L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 7 d’agost del 2013

La Policia Local de Tavernes renova dos vehicles policials per donar una servei efectiu als veïns. Els dos nous vehicles operatius, del tipus 4x4, substituiran els anteriors “tot terreny” en molt mal estat.


Els vehicles, uns Hyundai I35, són del mateix segment que els anteriors Nissan, i tindran un cost de 1590 euros al mes per unitat. L’increment respecte als 1280 euros del renting anterior es deu al poc interés del renting en l’oferta de les entitats finançeres.

El anteriors vehicles estaven contractats per tres anys però s'havia prorrogat. Les noves unitats policials estan millor dotades que els anteriors i gaudeixen d’un augment significatiu de prestacions i d’equipament en incorporar-hi una oficina per efectuar informes i senyalització mòbil d’emergència.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, ha recordat que “hem estat sofrint els últims anys perquè teníem un parc mòbil de vehicles completament obsolet i fora de les necessitats d’una policia local moderna, patint continus problemes mecànics, cosa que obstaculitzava les feines dels agents. La resposta efectiva de la Policia Local de cara als ciutadans de Tavernes ha de comptar amb vehicles adequats i plenament operatius”.
 
Disposen d'oficina mòbil
La mateixa Policia Local va lliurar en mà una còpia del plec de condicions tècniques a tots els concessionaris locals quan es va fer el procés d'adjudicació, amb la novetat que totes les operacions de manteniment de les unitats s’haurien de realitzar únicament en tallers de la ciutat.

El renting s’ha formalitzat amb Tallers Galera, empresa que ha incrementat l’equipament dels vehicles sense augmentar-ne el cost contemplat. Cal destacar també que el cost final està calculat segons els kilòmetres reals que cada any efectuen les unitats policials, i que es preveu sobre els 60.000 km.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra, aquest renting no se va formalitzar amb Alphabet? Supose que les reparacions serà lo que aquesta empresa haurà subcontratat a Tallers Galera per a complir amb el plec, no?

Quin equipament ha ficat de més sense augmentar-ne el cost? Pots especificar quins han sigut? És a dir, quines millores ha ofertat l'adjudicatari sense cap cost?

Seguix pensant que falta almenys un vehicle més ecològic.

Anònim ha dit...

Vaja, confiant amb el que deien els pperos, esperava un porsche o un Ferrari. Resulta que són cotxes normals. No ho entenc
Al primer anònim, trobe que seria més pràctic que anares i preguntares directament a contractació o a la policía. De segur que t'ho diuen tot. La transparencia en este Ajuntament, amb Jordi al capdavant, és més que evident.