L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 31 d’agost del 2013

AJORNAT PER LA PLUJA. ES FARA AVUI DISSABTE. El Club de Pilota Valldigna per desé any seguit organitza el Trofeu de Pilota a Mà


El Club de Pilota la Valldigna, en col·laboració amb la regidoria d'Esports,  torna a organitzar el Trofeu de Pilota a Mà al frontó del Poliesportiu Municipal. El club porta 10 anys ininterromputs de campionats a l'estiu i així, mentre es jugue, es penjaran al frontó el conjunt de cartells de tots els darrers anys. 

Enguany, amb el 2n Trofeu de Frontó es passa al format de 4 equips de primer nivell, amb dos equips locals. 

No hi haurà premis econòmics com és política del Club de Pilota Valldigna, però sí samarretes, trofeus i berenar i beguda per a tots aquells aficionats que s'hi acosten.

Així que els afeccionats a la pilota tenen AVUI DISSABTE, dia 30, a les 17'30 de la vesprada una cita amb el nostre esport nacional.
-

2 comentaris:

C.P. la Valldigna ha dit...

Per m otius de pluja, el trofeu s'ajorna per a demà dissabte, en mateix horari, 17:30 semifinals i 19:30 final.

C.P. la Valldigna ha dit...

A causa de les plujes, el trofeu de pilota a mà al frontó s'ajorna per a demà dissabte en mateixos horaris que els previstos per a hui.