L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 8 d’agost del 2013

PLENARI D’AGOST: L’oposició fa ús de la seua majoria i obliga a que els representants de l’Ajuntament en organismes i entitats supralocals siguen els seus regidors, i no els del govern municipal.

L'oposició vota a favor la seua proposta de repressentants

La norma que ha regit sempre és que els membres del govern municipal assistesquen a les reunions dels òrgans supralocals (com mancomunitats, consorcis turístics, consorci de residus...), però això es trencava el passat plenari i ara serà l’oposició i en especial el seu cap, Manolo Vidal, qui assumirà eixe paper. A manera d’exemple, com si la representació d’Espanya a l’estranger la portara Rubalcaba i membres del PSOE. Pot resultar incomprensible i més si després el govern local serà qui portarà a cap les decisions preses en eixes entitats, però... cadascú que ho valore!

L’alcalde proposava que Manolo Vidal fora el representant en les Mancomunitat de la Safor-Valldigna i la Ribera, però que la regidora Carmen Canet ho fora de la Valldigna en comptes de la regidora no adscrita Karina Vercher. Segons l’alcalde, la proposta només pretenia la continuació dels múltiples projectes de Turisme en que està treballant Carmen Canet conjuntament amb Benifairó, Simat i Barx.

El portaveu dels populars va preguntar perquè ara no considerava apta a la regidora no adscrita, a la qual Jordi Joan li responia que era la regidora qui havia manifestat públicament que no tenia cap interés en la Mancomunitat, que havia demanat la supressió, i fins i tot, s’havia oposat a les transferències de fons que li corresponen a l’Ajuntament com a membre de l’entitat. Pensem que a l’alcalde li va faltar dir una cosa: perquè la regidora avui dia no pot representar a Tavernes, quan no representa a ningú.
Manolo Vidal i Karina Vercher acumulen quasi totes les representacions. Als demés regidors, "na de na".

La resolució final aprovada ens demostra el “carinyo” que té el partit de l’oposició a la regidora trànsfuga després de la moció de censura, preferint-la per davant dels seus regidors en algunes de les representacions, que van quedar així:

Representant en la Mancomunitat de la Safor: Manolo Vidal
Representant en la Mancomunitat de la Valldigna: Manolo Vidal
Representant en la Mancomunitat de la Ribera: Manolo Vidal
Representant en el Consorci Provincial de Prevencio d’Incendis: Manolo Vidal
Representant en la Mancomunitat de la Valldigna: Karina Vercher
Representant en el Consorci Turistico Cultura de la Safor: Karina Vercher
Representant en el Consorci del Pla Zonal de Residus: Raquel Escrivá

L’alcalde Jordi Joan, en acabar la votació de les propostes fetes pel partit de l’oposició va desitjar i demanar que la informació, amb tots els punts que es tracten a partir d’ara en eixes entitats, siga traslladada de manera fidel i de forma ràpida al govern municipal. 

-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

la Karina torna a pportar a Manolo al esperpent: ell i la seua transfuga , les persones que menys representen ningú, ni tan sols els que abans els votaren , ara i amb els vots cegs dels seus regidors de cabotà son els representants dels interesoso de Tavernes

Anònim ha dit...

Esto empieza ser el fin del pp en tavernes. Se nota lo que entienden por oposicion constructiva. Bien rabioso q esta manolo. Le quedan menos d dos annos para buscarse la vida en otro circo.

Anònim ha dit...

Està molt clar que Manolete i kkarina no tenen afan de protagonisme. Mare meua! L'oposició representa al Govern en eixes entitats; molt natural, si senyor . La resta de regidors del pp, deurien reconsiderar que fan ahí, ja que no compten per a res.
Per cert, seria interessant saber si eixos dos van a cobrar dietes per asistir a les reunions

Anònim ha dit...

¿Solo quedan 18 meses de locura?
Dios los cría y ellos se juntan, menudo reparto de bienes, seguro que el resto de los desmotivados concejales de su grupo estarán súper-contentos de servir solo para dar el visto bueno.
Hemos podido ver como en una declaración de fuerza legal han desarticulado parte del gobierno local, ¿y todo ello para qué?
Los dos cogiditos de la manita, se reparten el bacalao, parece que han entrado de lleno en un camino sin retorno, políticamente hablando pienso que se está dañando y mucho la imagen de nuestra localidad.
Estos hechos que lejos de dar trabajo solo sirven como medio de confrontación con los adversarios políticos en decremento de un pueblo que esta más que harto de pactos secretos y chanchullos.
Parece que esto no es fin, que nos espera para la próximo pleno, visto lo visto para el próximo pleno esperaremos a la prensa del corazón, esto es como comentaba alguno es como un circo donde se realizan apuesta a ver quién es el más fuerte, quién tiene la mejor oportunidad para agredir verbalmente ó puede descalificar de forma ofensiva al otro.
¿Tanto cuesta ponerse de acuerdo en la concertación de un verdadero proyecto local que sea la garantía de un modelo de referencia, puede que con algunas variantes políticas SI, pero creo que aquí lo prima es el pueblo que cada día esta mas harto de los desmanes y actos ridículos de sus políticos?
"El que siembra vientos recoge tempestades", dice el refrán.
Bbs…

UN JUBILAT ha dit...

Aixina demostren estos jovens que deien en la campanya electoral que ells no eren del P.P.que's presentaven a les eleccions per a fer algo per Tavernes,però que ells no eren de dretes.El que no tenen es vergonya.Com es pot ser tan cinic en dir que tot ho fan pel bé de Tavernes.Manolo,enxufa a K.V.en la Diputació que es el que ella busca i d'eixa manera la tindràs contenta.