L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 25 d’octubre del 2011

Compromís anima als guanyadors del Castelló Màster Golf a donar els premis a entitats benèfiques



El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha denunciat en la sessió de control al president de la Generalitat els tres milions d’euros que destina el Consell per al Castelló Màster Golf, un esdeveniment esportiu organitzat per un club privat però al que el govern valencià subvenciona amb eixa quantitat. 

Morera denunciava que la Generalitat si que té tres milions d’euros per al golf, però no en té per atendre les necessitats més bàsiques de milers de valencianes i valencians que viuen situacions dramàtiques. Morera indicava que la Generalitat no té diners “per a beques, per a l’educació, per a les escoles de música o d’idiomes, per a pagar a les farmàcies, per obrir més llits d’hospitals, sí que en té per a continuar amb la gran festa per a les classes altes, per als qui menys ho necessiten”.

I és que els premis que guanyen els primers classificats per jugar un cap de setmana també són bastant elevats i, per exemple, el vencedor de l’edició d’enguany, Sergio Garcia, ha aconseguit 333.330 euros.

Compromís ha animat als guanyadors d’eixe campionat pagat amb diners públics a que donen els imports dels premis “a entitats benèfiques independents que treballen dia a dia per assistir a les milers de persones i famílies valencianes que s’han quedat sense recursos, sense casa, sense treball”. Segons Morera, “seria un gest que els honraria molt, atès que eixos diners que han guanyat per divertir-se un cap de setmana provenen de les arques públiques valencianes”.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Be, que el premi que li donen al guanyador del Open de tenis, de la formula 1, del trofeu Bancaixa de pilota, lo que guanyen els jugadors del Valencia, Llevant, etc etc...
En definitiva, pots criticar el cost de tots eixos esdeveniments, y es cert que son molst diners publics que se´n van i es podrien aprofitar millor. Pero els golfistes son profesionals, viuen d aixo, i fer estes declaracions em pareix un exercici de demagogia.
S ha de deixar de fer estos grans esdeveniments que costen un dineral, pero tb costa un dineral el manteniment de Institucions com el Parlament Europeu i les camares nacionals i autonomiques. Estic molt d acord en que es retalle, pero em fa gracia quan els politics volen retallar i seguixen en les seues dietes, cotxes oficials, etc.
En este pais els politics nomes es posen d acord per a pujarse el sou. No es que falle el sistema, sino que fallen les persones.

Anònim ha dit...

No caura eixa breva...