L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 13 d’octubre del 2011

El govern municipal es veu obligat a eliminar una plaça d'agent policial per haver-se nomenat de manera irregular la passada legislatura



El consistori de Tavernes va prendre en el ple del dilluns una d'eixes decisions que, com deia l'actual regidor delegat de personal, Evarist Sansaloni, no agrada a ningú: deixar sense treball a un dels agents interins de la Policia Local i eliminar la plaça.
Els motius es digueren en el plenari i estaven molts clar: el nomenament efectuat la passada legislatura era totalment il·legal i s'havia fet sense atendre al procediment marcat per aquests nomenaments: borsa de treball, junta de personal...  La nul·litat del decret de l'anterior regidor delegat de personal ha estat informada pel màxim òrgan de la Generalitat, el Consell Consultiu.
El PP, que va haver en el ple d'escoltar la irregularitat de la seua actuació, va assenyalar per boca del seu portaveu Manolo Vidal que una situació semblant es vivia amb el nomenament del nou intendent de la policia, pels reparos posats pel secretari general. avant això, el mateix secretari general va aclarir que no eren casos comparables perquè el ple tractava una nul·litat de ple dret  mentre en el cas de l'intendent era una interpretació de la Llei Valenciana de la Funció Publica, de la qual deia que no ho deixava clar i donava llocs a diverses interpretacions, com de fet així ha passat.
L'eliminació de la plaça d'agent policial ve compensada per la nova plaça d'intendent i Tavernes no varia el nombre d'agents policials. I si molt ens apureu, i perquè no es preocupe el PP pel cost de la plaça d'intendent com ha manifestat en més d'una ocasió, podem considerar que queda prou equilibrat amb el que s'estalvia el consistori per la plaça anul·lada i les hores extres que es deixaran de pagar . 
-

18 comentaris:

INDIGNAT ha dit...

Senyors açò és una vergonya! Juguem amb el pa de la gent sense cap tipus d'escrúpul, la passada nit de l'11 d'octubre les falles (una vegada més) realitzen una activitat il.legal (muntatge de barra, venta d'alcohol) amb el que això implica de cara als negocis que sí paguen totes les tasses per exercir una activitat (S.S,AUTÒNOM,SGAE), senyors polítics això ho fan totes les setmanes als casals, en festes a l'antiga ford, al cine Olimpia, als futbets, a la casa de la cultura...ESTEU JUGANT AMB EL PA DE MOLTA GENT!!
I ara deixeu a un polícia a l'atur per no se quina irregularitat...
SOU TOTS IGUALS, NO ENS REPRESENTEU!!!!

Anònim ha dit...

Per al indignat,no crec que siga una festa ilegal quan compta amb la autorització de l´ajuntament i trove que tambè pagaran alguna taxa al ajuntament(encara que açò no heu confirme,perque no ho sé)

Anònim ha dit...

El policia ha estat despedit perque el govern ha volgut portar a un nou cap de policia de la corda del partit que mana a l'ajuntament o siga el BLOC.

Si s'haguera fet una promocio interna entre els agents de la plantilla no tindriem un bon policia al carrer, l'actual cap de policia estaria al seu anterior lloc de treball i el policia despedit no estaria a l'atur.

Pero eixos temes no els importen als del govern municipal.

La Cotorra de la Vall ha dit...

El policia interi (interí, eh?) ha estat acomiadat perquè el seu nomenament era il·legal, sense passar per borsa i sense cap coneixement dels sindicats i els informes en contra.

A més, el govern municipal ha fet el que ha dictaminat el Consell Assessor Consultiu de la Generalitat, al qual se le va consultar.

A més, el mateix Secretari General, persona res sospitosa de parcialitat, ho va dir ben clar: el PP va fer una il·legalitat.

Tot això es va dir ben clar al ple i ho expliquem ben clarament en la noticia. En cap moment en el ple el PP va obrir la boca per defensar l'acte del seu regidor de personal en la passada legislatura.

Per que enredes, Indignat?

Anònim ha dit...

El comentari que faig en una informació anterior ("L'ajuntament modifica la taxa de vehicles per adequar-la a la Llei d'Hisendes Locals") també li vindria bé a aquesta informació. Considere que no són maneres de procedir. Sembla més una caça de bruixes. Allà vosaltres, els del tripartit.

INGIGNADÍSSIM ha dit...

Senyor anònim de 17.44 la festa no és il.legal com a tal, el que està fora de la llei és l'activitat econòmica que es fa a la barra allí ubicada, torne a repetir açò passava avans i passa ara, però no és qüestió de política sino d'ètica, que us pareixeria si ens posarem a traficar en tabac davant d'un estanc?...no Cotorra no estem enredant, estem plantat cara a un sistema on val més un grapat de vots que la feina de la gent, un sistema on tot està permés per alguns mentre que altres traguem sense cap tipus de mirament, un sistema pel qual vosaltres pensava que també lluitaveu, però ara no us va la paradeta...ALE ENREDEU!

Anònim ha dit...

POLÍTICS: no ens representeu!

Indignat de les desviacions ha dit...

Que poc trellat tenen alguns... O siga hi ha una persona treballant il•legalment i posada a dit i se n'ixiu per les falles??? Que voleu desviar el tema??? Això de les falles fa temps que passa i ningú dia res, i ara vos ve tot?? Que voleu que es parle d'altra cosa i no de les "maneres" il•legals del PP?? De què aneu?? Com vos es veu el plumero peperets, desviant el tema a vore si així parlem d'altra cosa. Indignats??? INDIGNATS PEPERILS!!! que el seu govern ja no està i no xuplen de la mamella com el policia este, que IL•LEGALMENT vivia de les nostres butxaques. Manolo pot dir misa, policies bons els hi ha arreu i este no serà tan bo quan el posaren a dit. Pregunteu a l'anterior regidor, pregunteu... Ací es parla de les accions del PP, no de les falles, això voldríeu els del PP que en la Cotorra es criticara a les falles... Amb les hores extres que es pagaven a l'anterior cap dd policia i la marxa d'aquest interí il•legal hi ha de sobra per a un cap de policia com toca, com el d'ara, i anar-nos-en tots a sopar a Ca Victor, l'indignat desviaor de temes i el de polítics no ens representeu (jajajajaja Manolo si, veritat?) també poden vindré. NO A LES IL•LEGALITATS A TAVERNES, PROU D'ENXUFISMES!!! sort que hi ha nou govern que sinó...

Anònim ha dit...

Al de les 21:43: no saps llegir? el que és diu al correu de les 19:32 és que passava ara i avans entre altres coses plenes de sentit comú...o el que passa és que només és pot parlar del que tu vullgues? o es que et molesten les veritats? tu si que desvies els temes, es nota que plenes la nevera sense dificultats.

Anònim ha dit...

Si jo fora el govern, a tothom q fera pudor a paperet treballant, a o per, l,ajuntament, els enviaria a l,atur com el seu mesias el Sr. Vidal. I les empreses q han estat xuclant i desviant diners al PP, posaria les factures a un calaix amb clau i tiraria la clau al water, per a q no cobraren mai. Soc dels q pensa q a tot cerdo li arriba el seu sant Mati!!

Feixista tu! ha dit...

A l'indignat, feixista ho serà vostè! No em batege amb un insult d'aquesta índole, quan perdone vostè els seus comentaris parlant de les falles i no sé quines altres coses, estan en un post on no pega ni amb cola, per molt que vulga vostè. Si realment el que vol és que se sàpiga la realitat de l'enxufisme del PP (cosa prou indignant, crec jo) vostè els està tirant una maneta parlant d'altres coses i desviant el tema. Que els polítics d'avuí l'han defraudat? No han complit les expectatives? Perquè? Per pujar un impost? Creus que ells no saben el que costa omplir una nevera (la meua està prou buida, no com diu altre...) ara s'han fet polítics i supermilionaris? també tindran hipoteques i despeses, o no? O creu vostè que ja no en tenen? Clar que saben el que costa omplir una nevera, però m'imagine que no els en quedarà altra... (gràcies a les bones gestions del PP) Vostè que voldria?? Que baixen tots els impostos, que no en cobren cap ni un! I aleshores què? EL DEUTE DE TAVERNES TRIPLICAT, gràcies a vostè i a la manera en què pensa de fer les coses. La politica del "pan para hoy y hambre para mañana" (la que ha fet el PP) ja s'ha acabat. Ara toca fer les coses com cal, i si ens apretem un poc el cinturó, potser, poc a poc, ixirem del forat. Criticar sense pensar les coses, actuar com un miura en una plaça i insultar a qui et contradiu (la teua veritat no és absoluta tampoc) això si que és de ser feixista. Un salut amic!

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Per lo tant, les multes que ha ficat este senyor son nules ? Indagueu per favor, senyor editor, pues les dels controladors de zona azul eu son.

Anònim ha dit...

no té res a vore amb la notícia, però no es diu "ple", cal dir "plenari".

Anònim ha dit...

COTORRETA, No dius semre que no es poden fer al.lusions a persones que no siguen públiques??i en cas de fer-les creus que es indicat fer referencia a alguns d´ells anomenant-los pel nom de l´empresa familiar???? Tens una doble vara de medir els comentaris amiga Cotorra, a vore si publiques este i no dius que no t´arribat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si ho dius pel comentari d'Indignat està clar que es fa una opinió personal sobre una gestió política i sobre la qual nosaltres ni entrem a valorar.

Que el nom estiga mal dit? potser, no direm que no, i per tant eliminem eixe nom mes popular amb que la gent el coneix i publiquem el legal. Per tant, disculpes per haver-nos escapat el detall de l'empresa. No ha estat mala intenció. Ací hi ha molta gent que es client habitual.

Com veus Indignat dóna canya no solament al govern d'abans i també als d'ara, però perquè no ho haviem de publicar?

I els comentaris si ens arriben els publiquem. I ens reafirmem en això de no publicar cap comentari que faça una referència personal, que no considerem siga el cas.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Publiquem el comentari que fa referencia l'anterior amb el nom modificat:

Ens deia INDIGNAT:
A l'anònim de les 21.47 h , és molt típic dels feixistes una resposta així, molt típica pels peperets, anem a veure si et queda clar: jo demane que Manolo Vidal, Ribis, Chover, etc estiguen lluny de la política i prop del jutjat per a que paguen per totes les malifetes que han fet, però també havia dipositat totes les meves esperançes en un canvi de govern local, unes esperançes que s'esvaeixen cada vegada que veig com no es pensa en les conseqüències que les desicions polítiques pot tindre sobre la gent..vosté amic anònim sap l'amarg que és preguntar-se: que menjaré demà? No volia desviar l'atenció només dir JA HI HA PROU, prou de privilegis per alguns (ja vam patir massa en els 16 anys del pp), prou de JUGAR AMB LA FEINA DE LA GENT...en fi per a mi (votant d'esquerres desde que tinc dret al vot) és molt trist afirmar: QUE NO, NO ENS REPRESENTEN!!!!!!

INDIGNAT ha dit...

La veritat Cotorra és que sou un exemple de llibertat d'expresió, potser m'haja equivocat i ara rectifiqur: el que volia dir és que polítics com el senyor Miguel Àngel Chover han d'estar fora de les institucions, en qualsevol cas no volia comparar aquest personatge amb l'actual govern, la veritat és que el que s'ha viscut aquests últims 16 anys ratlla l'esperpent i sóc de l'opinió que deuria de ser jutjat, així que puc estar en desacort en el que està passant en l'actual gestió, però també estic segur que no seré perseguit i acosat al meu treball per expresar la meua opinió tal i com passava en l'anterior govern.

Anònim ha dit...

m sume plenament a este darrer comentari. Deuen de ser jutjats els responsables de balafiar el nostre patrimoni, la nostra hisenda i els nostres diners.
Jo em pregunte: Com es pot consentir que tinguem 1.300.000 euros en factures sense consignació pressupostaria i que ací no passe rés?
AIXÒ ÉS UN DELICTE IMMORAL I AMB UNA FALTA D'ÈTICA DESPRECIABLE.
Si Manolo Vidal i Chover/Ribis són els responsables d'eixe merder, que se LA VENTILEN ELLS. Al jutjat i al talego si son culpables.
I al govern, dir-los que actuen amb justícia.
Qui la fa, que la pague. Ja està bé d'aguantar-los els aires de matons a esta gentola, me caguen D...
Si fins ma casa olore la pudor a merda. Si, si, per fora, tot somriures, però per dins, que tremolen més d'un.
I ademés, al tripartito li diré que no tinguen miraments. Aixina els parareu els peus d'una forma apropiada. Qui juga en foc, al final se crema. Volen enmerdar, dir mentires a sac? Pués que començen menjant-se la seua, que fa molta pudor.