L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 18 d’octubre del 2011

25.000 avals per a la coalició Compromís-Equo


 
La coalició Compromís-Equo ha presentat davant les juntes electorals de les tres circumscripcions del País Valencià uns 25.000 avals signats pels ciutadans per a donar suport a la seua candidatura a les pròximes eleccions generals.

La darrera reforma electoral va establir com a requisit que les formacions sense representació al parlament espanyol havien d’aconseguir l’aval del 0’1 del cens de la circumscripció en què volen presentar candidatura.

Compromís-Equo necessitava arreplegar un mínim de 3.400 avals en tot el territori valencià i finalment ha septuplicat esta xifra amb 18.000 avals per la circumscripció de València, 5.000 a la d’Alacant i 2.000 a la de Castelló. Així mateix, juntament amb el avals, la coalició ha presentat les seues candidatures en unes llistes que encapçalen Joan Baldoví per València, Aitana Mas per Alacant i Roger Mira per Castelló. 

A la presentació dels avals i la candidatura per la circumscripció de València que s’ha realitzat en la Ciutat de la Justícia han acudit el cap de llista Joan Baldoví i la número dos Cristina Domingo qui han estat acompanyats pel portaveu de Compromís i secretari general del Bloc, Enric Morera, el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de València, Joan Ribó, el portaveu d’Iniciativa Paco Garcia i Giuseppe Grezzi d’Els Verds Esquerra Ecologista.

El candidat per València, Joan Baldoví ha dit que “el que hem fen hui és un acte de democràcia real i participativa. Ens han volgut ofegar amb eixa norma que van pactar PP i PSOE i que altres partits amb representació al Congrés com UPyD i Izquierda Unida no van esmenar en el seu moment perquè formacions com la nostra no ens poguérem presentar. Però hem demostrat que la democràcia real, quan la gent vol, és possible i amb este gran nombre d’avals estem encara més segurs que el dia 20 N serem la sorpresa”.
-

6 comentaris:

jc ha dit...

Fem camí que hi ha molta feina a fer.
A vore si així a Madrid se'n recorden de nosaltres.

Anònim ha dit...

si molta faena que fer i desfer clar! sort per a les eleccions, avore si li guanyeu al psoe, va anim!!!

COMERCIANT PLATJA TAVERNES ha dit...

Sé que no té res a veure en la notícia, però Cotorra m'han dit fonts pròximes a l'Ajuntament que per a la els dies festius de les pasqües 2012 s'han programat una sèrie d'actuacions musicals al pavelló multiusos del Vergeret...com a comerciant de la platja la veritat és que la notícia és una poalada d'aigua freda...

Anònim ha dit...

Me alegro de todo corazón siempre es bueno que una voz valenciana , sea de la ideología que sea, esté presente en Madrid, porque al fin y al cabo todos los verdaderos valencianos,defendemos lo mismo :lo que sea mejor para nuestra patria. espero saquen representación.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Comerciant de la platja pensem que eixa pregunta te l'hauria d'haver contestat qui t'ha dit la noticia i haver-te explicat d'on se l'ha tret.
Ací no sabem res.

Anònim ha dit...

Pregunteu a Jose María Martí,de inmobiliaria Martí president d'aceplat i ell vos pot informar.