L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 7 d’agost del 2013

La Policia Local i la Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna van impedir ahir dimarts un intent de segrest de dos xiquets.

Els fets es van produir a l’estació de trens de Tavernes, quan el pare dels dos menuts, arran d’una forta discussió amb la seua muller, li va prendre els menors amb l’amenaça de que anava a endur-se’ls al Marroc, quan en principi l’intenció era viatjar fins a Alacant a casa d’uns familiars.

La mare va reaccionar immediatament, i en un moment determinat, va aconseguir recuperar els fills i entrar a l’estació de trens on va demanar auxili als presents. Ràpidament es va posar en coneixement dels fets a les forces de Seguretat, que van impedir el possible segrest. Amb posterioritat, es va esbrinar que la mare dels menors rebia des de feia 3 anys un presumpte tracte denigrant i de maltractament.

En tractar-se de fets constitutius d’un pressumpte delicte contra la dona, l’home va ser detingut i posat a disposició judicial.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tolerancia CERO en la Violencia de gènere. (I en qualsevol violencia)
un punt vert per als veins que estaven a l'estació i un punt vert per a la Policia Local i La Guardia Civil