L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 11 d’agost del 2013

La Penya Valleros obté un bon èxit de participació en la VIII Concentració Motera de la platja



  
La platja de Tavernes, i més en concret la zona al voltant de Padur, ha estat el lloc que ha acollit les activitats de la VIII Concentració Motera que s’iniciaven el passat divendres, amb la benvinguda als campistes i la festa nocturna al pub Acuarium.


Al llarg del cap de setmana els participants han pogut gaudir de diversos jocs i espectacles, sorteig de regals i actuacions musicals, a més de fer turisme i conéixer millor la Valldigna amb la volta turística i en especial la celebrada diumenge amb passejada motera per la platja de Tavernes i Cullera, l’eixida de la qual podem vore a la fotografia 3.


Un any més, dissabte per la nit, la Ducati Stunt Team va oferir tota una completa exhibició de Motociclisme Stunt nocturna única, com no a càrrec d d’Emilio Zamora, a la qual va seguir el Concert del grup La Rendicion.(Zona concentración.)

En resum, bon ambient, bon menjar en la carpa i bona organització de la Penya Valleros. 
-