que trist!!. Vidal per 2000 o 3000 euros el vens a la trànfuga?

Anònim ha dit...

A Manolete i kkarina, amb el recolzament de les altres titelles pperes, els importa poc el que li passe al ciutadà o treballadors del jutjat. Per a ells el fí justifica els mitjans; si per a venjar-se foten al poble, el dona igual.
Que es done compte Tavernes d'una vegada, qui són eixa colla de pseudo politics

Anònim ha dit...

És el problema de governar en minoria. No sempre s"aproba el que el govern vol.
És el joc democratic.