L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 19 d’agost del 2013

Compromís denuncia la desaparició de 2.514 milions en les empreses publiques


Enric Morera, síndic de Compromís, ha demanat una comissió en el parlament autonòmic per a aclarir la gestió de les empreses i societats públiques de la Generalitat "que han fet desaparèixer 2.514 milions d'euros de les arques públiques valencianes".


El portaveu de Compromís ha explicat que amb la comissió demana que es donen "explicacions" sobre "la gestió de les empreses públiques, les contractacions que han fet, la destinació i el resultat de les injeccions de capital, els balanços comptables i la situació econòmica actual d'aqueixes societats".


"Fa falta màxima transparència perquè parlem d'una quantitat de diners molt alta. El Govern de Fabra puja impostos, retalla serveis públics i demana esforços i austeritat quan el Govern valencià és el primer en no complir amb tot açò", ha manifestat.


La coalició reclama la depuració de responsabilitats si es demostra que les pèrdues multimilionàries han sigut producte d'una mala gestió. "La societat valenciana té el sentiment que en la Generalitat passa de tot però mai hi ha responsables, i açò demostra que hem estat governats per uns irresponsables".
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els diners mai son perduts per a tots. A vegades emigren a Suissa, altres viatgen en sobres.