L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 16 d’octubre del 2011

El CB Tavernes presenta els equips de la present temporada



El CB Tavernes ha efectuat una brillant presentació de la nova temporada amb tots els equips i molts familiars en el pavelló cobert. L’acte s’ha celebrat la vesprada d’aquest mateix diumenge i ha comptat amb la presencia de l’alcalde, Jordi Joan, el regidor d’esports, Josep Llácer i la regidora de cultura Pilar Altur que han acompanyat el president, Jordi Navarro i la junta directiva.
La presentació de la nova temporada del C.B. Tavernes i de tots els equips i categories  s’ha fet amb joc de llums i  una coordinació perfecta, amb la qual cosa ha resultat molt dinàmica.  Al llarg de l’hora llarga, el nombrós públic present ha aplaudit les diferents categories presentades de Benjamí, Aleví, Infantil, Cadets, Júniors i Séniors, així com els veterans.
 L’alcalde Jordi Joan ha remarcat que “l'Ajuntament de Tavernes no deixarà d'invertir en els esports, i al nostre poble l’activitat esportiva va a més gràcies als diferents clubs i a les associacions esportives que l’impulsen”.
L’alcalde va recordar alguns aspectes del club i com són molts els coneguts que hi són membres. També ha tingut paraules d'agraïment a la junta directiva, als patrocinadors i als funcionaris que dia a dia realitzen el manteniment de les diferents infraestructures esportives. El regidor d'esports, Josep Llàcer, ha afirmat que està molt receptiu i sempre disposat a treballar conjuntament amb tots i cadascun dels sectors esportius del nostre poble.
-

11 comentaris:

Encar ha dit...

va estar molt bé la presentació. La meua familia i jo mateix varem disfrutar molt. Es va passar el temps volant.
La llàstima va ser perdre pels pels davant els del Xàtiva, però ens va agradar molt el primer equip del CB Tavernes al seu primer partit

Anònim ha dit...

S'ha d'impulsar l'esport, però GRATUÏT. No com en les pistes de tennis del Sector 12, on sempre juguen els mateixos, i debades. Els que no som familiars o amics d'algú de la famosa asociació de comerciants hem de pagar per utilitzar unes instalacions que som de tots. I a més una cessió de la gestió de les mateixes que no ha sigut transparent. Volem vore el contrat de cessió, la ordenança corresponent, l'acta de registre de les activitats i l'us que se'n fa dels diners. Prou d'amiguisme

Anònim ha dit...

Enhorabona per la presentació. Va ser tot un èxit! Amunt CB Tavernes!

Anònim ha dit...

TENNIS= MAFIA
Res mes a dir.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Un déu per als veterans com Paco Palillos, Rafa Ibáñez o Carles Gimeno entre atres, que, cadascú des de on pot seguixen fent gran el básquet a Tavernes.I un altre déu per al nou president i directiva, s'ha notat, segon em diuen els jugadors, entrenadors i pares, el seu impúls.

El tio de la vara ha dit...

em pregunte perquè no hi ha cap de ppero a la foto donada la dinàmica normal?

NOE ALBEROLA ha dit...

Ja estem un altra vegada mesclant el putxero en les llepolies,es a dir que pinta açi parlar del tennis.Va estar mès que be,gran presentació,motivació per els menuts,gran partit.El millor,vore els benjamins divertin-se al descans a la cantxa del primer equip.Molts sommiarien eixa nit,gracies per fer-los disfrutar...

Anònim ha dit...

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...
...I un altre déu per al nou president i directiva, s'ha notat, segon em diuen els jugadors, entrenadors i pares, el seu impúls.

Per favor, podria especificar en que s'ha notat l'impuls?
Per saber-ho només.

Anònim ha dit...

No penseu publicar-ho? el señor Estruch ya no contesta, ahora es anónimo, anónimo pergúntale a los citados miembros del club que son con quién habla él.

Anònim ha dit...

Palillos em diu que sols per la pau qu'es respira, ja val la pena el canvi, preguntaliu a ell, jo no forme part del club, sols soc un aficcionat.

Anònim ha dit...

I si no forma part de club i no sap res, per què parla?
Coneguent al Sr. Palillos, no crec que li haja comentat res del que vosté ha insinuat.
Això si, vosté fa una montanya d'un gra d'arena (mire si no la que ha muntat amb la historia de les farmacies).
Jo em sent personalment agraviat pel seu comentari, perquè la pau que es respira és gracies a que la gent te un poc de coneiximent i està deixant fer a la nova directiva, cosa que no es va fer amb la antiga.
Si forem tots iguals i tinguerem ganes de "lio", no hi hauria la pau i tranquilitat de la que voste parla.

Faça el favor de callar (si pot), i no fer comentaris sense trellat (que ho dubte).