L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 26 d’agost del 2013

Per a plorar: L'aeroport de Castelló (cost 150 milions) no té gasolinera per a repostar els avions

Aeroport de Castelló
L'aeroport de Castelló és una caixa de sorpreses o si voleu un continu desficaci. Tots els despropòsits són possibles en l'aeroport sense avions, i ara hem sabut que haurà de resoldre un contratemps complex: les obres de la gasolinera encara estan per fer.

Per increïble que resulte, el complex aeronàutic de Castelló, que ha tingut un cost sobre els 150 milions i no funciona, manca d'un servei elemental en un aeroport com les instal·lacions de repostaje. El projecte sí va incloure el dipòsit de combustible però els treballs mai es van arribar a desenvolupar. De fet, quan es va produir la polèmica inauguració al març del 2011 no havia començat la gasolinera i va quedar pendent entre les obligacions de Concessions Aeroportuàries. 

Després es va produir la ruptura de relacions entre Aerocas, societat pública controlada per la Generalitat, i Concessions Aeroportuàries, l'empresa privada que havia desenvolupat la infraestructura per a explotar-la durant diverses dècades.

Aerocas va assumir la gestió al desembre del 2011 i gens s'ha avançat en la construcció de la gasolinera dels avions malgrat la seua importància per a assegurar tràfics de vols.

El fet és demostratiu de en quines mans (les del PP) hem deixat des de 1995 el govern de la Generalitat. Però que us anem a dir que no sapieu: Formula 1, Copa d'Amèrica de vela, visita del Papa i Gurtel; Ciutat de les Arts i de les Ciències, Terra Mítica, la Ciutat de la Llum, el mateix aeroport de Castelló… tants i tants malbarataments amb els diners dels valencians.
-