L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 2 d’octubre del 2011

Ahir es va inaugurar el nou camp de gespa artificial de futbol 7



Autoritats locals i directius en el moment de la inauguració

 Ahir pel mati va ser inaugurada la nova Zona Verda Esportiva del Camp del Vergeret per l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, que va estar acompanyat per membres de la corporació municipal i de la directiva de la Unió Esportiva Tavernes.

El regidor d'Esports, Josep Llacer, en el parlament va assenyalar que el nou camp de futbol 7  tindrà una sèrie d'hores disponibles per a penyes i associacions alhora que servirà per descongestionar els altres camps.

 L'alcalde i el regidor d'esports en els parlaments

L'alcalde, Jordi Joan, va  reiterar la voluntat de l'ajuntament de que aquest camp siga usats per tots i va tindre paraules de reconeixement a l'anterior govern, recordant que va iniciar la primera fase, i ha estat el govern actual en una segona fase ha completat els serveis.  Una actuació que en conjunt ha significat una inversió de vora 100.000 euros.

Una vegada feta la treta d'honor del centre del camp, es van celebrar el primers partit entre equips de base sota l'atenta mirada dels pares i familiars.

-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Com que ser utilitzat per tots? Soc un jove a qui li agrada jugar a futbol i les tres vegades que jo i els meus amic em intentat jugar en ho impedeixen amb la resposta "no hi porteu sabates condicionades per a jugar" . Quan els oferim de portar les botes de futbol tiren balons a fora i el diuen que tens que encomanar pista a l'ajuntament. Cosa que tampoc, el altre dia un grup d'amic va demanar el camp i els van dir que no podia ser. No més mentides!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Agrairiem que llegiriu bé les coses i que no ens diguereu mentirosos.

Nosaltres hem parlat del nou camp, el que es va inaugurar ahir, i el que es pensa fer.

Estem parlant del mateix camp?

Anònim ha dit...

un jove mai diu que es un jove...collons com van els anònims...majorets!

jo no soc de clubs ha dit...

Cotorra tu eres molt estricta quant vols i t'agarres a una paret lliça, sempre defenent als mateixos, no vols vore que les instal.lacions municipals son dels quatre que dominen el cotarro i la resta de gent del poble quant vol utilitzarles es tot un condicionant i un millo d'escusses i enrredros.

Anònim ha dit...

soc un jove de Tavernes i sempre que els camps o les pistes blaves estan lliures no han posat ningun impdiment. Si vols tindre el camp reservat tan sols tens que anar a l'ajuntament i llogarla, sols val 14,70€. Tambe li pareixera car a la gent, pues mes barat ja no pot ser. Si juguen 14 amics tan sols eixen a 1€, i tambe tenin dutxes i vestidors. ja voldria jo que tots els poliesportius estagueren tan ben cuidats com este i el servici que donen. Enhorabona per podar mes instal·lacions i a tots els treballdors del Poliesportiu.

Anònim ha dit...

lo de que un jove mai diu q es un jove.... Que vols que diga??? tinc x anys, visc a tal carrer i soc fill de ... A vore, un anonim es anonim perque no vol descobrir la seua identitat. A mes, quina importancia te?? Quan vos diuen coses que no vos agrada ya ataqueu l´anonimat. Si es per a cagarse en el pp igual dona

Un jove ha dit...

A la cotorra. Si, parlem del mateix camp. Fa unes setmanes o dies el que mes t'estimes, que el camps es utilitzat per els petits jugadors de Tavernes. No vos he dit en ningun moment que estigueu mentint el que menteix es el senyor alcalde, encara que també pot ser que no estiga ben assabentat del cacau, però els seus treballadors (complint ordres, es clar)ens expulsen del camp amb amabilitat. A la pista 2 no hi donen cap inconvenient però quan es tracta de de les pistes de gespa artificial No deixen.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ok. Entesos. Esperem que tal com es va dir es regule l'ús i tothom tinga accés a les pistes.

ESPORT GRATUÏT! ha dit...

Per què s'ha de pagar per una cosa que hauria de ser gratuïta, fer esport al camp municipal. Ja no es pot jugar de forma segura al carrer com abans. La gent se'n va Simat per poder jugar a tenis gratis i a Benifairó perquè no et cobren 2.40 € l'hora per jugar al frontó en una paret clavillada.
També és sabut que el camp de gespa és del Tavernes i el paguem tots. Si no que li ho pregunten als de la Vall d'Alfandech. Hi ha classes de gent per a jugar-hi però tots a pagar!

Espere que açò es tinga en compte i el nou govern puga solventar-ho.

Anònim ha dit...

Ola soc un altre jove de Tavernes i hem pareix fatal lo que esta pasant en el camp nou de futbol 7 es una poca vergoña lo que sa fet.
no diu l'alcalde que el pot utilitzar el que vulga? doncs no, no es aixi sols el poden utilitzar els ekips del tavernes estic molt defraudat amb el ke ha ocorregut
quan per fi teniem un lloc adequat per a poder jugar a futbol amb els amics venen estos i mos tiren paca fore èu xe kina poka vergoña.NO VOLEM MES MENTIDESSS!!!!!!!!

Anònim ha dit...

io tame soc un jove que li ha agra jugar a1 futbol i soc el amic del jove i sempre es lo mateix anem a le spistes blaves estan els de basket vale io etendria q la pista de basket del pavello i la de fora estagueren plenes vale q baxen a entrenar an la del futbito pero esqe damunt q en la altra pista no hia ningu van a la del futbito pa qe no pogam jugar i qe aixo toka molts els ous ia estabe de mentires aneuse a entrenar a un altre puesto volem orden i q el poble parle per si mateix no q el poble parle per uno soles volem q parle tame per als jovens de ui en dia q volen q moatros mon anem als banquets a fumar canuts pos no amoatros mos agra jugar a futbol i no volem acabar com altres

La Cotorra de la Vall ha dit...

Segons les nostres informacions i son d'aquesta vesprada perquè hem anat a consultar davant tants comentaris, és que s'ha d'anar a demanar hora i reservar el camp, que un no va quan vol i juga, cosa molt normal.

I nosaltres vos preguntem:
Havieu anat a preguntar quines hores son les hores que es dediquen al joc d'amics i penyes? Havieu anat a reservar el camp?

Perquè si no es així potser que qui estiga faltant a la veritat sigues tu per no acabar-ho de dir-ho tot.