L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 13 d’agost del 2013

La Generalitat es gasta 300.000 euros en un partit amistós de bàsquet

El president de la Generalitat i el seleccionador se saluden
El govern valencià pagarà 300.000 euros pel partit amistós que la selecció espanyola de bàsquet disputa aquesta vesprada contra Polònia a Castelló, segons la informació de la SER que arreplega igualment la edició digital d'El País.

El pagament, segun aquestes fonts, es faria a través de la Societat de Projectes Temàtics, que està en dissolució, encara que podria canalitzar-se a través d'una altra institució. Són 300.000 euros (50 milions de pessetes) per un partit amistós, mentre retallen en serveis socials, educació i sanitat, i quan els valencians estem entre les autonomies més endeutades d'Espanya.

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, va assistir ahir a l'entrenament i va recordar la seua amistat amb el seleccionador nacional, Juan Antonio Orengo, amb qui va compartir equip en un institut de Castelló.

La Federació Espanyola de Bàsquet no ha volgut confirmar el pagament i diu que mai parlen dels contractes econòmics pels partits d'una gira. La Conselleria d'Hisenda tampoc ha confirmat per ara el desemborsament dels 300.000 euros per a un partit que no compta amb patrocinador privat.
-

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola soc pare de un xiquet en una minusvalia 51% i el altre dia caigue malalt i baix anar al metge i en feren les resseptes. El meu fill tenia les resseptes rojes pero ara en la nova lley encara que tingues el 100% de minusvalia tens que pagar el medicament perque diuen que no tenen diners. Pero para lo que volen si , axo es una injusticia

Anònim ha dit...

Recurten en la lley de la dependencia,lleben les receptes rojes per que no tenen diners pero per un partit de basquet si.

Anònim ha dit...

Xe, que es la selecció espanyola! Ofrenes a espanya!

Anònim ha dit...

Es una poca vergonya .malalts i persones majirs k estan traguenlos de les residencies per falta de pago de la generalitar,les medecines que ara tambe s'han de pagar,asi a l,ambulatori no suplixen els metges que estan de vacances i axina va tot
Pero s.heu parat a pensar que son 300000 per un partit de basket aixo no es res .....Fabra ixira en c9 diguent k todo va bien i axina va la nostra comunitat,tot cara l,escaparate,volen fermos creure que un burro vola,no home no ja esta be o agarrem mesures o aso s'acaba en una pica de fesol

Anònim ha dit...

Hi ha diners per al que volen els polítics.
Dóna igual si són polítics de dretes o d'esquerres, rojos o blaus, progressistes o conservadors, locals o nacionals.
Els polítics sempre tenen diners per al que ells volen.

Anònim ha dit...

No estic d'acord en posar al mateix sac a tots els politics. En este poble tens un eixemple ben clar de la transparencia del govern local.
Que no estigues d'acord amb el destí o la gestió, és la teua opinió. Però jo no he vist que este govern, destine una animalada de diners sense trellat.
No es pot dir el mateix del govern autonòmic, eixe fabra, de diputació, ahí tens al rus, o estatal, ves i mira el que fa Rajoy.
Les comparances són odioses, i per això, no t'agrada fer-les.

Karl Marx ha dit...

Al País Valencià 300.000 € per al bàsquet entre 5.111.706 habitants, són 5,8 cèntims per cap.
A Tavernes 27.000 € de cavalcada entre 18.138 eixim a 1,49 € per cap.
Els dos són espectacles que es poden fer per molts menys diners.
Com si no es volen fer i tampoc passa res.
Que parle qui no dega callar pel mateix.

Anònim ha dit...

Pues karl...eso mismo nos costaria contratar a una protectora....así como tenemos lamentablemente el servicio de una perrera...y sin comentarios de como trabajan allí.....Merce

Indesidenter ha dit...

Pense que Karl Mark (molt bonic el nom però de forment un gra) pija fora de test i fa unes comparacions demagògiques i que parlem molt poc del seu interés i estima pels xiquets i fills nostres. Segurament no en té cap, de fill/a, o ell no ha sigut mai xiquet. ¿Trauma infantil?

La cavalcada a Tavernes la veuen entre xiquets i majors igual 5.000 persones al llarg del recorregut, comptant els que estan sobre la vorera, als balcons de les cases del recorregut, els que s'hi donen cita a la plaç.
Fa i dóna il·lusió a un muntó de xiquets i xiquetes que no deuen res de les bestieses que fan els seus majors arruinant el país. Val més eixe dia dos o tres mil somriures dels xiquets que tot el món.
El basquet quant el veuen? 100.000 valencians? Ho dubte. Per cert, sóc un dels 100.000, però les coses com siguen.
Trau rendibilitat per espectador de cada cosa i parlarem.
Sense entrar en polèmiques de coses que s'han de fer no pel rendiment econòmic o mirant el cost, cas d'oferta cultural, sinó valorant alguna cosa més que es diu servei cultural, formació de la gent i dret que té d'accedir al la cultura.
I la cavalcada serà festa però és cultura en quan és tradició, costum arrelat al nostre poble i motiu de germanor entre families (no entre a valorar ací temes religiosos, perquè això no crec ni s'ho plantegen els acèrrims de la ¿Santa Mare? Església.)

Per tant, deixem la demagògia.

Karl marx ha dit...

Indesidenter, crec que qui pixes fora eres tú, quan la unica contraargumentació és que la cavalcada és per a xiquets i és cultura. Si tan sols això ho justifica tot, pues anem un poc més enllà, fem una cavalcada no de 27.000 sino de 270.000, de segur que puja la ilusió dels xiquets i de la cultura vallera un 1000x100. De la mateixa manera que quan es gastaven 2.700€ en el mateix event, els xiquets acudien amb la mateixa ilusió i també era un acte cultural.
I si vols traure la rendibilitat per espectador real i no potencial, te la trac jo i eixiràs igual d'escaldat:
27.000€ : 5.000 = 5,4 €/pers.
300.000€ : 100.000 = 3 €/pers.
Així com dubtes dels 100.000, jo també dubte que vejeren la cavalcada 1/3 de la població vallera, només amb els que treballen, la gent major i els que estan de viatge ja no quadren números.
Tot això sense defendre cap dels dos actes, l'aberració del bàsquet no és que subvencione la Generalitat, és que es gaste 300.000 €, el mateix dic de la cavalcada.
Ara, que tú vullgues defendre els 27.000 i els anteriors 40.000 diu molt de la teua no-ideologia, perque cal ser molt sectari per defendre això. Per molta cultura i molts xiquets que hajen al mig.
Ara resulta que els 5.000 vallers tots són xiquets, i que al pavelló de Castelló eren tots adults, o que l'esports no els consideres cultura.
Aplicat el conte i deixem la demagògia, amic.

Indesindenter ha dit...

No vaig a discutir amb tu.

I continues pijant fora de test:

5000 persones es la menys de la tercera part de Tavernes.

100.000 persones o ¿en vols dir que eren 500.000 valencians que veieren el partit, que no t'ho creus ni tu? Si som sobre els 5'2 milions de valencians eixos 500.000 la desena part.

La meua iaia sempre em diu: quan un no vol, dos no es barellen, i com que jo sóc prou cregut, i no pense discutir amb tu sobre els sexe dels àngels, jo he dit prou.

Cada lector que valore. Tu, i ho tinc clar, sempre estaràs en contra de tot el que faça el govern. Són massa escrits els que he llegit i no només ací.

Adéu siau. A perdre el temps, a tirar pedres a la mar.


Anònim ha dit...

Karl Marx és un amargat que va donant classes de politica a tots, curiosament sempre en contra del govern. Per a mi que serà d'un dels partits fantasma que li ha donat l'alcaldia al PP tantes vegades. Jo ja he tret les meus conclusions: Karl Marx ni p... Idea!!!!

Karl Marx ha dit...

Indesidenter, no vols discutir, però la darrera la teua, no?

A vore qui pixa, quan lo dels 100.000 valencians ho comences dient tú (5ª línea del 2on paràgraf del comentari de les 11:18 d'ahir). jo sols calcule sobre el que tú dius. Ara hui dius nosequé de 500.000. A vore si ens aclarim.
També sé que 5000 < 18.000/3, fins ahí encara aplegue, però trobe absurde que files tan prim, que vols que diga, que 5000 són la meitat de la població vallera? O la quarta part?
Perdó, rectifique, diré que 5000 són QUASI la tercera part de la població vallera. Content?

per al de les 15:59, dir-te amic, que no vas per a Sherlock Holmes. Massa ràpid fas tú l'equació de si hem fa la contra a mí que soc del Bloc, segur que és de l'altre extrem polític, i com que escriu acceptablement el valencià no pot ser del PP. Així, pues és de Karina. Perque altres partits que han donat l'alcaldia al PP, almenys al nostre poble ja han estat tots, o directa o indirectament.
Quin mal li ha fet i farà al poble eixa manera ridícula de pensar en política!!
Fins a quant?

Anònim ha dit...

Perdona, jo la meua equació de qui eres i a quin partit representes fa temps que l'he feta, però no pense dir-la per ací. Que vols propaganda gratuïta?? Ni manera ridícula de pensar en politica, ni òsti... el que passa ès que mai reconeixereu que esteu fent-li el caldo gros a la dreta del poble. Això sí que és ridícul per part vostra...

Anònim ha dit...

Si nomenar els fallos dels governants es ferli el caldo gros a la dreta, entonces qui li fa el caldo gros a la dreta ´son els que governen, no el Karl Marx eixe.
Que ho faxen tot be i voreu com ningu es queixa.
Això es voler tapar les miseries propies tirant balons fora.

Anònim ha dit...

Fer-ho bé per a tots sembla missió impossible. Ni tot es fa bé, com tot no es fa malament.
Caldria per tant un poc d'equitat. I això la gent de la dreta ( i els seus palmeros) ni ho saben ni ho volen saber ni fer.
Ells només partixen d'una premisa:
Ens ho han furtat. Els han furtat el govern de Tavernes. Ells mai reconeixeran que els seus a nivell autonòmic i a nivell local ho han fet desastrosament mal. Tot el demes es donar color al drap