L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 7 d’agost del 2013

L’Ajuntament de Tavernes rep un dels premis nacionals de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies

Firma dels convenis CEEI i FEVECTA el passat mes de març
El projecte “Foment de la cultura emprenedora entre els joves de Tavernes de la Valldigna” ha rebut un dels 6 premis nacionals de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). La dotació del mateix és de 8.000 euros i s’atorga a un projecte desenvolupat per la Regidoria de Joventut i Foment Local, dins de la categoria de localitats entre 5.000 i 20.000 habitants. El regidor de Joventut i Foment Local, Josep Llàcer, va informar al consistori del premi aconseguit per l’Ajuntament de Tavernes en la sessió celebrada el dilluns, 5 d’agost.

Tavernes ha rebut un dels sis premis atorgats en l’esmentada categoria, junt a poblacions de Múrcia, Toledo, Navarra i Sevilla. En total han estat premiats 30 projectes a nivell nacional dins la convocatòria d’ajudes a projectes locals de joventut per la FEMP i l’INJUVE (Institut de la Joventut), dotats amb 180.000 euros.
 
Llácer ha expressat “la satisfacció pel premi aconseguit. La subvenció de 8.000€ atorgada per la FEMP és un reconeixement al treball que s'està fent des de fa un any en el Projecte de Foment de l'Empreneduria Juvenil. És un impuls molt important per a portar endavant noves accions i activitats que sens dubte seran molt beneficioses per als joves emprenedors de Tavernes i per al Foment de l'Ocupació. El projecte en el qual alguns no creien i fins i tot criticaven, està donant els seus fruits. Espere i desitge que ara més que mai treballem tots en una mateixa direcció i en benefici dels joves i dels emprenedors de la nostra ciutat, Tavernes ho agrairà”.

Estes ajudes estan convocades per a finançar aquelles actuacions planificades per les corporacions locals i dedicades a l’orientació professional i sociolaboral de joves que busquen treball, per a l’assessoria i la posada en funcionament de projectes d’idees emprenedores i projectes empresarials per a joves, la educació, formació i capacitació per el desenvolupament professional i l’emprenedoria juvenil.

Tavernes ha fet una aposta ferma per fomentar la cultura emprenedora entre els joves de la ciutat. Prova d’això son els convenis signats fa uns mesos amb el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) i la Federació Valenciana d’Empreses Emprenedores (FEVECTA), i les xerrades i conferències de foment realitzades per dur a cap l’emprenedoria. 
 
La pàgina web de l’Ajuntament www.tavernes.es, compta amb un apartat especial d’informació útil i rellevant per als futurs emprenedors locals, actualitzada pràcticament a diari.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona, així és treballa! I no fent del plenari un club del xiste demanat beques a destemps i fora lloc

Anònim ha dit...

Molt bé pel Sr. Llàcer, està fent una gran llavor.