L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 19 d’agost del 2013

L’ajuntament de Tavernes invertirà 7000 euros en la substitució de la bomba d’extracció d’aigua del pou del Camp de Futbol.



L’ajuntament de Tavernes substituirà l'antiga bomba d’extracció d’aigua del pou del Camp de Futbol  per una de nova, cosa que suposa una inversió de 7000 euros. L’antiga bomba, que a més de donar servei al poliesportiu servia també per proveir d’aigua de reg a les antigues terres del voltant avui desapareguts, es troba en un mal estat per l’ús del temps. Els rodament estan destrossats, cosa que provoca grans vibracions, i a més hi ha fuites d’aigua que puja per al camisa de l’eix de la bomba.

La bomba antiga, de 30 CV, serà substituïda per una altra de 20 CV amb una major eficiència i amb el corresponent estalvi energètic (10 CV=7’5KW), donat també que ara ja no cal regar els horts com es feia antigament.  El cabdal de la nova bomba serà de 1.200 litres i elevarà l’aigua a una alçada de fins 40 metres.

Els treballs s’utilitzaran també per fer un manteniment general i reparar les fuites d’aigua de la canonada. Aquesta millora es podrà executar a partir de setembre, atés que la modificació de crèdit aprovada en agost cal que passen 30 dies per entrar en vigor.

La inversió de 7.000 euros, com hem dit, es va aprovar en el plenari d’agost, via modificació de crèdits i per unanimitat, cosa que va estranyar a tots els presents en la sessió,  i que ens sembla bé, perquè al cap i a la fi és una millora per al poble i per a l'esport.

De tota manera, no podem passar per alt la falta de criteri de l’oposició perquè, va desmentir les pròpies afirmacions dites al punt anterior del plenari, i va aprovar un expedient que contemplava alhora la bomba d’extracció i els canons d’aigua mòbils per a la part baixa de Les Creues.  O siga, dos conceptes, dues inversions, dues despeses en un mateix i únic expedient de modificació de crèdit cosa que van dir mai no acceptarien. Per tant ¿Quin criteri es va usar per aprovar aquest i no el de la millora de l’aparcament i l’aire condicionat del Jutjat?  Simplement el capritx?.
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Al final els de l'oposició no son ni tan "malos" ni tan intransigents.

U del parking ha dit...

Vols dir que els del parking, som menys que els esportistes?.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Eixa pregunta pensem que caldria que la feres al partit que va votar en contra en l'aparcament i a favor en el cas de la bomba d'extracció.

Ara si vols, mira el vot i fes deduccions...

El del parking ha dit...

La pregunta va al de les 19.43. Crec que no s'ha assabentat de qui i com son els seus "amiguitos del alma. Que van delante, o detrás, o al lado". Que no tenen contabilitat B, simplement tenen sobresous amb sobres i bla, bla, bla...

Anònim ha dit...

A la fi el camp de gespa artificial utilitza més aigua que el camp de gespa natural. Ja veus quin "adelanto" per al poble. Sóc veïna i els reguen com a 6 vegades al dia. No hi ha alguna forma de usar aiga reciclada per a tal fi?
Gràcies

Anònim ha dit...

Això de que el reguen 6 voltes al dia... d'on ho has tret?
I s'usa l'aigua la que es trau d'un pou que hi ha al mateix camp de futbol. No cal buscar de reciclada que no és gasta la potable del consum del poble

Anònim ha dit...

No crec que en esta noticia siga oportu comentar un tema molt greu que ocurris tots els any per cuant venen les tan volgudes festes,supose que algu tindra que fer unes ordenances sobre el tema dels llogers a menors dels comercial sense aigua,aseos,llum,molta beguda,sorrolls,cotxes rallats , controlar els contrats si anian
posar un horari per a tots.
consevol dia podria pasar algun cas gre i despres au plorarem.

Anònim ha dit...

No creus que hauriem de ser nosaltres, els pares, qui primer que ningú tot el que acabes de dir ho posarem en pràctica i no deixarem que els fills campen com volen, per on volen i de la manera que volen?

Tampoc sé si l'ajuntament es competent en temes de lloguers, potser si en temes de sanitat com els que comentes. No ho sé fins on pot arribar i actuar.

Ara els pares crec que som els primers interessats i els primers que hauriem de prohibir eixes pràctiques als nostres fills.

Anònim ha dit...

Podriem posar un policia al darrere de cada persona, de 12 anys en davant, i així aniriem més rectes que un fil.
Educació, cultura, trellat, i havia poca gent a la cua quan es varen repartir. Senyor, senyor...