L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 21 d’octubre del 2011

L'Ajuntament i les gasolineres arriben a un acord per garantir el subministrament al parc de vehicles municipals

El regidor delegat d'Economía i Hisenda, Víctor Borrás, ha negociat un acord amb les dues empreses de subministrament de combustible de la flota de vehicles municipals. L’objectiu és marcar uns terminis de pagament del deute pendent acumulat des de l'anterior legislatura fins estos moments i així assegurar el subministrament als vehicles municipals.
Víctor Borrás ha recordat que, nomes fer-se càrrec de l’economia municipal, el passat mes de juny  “el govern actual ja va haver de pagar i de forma urgent el pagament del subministrament de combustible corresponent al primer trimestre d'enguany, el 2011, que encara estava pendent”, a més de factures que portaven data del novembre del 2010.
Ara l'Ajuntament ha negociat un acord amb les dues gasolineres per concretar la forma de pagament  fins acabar enguany i poder fer front a l'abonament del segon, de l’anterior legislatura, i el tercer trimestre de l'any. La intenció del govern, segons ha confirmat el regidor, és arribar a un conveni global pel pròxim exercici de l2012  i així aconseguir una reducció en les despeses de combustible.
El regidor d'Economía i Hisenda, Victor Borrás, ha indicat que  el conveni s’emmarca dins de l’objectiu de pagar els proveïdors el més prompte possible i acurtar els pagaments a terminis normals.
El deute pendent amb les dues gasolineres subministradores de la flota de vehicles municipals arriba a hores d'ara a uns 40.000 euros. 

La noticia en Levante-EMV:

http://www.levante-emv.com/comarcas/2011/10/21/tavernes-pacta-gasolineras-corten-suministro-vehiculos/850017.html
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixó ja va passar en temps de Ximo Altur, esperem no tornar a voreu mes.

Estruch ha dit...

Otra más gorda, esta de la administración autonómica : le acaban de decir a mi mujer en una céntrica farmacia del pueblo, que el mes que viene igual no sirven medicamentos gratuitos, pues no pueden aguantar más ¿sabe alguien algo de ésto? sería la ruina para muchos abuelos y enfermos crónicos, o peor, tener que dejar de medicarse.

Estruch ha dit...

Me confirma Jaume que son todas ¡¡¡socorrro!!! ¿ I estos son los que aspiran a gobernar España ? Menos mal que hay otras opciones, tanto nacionalistas como no: ahora más que nunca, que no gane el bipartidismo.

Anònim ha dit...

Al anònim de 21/10/2011 9:50:00
recordar-li que Ximo Altur tans sols va governar 1 ó 2 anys i tambè li van deixar un bon fangar,no va poder fer molta cosa. No ten recordes de Eduardo Boronat? doncs fes memòria abans de tirar-li les culpes a algú.

Indesidenter ha dit...

Eduardo Bononat va arreplegar un Ajuntament del franquisme totalment arruinat i sense capacitat de poder fer. Era una situació molt molt semblant a la d'ara, però ara no ha sigut el franquisme, però si un partit amb ideologia de dreta.

Anònim ha dit...

Boronat i ximo no eren del mateix partit? doncs, a qui li tirem la culpa de la bancarrota que arreplegá Ximo? Peruqe Eduardo va estar uns cuants anyets...

Indesidenter ha dit...

Disculpam que et diga que igual tens una certa desinformació:

1979-1983: Alcalde Eduardo Bononad (PCPV)
Govern coalició PCPV - PSOE

1983-1987: Alcalde Eduardo Bononad (PCPV)
Govern coalició PCPV - PSOE

1987-1991: Alcalde José Escrihuela (PSOE)
Govern coalicio PSOE-PP-UV

1991-1995

Dues etapes:
1ª Alcalde Eduardo Bononad (EUPV)
Coalicio EUPV-UPV
S'ho va deixar després d'un greu accident que quasi li costa la vida

2ª Alcalde Ximo Altur (independent a les llistes EUPV)
Govern només EUPV

El fangar que comentes no ve del primer periode d'aquesta legislatura amb alcaldia Eduardo Bononad. ¡¡Bo era E.B. per a deixar l'economia en fallida!! Sinó que s'arressega ja de l'anterior amb molt de despesas i projectes (Pla Defensa, Centre Salut i obres inacabades entre les quals hi ha la Casa de la Cultura que es paralitza (Vos sona alguna cosa semblant a la piscina ara?).
S'havia de fer moltes coses, tot el que fora, per justificar que pactaren els tres PSOE-PP-UV perquè no governara la coalició EUPV-UPV amb 7 regidors.
Ja veieu: un tripartit ara que es parla tant entre 1987 i 1991.
Com sol dir-se: tot està inventat i no hi ha res davall el sol!!

Estruch ha dit...

Perdona tu pero el desinformat eres tu, jo era en aquell moment secretari local i comarcal d' UV i no deixarem els compters en ruína, al revés, ferem el tripartit ante el estat ruinos dels compters municipals para que no entrara de nou un govern débil amb minoría que seguira el mateix camí, ante l' impossibilitat d' un pacte d'esquerres per les seues diferencies, o no Miquel? i deixarem el compters molt mes millor qu' els trovarem, de fet al abandonar el pacte ante la deslealtat de cert concejal socialista que pasaba coses per baix la taula, estos seguiren governant en minoría amb el PP, i després, ante la minoría de Ximo i l' imposibilitat de portar endavant el tema,per l'enfrontament amb els socialistes sobre tot,UV li va aprobar uns presupostos preparats i pactats ente el dos partits, i en lo que es va poder seguir endavant, o no Ximo? i sanetjarse un poc el tema.
Per cert, la primera legislatua o la segón, no eu recorde bé, la va acabar Eduardo amb el apoyo del PP, no es veritat Eduardo? ante la retirada de sostén del Psoe.
Jo no se tú de on obtens l'informació, jo la tinc de primera má pues l' he vixcuda en primer plá.
En cuant les obres esmentades, s'havien iniciat o programat en la era d'Eduardo, que volíes, que no es portaren endavant? I no s'acabaren per la situació económica , amb la económica genralitzada crisis existent també entonces, que s'arrastraba desde 1986.

Indesidenter ha dit...

Jo pensava que parlava amb un anònim.
Ara puntualitze i acabe.

Tu tindràs tota la informació que vulgues com a secretari general d'UV i parles i et defenses com a tal, no des de la imparcialitat.

La meua informació constant i continuada arranca fins i tot d'abans del 1979 (primeres elecciones democràtiques)i continua fins ara.
Eduardo Bononad no va projectar el centre de salut i tombar el Prado, Eduardo Bononad no va projectar la Casa de la Cultura i la va pressupostar en unes poques pessetes menys de 300 milions perquè era el tope que va imposar Jose Luís Gascón (menut fiasco de pressupost aixi ens va anar)ni tampoc el canal de defensa.
La crisi era la que era però E. Bononad no va deixar l'Ajuntament tan malparat com crisi hi havia.
I efectivament cap eixe any 1986, hi hagué un acostament del PCPV i AP (no era encara PP) que va prendre alguna responsabilitat de gestió però determinada perquè el PSOE va anar trencant amb el PCPV, i les discusions eren per nimietats perquè crec que mes bé pensaven que així podrien tindre més èxit en el 1987, si es desfeien de l'obra dels "comunistes" com ells deien. I el resultat ja ho saps: pacte PSOE-UV-AP

I t'ho torne a repetir: no tan mal economicamt l'ajuntament com la deixarà el pacte cap al 1991.

Ah, i no sóc ni era del PCPV ni d'EU. No treballava en cap partit.

Anònim ha dit...

Compartim com veig alguns punts, com les males relacions PCE-Psoe, pero ni tots som tans sants, ni tots tan mals, i el puc asegurar que Ximo Altur va trobar per part de UV apoyo per seguir endavant, ahí está plé de vida per a confirmar-ho.Les circunstancies de cada ú es va trobar eren les que eren i es va fer per part de tots, al menys per la nostra en eixe moment, lo que bónament es va poder, desde la bona fé i el interés general, després les coses ixiren com ixiren, sempre he dit i eu mantenc que Pepe va ser un bon alcalde, pero que no el deixaren manar perque tenía que comptar amb dos mes per a tot, i de ahí el malnom que li tragueren, espere que a Jordi no li pase el mateix.