L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 7 d’octubre del 2011

La Policia Local recupera la celebració dels patrons demà dissabte

La Policia local de Tavernes recupera la celebració dels sants patrons, els Àngels Custodis, després d'alguns anys sense celebrar-se. Demà dissabte s'ha programat una missa amb la parroquial de Sant Pere amb assistència de la Corporació Municipal, convidats, honor, agents, familiars i veïns en general.

A la nota de premsa feta pública, l'Intendent en Cap, Miguel Chofre, es mostra satisfet amb la recuperació de la tradició perquè “contribueix a cohesionar als agents, i més ara que estem en proces de reestructuració per optimitzar tant els recursos humans com materials. La celebració dels nostres sants patrons és un homenatge a la Policia Local i a les seues famílies, que pateixen  el risc de la feina habitual dels agents, sempre dedicats al cent per cent al servei dels ciutadans”.
L'alcalde, Jordi Joan, ha reiterat la importància que té per l'Ajuntament la Policia Local. "Vull recordar que estem treballant per tindre una policia més efectiva i més pròxima als veïns i veïnes. La Policia Local, com he dit en altres ocasions, és la cara visible de l'Ajuntament. Cada vegada n'estic més orgullós d'eixa imatge”.
Prèviament a la celebració de la missa de dissabte, està previst un encontre amistós de futbet entre una selecció d'agents de la Policia Local de Tavernes contra una selecció d'agents de la Guàrdia Civil de la localitat.
-

1 comentari:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Señor editor, aunque no es sobre el tema y dado que en el ventall electric me censuran este tema, ruego me deje contestar al tema de la denuncia al coche del jefe de la policia local : efectívamente, un policia resentido muy amiguete del PP está multando a diestro y siniestro para que parezca que es orden de su superior, llegando incluso a multar e coche privado de su jefe, sabiendo perféctamente que es de Chofre, el cual estaba aparcado en la zona reservada para vehículos , porque estaba esperando al alcalde y otros miembros de la corporación municipal para asistir a un acto oficial.
Pues este tema me lo CENSURAN en dicho blog, al igual que la contestación que hago a uno de sus editores que se esconde bajo anónimo , el señor sardina, un dia de estos le contestaré también, si usted me deja, desde estas líneas. Un saludo y gracias.