L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 6 d’agost del 2013

Parlem de números i xifres: El govern actual ja ha retallat més d’un 20% els sous i dietes dels regidors per assistència a plens i òrgans col·legiats.



Davant el ple d'avui dilluns, i per informació general a la ciutadania, repetim actualitzada la informació que ja donàrem en el seu dia sobre sous, dietes i demés de l'actual corporació.

Les xifres demostren que l'equip de govern actual ha complit i amb escreix el seu compromís d'abaixar un 20% els sous i costos de la corporació. 

DEDICACIONS TOTALS O PARCIALS

CORPORACIO ACTUAL 

                               BRUT MES        ANY             S.S

Jordi Juan               2824              39549          12221

Víctor Borrás           2824              39549          12221

Vanessa Marti        1412              19774            6110



TOTAL                                       101.071          31.231 

(Per no saber les xifres exactes, hem considerat la dedicació de Víctor Borras igual a la de l’alcalde. El 5% menys que té, serien 100 euros nets de menys al mes. Agraïm la comprensió)



 CORPORACIO  ANTERIOR 

                             BRUT MES        ANY             S.S

Manuel Vidal         3304                46256           14293 

Amparo Espí         2973                41630            12863

Luisa Mifsud          1932                27060             8361 

Salvador Ribis       1932                27060             8361    



TOTAL                                         142007           43880  

 


COST TOTAL DEL PP:   179.348 €

COST TOTAL ACTUAL CORPORACIÓ: 132.302 € 

ESTALVI ACTUAL CORPORACIÓ: 47.046 €. EIXA XIFRA ÉS EL 26’3% D’ESTALVI EN DEDICACIONS EXCLUSIVES  O PARCIALS RESPECTE AL PP



ORGANS COL·LEGIATS 

Les comissions informatives passen de 6 a 4 comissions, i es mantenen la Junta de Portaveus, Consell Agrari, Junta de Personal i Comissió de Seguretat i Salut, a més del ple municipal.  Les quantitats a cobrar per assistència plens i comissions són les mateixes de la passada legislatura, a saber 230 i 100 € respectivament. Els regidors i alcalde amb dedicació, total o parcial, no cobren per assistència a plens i comissions.

A la passada corporació, la del PP, tot això tenia un cost a l'any sobre els 108.000 € mentre l’actual corporació anuncia un cost de 84.000 €.

HI HA UN ESTALVI DE 24.000 €, UN 22% SOBRE EL PP

(Cal indicar que les quantitats poden variar segons el nombre total de plenaris i comissions per plenari)

Els estalvis no són els únics perquè cal recordar que els regidors del PP en la passada legislatura cobraven per assistència als Consells de Centres Escolars  i Consell Escolar Muncipal (eren els únics que hi anaven perquè així ho van decidir aprofitant la seua majoria absoluta i els únics que cobraven, perquè ni professorat ni AMPES cobraven) amb la qual cosa si comptem també aquests consells escolars, els estalvis que té l’Ajuntament en els organs col·legiats podria arribar als 55.000 € a l’any. 

 I ja estaríem parlant no del 22% sinó del 51% d’estalvi en els órgans col·legiats sobre el cost en la legislatura anterior.
-

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Als del PP sempre els ha agradat enrredrar les cifres, marejar els números i així han deixat l'es arques municipals.

Anònim ha dit...

Els del PP són uns mestres de la manipulació i de la demagògia, quina cara més dura de cobrar el que cobraven per deixar l'ajuntament fet un EMPASTRE! No entenc com hi ha funcionari que encara els dóna suport després de veure, i saber per què ells ho saben, les coses tan mal fetes que han fet. Que aconsegueixen donant suport al PP?

Anònim ha dit...

Però els del PP que volen donar a entendre? Què si l'alcalde i el Sr Borras cobren menys hi haurà menys atur???? Ojalà fora aixina, segur que es llevaben el sou!! Però es treball de la Generalitat i del govern de Rajoy promoure el treball, però ofegant als autònoms i ajudant als amics banquers, poc de treball es crearà.

Anònim ha dit...

El PP només vol amargar-li l'existència al govern, Tavernes no els interessa, només fotre al govern. Es veu clarament que Manolo Vidal li té mania persecutòria a l'alcalde. Farà el que siga per fer-li la vida impossible.

Anònim ha dit...

I quan inicia el ppke la rebaixa de sou? Quan ja sap que no pot hi haure moció ni ser alcalde. Així són els peperos i afins : uns pardals

Anònim ha dit...

Com la regidora trànsfuga.
Menuda pocavergonya!
Ha tingut dos anys per a presentar eixa proposta però ho fa ara i amb el PP, ara que ja no cobra eixa mitja jornada que segons veig ens costava 26.000 euros a l'any.
Cada dia se li veu mes que d'esquerrana i de tindre ética res de res: esta estava en política per cobrar i res mes.

Anònim ha dit...

Falta el cost del cap de premsa i el que cobrava Karina.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No falta res. Ho diguem ben clar: informació actualitzada sobre els costos de regidors, és a dir, els polítics, no el personal de confiança que tindria la consideració de personal laboral.

Ni hem inclos mai en aquestes comparatives el personal de confiança.

Quan a la trànsfuga Karina Vercher, la informació està actualitzada respecte a una anterior que ferem en el seu moment. Hem suprimit el cost de la mitja dedicació exclusiva, i hem sumat el cost dels plenaris i les comissions als òrgans col·legiats.

I com no, les dades son exactes i correctes. Alguna menuda desviació d'algun euro en suprimir els centims.

Anònim ha dit...

I el Sr. Llacer treballa debades?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Suposem que no, que no treballa debades com tu i li pagarà la Conselleria com a professor.

Ara si vols dir si cobra de l'Ajuntament: doncs, no.

El Sr. Llácer fa un any que no té cap dedicació ni exclusiva ni parcial, i no cobra cap sou de l'Ajuntament.

Pensem que valdria més que llegireu la noticia on está ben clar qui cobra i qui cobrava abans sou per dedicacio a l'Ajuntament.

Random ha dit...

ara volen que es bagen el sou però quan estaven ells no? Això només té un nom que és de sin......s perquè el que la gent que ens esta governant en este moment treballa i esta al costat del poble. Aixina que els del pp ja poden pendre nota de com es fa política.
LES COSES CLARES

Anònim ha dit...

Encapçalarà Manolo Vidal una campanya en el seu partit i demanara que tots s'abaixen el 20%, inclús que li rebaixen eixe 20% al seu sou de 38.000 euros a l'any? Això seria donar exemple.

Encara que els peperets molt de parlar, pero el seu partit nomes ha rebaixat el 2% (el dos per cent) el sou als carrecs per no complir objectius.
O siga que justicia, però mai en ma casa!

Random ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Segur que la baixada de sous s'aproba per unamitat.

Anònim ha dit...

Quin acudit mes bo. Et quedaras amb un pam de nas.

Anònim ha dit...

Més enllà del que cobra l'actual corporació, deuirem de mirar l'eficàcia.




Quan va manar el Sr. Vidal, els diners entraven a camions a l'Ajuntament, llicències d'obres, plusvàlues PAIs, nou immobles als quals cobrar IBI... etc. Doncs be, la gestió econòmica del Sr. Vidal va ser més que mala, en una època de vaques grosses, no va saber gestionar l'economia del poble.

I ara que el que és pitjor, vol donar lliçó.

Jordi, massa que està fent donada la situació global/local de l'economia.

Si Manolo tinguera vergonya, no eixiria de casa. Per cer ¿que hi ha de l'errada de càlcul que va descobrir els Sr. Vidal de 20 o 30 milions d'Euros del pla d'ajust?

Anònim ha dit...

Igual dona que siguen de dretes que d'esquerres que del mig! a pagar-la com sempre "poca ropa" ells a cobrar i a omplir-se les butxaques mentre governen. Els càrrecs públics haurien de ser no remunerats i no em vingau en que treballen quan la majoria tenen altres feines fora de l'ajuntament. Jo estic a l'atur fa més d'any i mig i tinc poques esperances que este ni el govern central ni molt menys l'autonòmic ens traguen d'esta situació. Mentre tinguen els seus col·locats a la resta al pou!

Anònim ha dit...

Ja has vist que na de na... Era mentira

Anònim ha dit...

Tu ho tens clar: Per a tu, que només els rics i els poderosos es puguen dedicar a la política perque sen els únics que no cal que cobren per treballar en els Ajuntaments.

Amb eixes idees estariem encara amb l'edat mitjana i el senyor feudal o el cacic de torn ho governaria tot.

Anònim ha dit...

I el sou de Bufante ?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ja hem explicat que no s'han inclós els càrrecs de confiança, nomes les despeses dels polítics.

Si vosté creu que amaguem res, ben lluny de la realitat.

El secretari de l'alcalde d'ara i el del SR. Bufante, treball a mitja jornada, si no ens equivoquem sumats no arriben el cost de les dues secretaries que va tindre Manolo Vidal, que fins i tot cobraven productivitat, cosa que sempre s'ha amagat.

Horace ha dit...

Gorgeous!