L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 2 d’agost del 2013

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Un suc que ja s'ha fet molt agre


L’article del BIM de juliol-agost, com ja és costum, l’oposició no l’ha aprofitat per explicar als veïns les seus propostes per Tavernes, com convindreu seria lògic i normal, sinó per criticar el govern municipal. La critica de nou sense trellat i que, una vegada analitzada, fa riure. No hi ha propostes, no hi ha alternatives de govern: només critica i obstrucció. L’única proposta en dos anys ha estat la moció de censura conjunta amb una trànsfuga. I ja sabem judicialment com ha anat la cosa.

Aquest mes de nou, i és un suc que es fa molt agre, com que no tenen res a proposar, recorden el programa de beques de la Diputació per als xiquets i per a l’estiu. Un programa del qual es pot dir de tot (autobombo del partit que governa la Diputació, venta de fums, autocomplaença...), però mai no podrem dir que ha servit per acomplir objectius, ni ha estat efectiu ni ha solucionat problemes.

Diputació ha planificat, publicitat, programat, sufragat, concedit, atorgat...les beques als pobles per dur a cap un programa que ha estat un complet fracàs. Cap objectiu complit. I front al reconeixement d’una evidencia que fan palesa tots els pobles, a Tavernes el senyor Vidal i el seu partit culpen al govern.

Senyors del partit de l’oposició, primer que res els recordem que és un programa vostre, del vostre govern de Diputació, on l’ajuntament no ha pintat res ni ha decidit res. I això ho reconeixeu en el BIM quan digueu: “La Diputació va llançar este programa per a garantir una alimentació adequada als escolars amb risc de rebre una deficient nutrició per les dificultats econòmiques que passen les seues families”

Anem a pams. Comenceu a fallar per la base, perquè ja ens explicareu com es pot complir un programa que desconeix les necessitats de cada poble. ¿No hauria estat millor haver sol·licitat als ajuntament les beques de menjadors de cada localitat per tindre una previsió de necessitats per a l’estiu?. Eixes dades les haurien proporcionat sense problemes els serveis socials del pobles valencians i a ells els hauria servit per planificar el programa i dotar-lo econòmicament en base a les veritables necessitats. I això que sembla lògic, el vostre govern de la Diputació no ho ha fet.

No ho ha fet i tot ha estat una improvisació. I amb la improvisació i desconeixement de necessitats han arribat els desgavells, com que es donen ajudes a 39 xiquets de Tavernes, quan les necessitats eren de 143.

I es que com diuen en el BIM: “La Diputació, seguint un criteri de repartiment d’ajudes segons la població, va donar 39 beques”. O siga, damunt reconeixeu que la Diputació no es basa en les necessitats dels pobles, ni la situació critica dels seus veïns. I així ha anat la cosa: un programa on, globalment, més del 50% dels possibles beneficiats en els pobles s’han quedat fora; un programa que no han complit res del que van prometre ni tan sole això de “garantir” l’alimentació adequada als escolars necessitats.

Continuem en el BIM: Damunt diuen que per a ells “resulta inadmissible que el govern del Bloc i PSOE es quede quiet mirant com 93 xiquets estan fora de les beques de menjador”.

Vaja ¿no serà precisament el contrari? No serà el vostre partit qui, una vegada vist el desgavell del repartiment i com d'equivocats anaven, s’ha quedat quiet, sense capacitat de gestionar ni de modificar res per ampliar la dotació econòmica del programa? No sereu vosaltres qui no s’haveu preocupat de que tots, tots, els xiquets necessitats tinguen un pla de calent al dia?.

I nosaltres preguntem: ¿Què ha fet l’assessor de la Dipu per aconseguir més beques per ampliar el programa a Tavernes? No ha fet res, de res. Sembla ser que les preocupacions i maldecaps estan en altres coses, fora de les necessitats de Tavernes i així ni s’ha assabentat dels problemes que hi ha en el menjador, com no s’ha assabentat que calia netejar les rodones, els ullals o el Camí Reial.

I la millor manera que han trobat per desviar l’atenció i no parlar de la pròpia ineficàcia ha estat carregar-li el mort al govern de Tavernes. Senyors de l’oposició: no es un programa municipal, l’Ajuntament no ha tingut res a vore, excepte arreplegar les sol·licituds. És un programa de la Diputació, com molt bé haveu dit: La Diputació va llançar este programa...

I per al final la perla cultivada, i nova punxeta al govern: Si fem càlculs, la totalitat dels xiquets que han demanat beca podrien ser atesos per molts diners que el que va costar la cavalcada de Reis o altres despeses innecessàries que si ha fet el govern del senyor Juan.

Per baquejar-se a riure!. Quant vostés tornen a governar, tornen a fer el que feien: una cavalgada pobra, sense al·licients i que ningú anava a vore. Tornen a demostrar que els xiquets i les xiquetes del poble no els importen i això igual és perquè vostés se’n van a vore la d’altres pobles i també perquè els xiqutes no voten.

Ara, això si. ¿quants diners podrien atendre’s ara mateix si disposarem de tot el que seu partit ha balafiat amb Formula 1, Open de Tennis, saqueig d’Emarsa, aeroport sense avions, Terra Mítica, Ciutat de la Llum, balifiament en Canal 9 i visites del Papa, regals a Noos..? ¿Quantes famílies valencianes necessitades no passarien gana si eixos diners s’hagueren destinat a ajudes i a assegurar-les un “sou mínim social” ?
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bo. Més clar aigua

Anònim ha dit...

Simplement d'acord.

Anònim ha dit...

Demagogia barata al poder per al PPK

Anònim ha dit...

Molt bon comentari. Més clar aigua!!

Anònim ha dit...

No puc digerir tant de cinisme. Estos peperos no tenen sentit del ridicul. Vodran fer-nos creure que són progresistes i defensen als desfavorits, com si la ka els contangiara, i ningú d'ells pensa en altra cosa que en manar per a poder omplir-se les butxaques. No aporten res a l'Ajuntament ni al poble, més que maldat i mangoneo. Van encertar amb la simbología que usa el seu partit, les gavines, considerades rates de mar.

movilitat exterior ha dit...

Quines propostes han de fer, les que feien els ultims 12 anys?. Torres d'alta tensió, pais que sols han dut maldecaps als veins de Tavernes, parking que ningú volia, piscina desproporcionada...Millor que estigen quetets que estan més guapos. Crec que que com qualsevol manifesser no pararan de posar traves a l'equip de govern. Han tingut bons mestres amb Rajoy i companya i els espanyols vam picar, la collita ha estat molt bona per a ells. Vallers!!!, no es deixeu enganyar o Tavernes quedarà enfonsat per a molts anys. Els xicots que hi ha ara a l'ajuntament, Psoe i Bloc, no estan fent-ho mal i a poc a poc van posant les coses al lloc. Llàstima que els professionals (no tots, però un bon grapat) de l'ajuntament no colaboren el que caldria i a la moció de censura es va demostrar. El secretari pareix ser que de professional i de integritat personal poc, ara pense que la vergonya la deu tindre tota, doncs no la gasta. Quan un funcionari pren partit malament. No es pot fer res???. Que algú aporte alguna idea!!!, o quedarem tots a la gran foguera.

Anònim ha dit...

S'està parlant molt estos dies entre els funcionaris de l'Ajuntament i ja està transcendint el fet fora i s'escampa pel poble que el secretari es passa més temps en el despatx del PP que en el seu propi.
Quina altra preparen ara?
Es diu que el PPK han creat un govern en l'ombra i l'oposició vol governar sense ser govern.
Són preguntes que plantege perquè si algú té mes informació i la vol dir, que ho faça.

Anònim ha dit...

Açò no és nou, com tampoc les continuades visites dels regidors del pp al despatx del secretari general, o llargues converses del secretari amb Manolete a la plaça major. El secretari ha demostrat sempre el seu partidisme de forma oberta, algo molt criticable en un funcionari, a més del cos d'habilitació nacional. Els peperos no critiquen als funcionaris que els recolzen, però sí a qui no están amb ells. Tot una mafia i total falta d'ètica professional