L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

divendres, 16 d’agost del 2013

Hem arribat a 900.000 pàgines llegides en el nostre ( i com no, vostre) blog.




Fa uns minuts que acabem de superar les 900.000 pàgines llegides al nostre blog. Les dades reals des què començàrem la nostra singladura estaría un poc per damunt del milió, atés que com recordareu el comptador inicial era una programa extern de Google, i el vam substituir pel propi del blog quan teníem 128.000 visites, començant des de  zero en ser programa nou. 

Us oferim dues captures de pantalla: una general i una del dia d’avui. No cal ni dir que en aquests moments ja no serien les mateixes dades perquè l’actualització és constant. En la captura general també podeu observar a l'esquerra les dues notícies més llegides i que, com alguns haureu pensat, tenien com  a referent la fracassada moció de censura.

Gràcies a tots per la vostra fidelitat, i esperem arribar al milió i… ¿perquè no? els dos i tres milions amb la vostra compañía.

900.000 gràcies a tots i a totes.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats cotorra!! A seguir així!!

Anònim ha dit...

Enhorabona cotorra, un premi al bon treball informatiu, riguros i contrastat. Sempre vas al davant

Administrador Quadern ha dit...

Enhorabona .