L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 15 d’octubre del 2011

Gran èxit del concert solidari del cor "Quinzedemarç"



El Cor de Cambra Quinzedemarç oferia ahir en la Casa de la Cultura de Tavernes el concert solidari en benefici de Càritas Interparroquial que s’havia anunciat. El cor va delectar els assistents amb una acurada mostra de cançons polifòniques, populars i modernes dirigits per Fran Lledó, amb una perfecta adaptació a l’estil de cor i com a únic instrument les veus humanes.

El concert pretenia obrir nous camins per a la solidaritat a Tavernes així l’entrada era aportar qualsevol aliment no perible que s’oferia  a Càritas Interparroquial de Tavernes perquè continue l’ajut a les persones necessitades de Tavernes. Al final, el responsable de Càritas de Sant Josep,  Felip Verdú, informava que s'havien arreplegat més de 500 quilos d'aliments i 650 euros en metàl·lic.

Els parlaments dels responsables de Càritas servia per agrair als vallers la seua solidaritat i explicaven el treball que es fa des d’aquesta institució. Així, Montse Alberola  i Felipe Verdú van destacar que l’any passat any han repartit uns 43.000 quilos de menjar entre 240 famílies, unes 750 persones, que són les que atén l’economat de Càritas del Carrer Papa Juan XXIII.

L'acte va comptar amb la presencia dels rectors de les parròquies, membres del consistori valler i va ser tancat per la regidora Carmen Canet que, en nom del consistori, agraïa al cor Quinzedemarç la iniciativa i manifestava la voluntat de l'Ajuntament de Tavernes de seguir donant suport a Càritas i a qualsevol entitat que organitze actes d’aquest tipus.
-

3 comentaris:

Estruch ha dit...

Tot un espectacle , meravellós, un deu, i a més molt be per als que colaboraren portant menjar i donant diners.

Valler solidari ha dit...

CÀRITES podria ser la propera ONG en afavorir-se de la iniciativa de repartir els ingressos per les paelles de festes de Tavernes, i més que 6€ per paella de 10 persones, proposaria 10€ per paella, que menys que 1€ per persona.
La quantitat de persones a la que CÀRITAS ajuda, en estos moments, es esgarrifadora, per això, hauria de rebre tot el recolzament polític i econòmic possible, i en ser una ONG que en estos moments té major demanda, incrementar-los el recolzament institucional en la mesura que les arques municipals ho permeten.
Enhorabona per l'activitat i endavant!

Un de caritas ha dit...

Gracies a Adria que va tindre la idea, i a tots els demes del cor que la varen seguir. va ser un exit, esperem que es torne a repetir