L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 31 d’agost del 2013

Els regidors no cobraran el plenari extraordinari a proposta del govern municipal


El govern municipal de Tavernes (Compromís-Bloc i PSPV) demanaren que es prenguera l'acord de que els regidors no cobrarien l’assistència al plenari de caràcter extraordinari convocat el dijous passat a petició dels regidors del partit en l’oposició.


El plenari, com ja hem explicat en una notícia anterior, va començar amb l’explicació argumentada de perquè només hi havia un únic punt, amb la qual cosa les portaveus de Compromís-Bloc, Llum Sansaloni i del PSPV, M. Carmen Canet demanaren que no es cobrara el plenari extraordinari.

El PP es va adherir a la proposta, mentre que inicialment va haver reticències en la regidora no adscrita. Això i com que calia unanimitat entre tots els regidors per adoptar eixa mesura, implicava que s’anava a desestimar la proposta de no cobrar perquè no es comptava amb la conformitat de la regidora no adscrita, que es mostrava a favor de cobrar.

En el segon torn de paraula, les portaveus de Compromís-Bloc i PSPV varen confirmar específicament que els seus grups renunciarien a cobrar la sessió, amb la qual cosa el PP es va adherir també a la iniciativa. La regidora no adscrita finalment ho va acceptar, amb la qual cosa l’Ajuntament no abonarà la assignació habitual de 230 euros als regidors que tenen dret, és a dir aquells que no tenen cap dedicació.

Cal indicar que és la primera vegada que l’Ajuntament celebrava un plenari extraordinari a petició de la oposició, en base a unes preteses urgències que ahir en la sessió no van poder demostrar, i damunt en plena època vacacional i sabent que no s’anava a comptar amb l’alcalde de la ciutat, Jordi Joan, en estar de vacances fora de la ciutat.

També es dóna la circumstància que l’oposició en base a eixa pretesa urgència no demostrada el va demanar en un període que de facto ha estat sempre considerat inhàbil per a aquesta activitat política: tradicionalment en el temps entre el plenari ordinari d’agost i el mes d’octubre per coincidir en la celebració de les Festes Majors de Tavernes mai no s’ha celebrat plenari municipal.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb quina mala ganeta va tindre que aceptar no cobrar el plenari! La cara de Kkarina era un poema, però no menys que la de Manolo quan la guapeta de la seua sòcia va dir primer que no renunciava

Anònim ha dit...

Borràs (PSPV) i Vanesa (Compromis-BLOC) si que cobraran el tot el seu jornal.
Ls resta de regidors han renunciar a cobrar el PLE pero Borràs i Van esa no han renunciar a res.

Anònim ha dit...

Ni tenen ningún perquè, pense jo, de renunciar.
Qui té dedicacio a l'Ajuntament cobra per tot. Ells cobren i està inclós tot, comissions i plens, facen les que facen, siguen dos, tres o quatre al mes.
Si un mes en fan dos de plens, tampoc en van a cobrar de més.
I si un mes fan mes comissions tampoc en cobren més.
Així que no li busquen voltes a coses que no en tenen.
Està acordat així, i és de tota la vida.
Ara vas i enterat si en les passades legislatures Vidal, Amparo Espi, Ribis, Luisa Mifsud van tornar els plenaris extraordinaris que no es van cobrar. I van hi haure uns quants.