El taller de cuina de la Toscana programat dins de les activitats del Festival “Sete Sóis Sete Luas” es va iniciar ahir a la vesprada i continuarà fins el pròxim dissabte en horari de 6 a 9 de la vesprada-nit.
Paola
Angiolini i Roberta Lupi, cuineres de la Toscana, van iniciar les classes que serviran
perquè al llarg d’aquests tres dies els 20 participants aprenguen l’elaboració
de plats típics com el Paté ai fegatini di pollo; Panzanella; Pappa al
pomodoro; Ficattole; Ragù di carne alla toscana; Risotto al nero di seppia;
Spaghetti con le acciughe; Cacciucco alla livornese; Zuppa di cavolo; Polpo
alla piombinese; Baccalà con i porri; Triglie alla livornese; Spezzatino con le
Patate; Polpettine alla florentina; Cinghiale in umido; Frati toscani; Crostata
di frutta/marmellata; Schiacciata fiorentina; Torta di mele.
La incorporació
de l’element gastronòmic dins de la programació del festival es una novetat
enguany i els espectadors podran gaudir del tast dels sabors de la Toscana amb
una tapa i un poc de vi que se’ls oferirà amb cada espectacle.
-
1 comentari:
La gastronomia, una exquisita part de la cultura mediterrània.
Publica un comentari a l'entrada