L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR :1.202
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 33.697

dijous, 8 d’agost de 2013

XIII Seven Platja de Tavernes de rugbi
El Tavernes R.C. i l’Ajuntament de Tavernes col·laboren la celebració de la 13a edició del Seven Platja de Tavernes que tindrà lloc el dissabte 10 d’ agost  en la Zona Padur.


La competició  començara a les 10:30 hores amb les trobades de les escoles de rugbi per seguir amb els equips seniors que disputaran els partits classificatoris per a la fase fina a jugar per la vesprada.


La inscripció per equip és gratuïta i cada jugador participant abonarà 10 euros en concepte de beguda durant el torneig, el dinar de migdia, actes de lliurament de trofeus i “tercer temps” i una samarreta commemorativa.


Contacte per participar-hi:

Francisco Martínez: xou1982@gmail.com

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi ha que veure l'ambient bo que tenim totes les setmanes. La platja esta mes viva que mai! Així es un poc mes fácil carregar piles per a lluitar contra la cisi.