L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 24 d’octubre del 2011

El govern municipal fomenta la pràctica de l’esport amb la millora de les instal·lacions



La regidoria d’esport que dirigeix Josep Llácer ha iniciat les obres per a la instal·lació de l’enllumenat de les noves pistes de futbol 7 situades en el Camp Municipal d’Esports. 

Les obres s’han iniciat després que, a proposta del govern municipal, la comissió d’hisenda i el plenari d’octubre aprovara la compra del material necessari per a efectuar l’esmentada instal·lació elèctrica. En concret, segons hem pogut saber, es muntaran 4 suports de 12 metres d’alt amb dos focus de gran potència en cadascun dels suports, a semblança dels existents en les altres pistes.


 La regidoria d’esport ha volgut així solucionar les mancances que tocant a il·luminació presentaven les pistes i que les feien totalment inservibles nomes amagar-se el sol. Aquestes pistes, com tot el món sap, foren construïdes al final de la passada legislatura després de 4 anys d’espera i sembla ser que les presses per la proximitat de les eleccions va fer que s’oblidaren contemplar en el projecte la instal·lació elèctrica i l’enllumenat a pesar del seu cost de 360.000 euros. Ens han contat que, quan s’estaven fent les obres, va ser la mateixa empresa constructora qui va indicar eixa mancança i es va voler en part solucionar fent una preinstal·lació que ara no ha servit de res perquè el tub subterrani de construcció no està alienat amb el lloc on s’han de fixar els suports.

Les obres ja iniciades és de preveure que si no hi ha algun fet que les esdarreresca , com el mal temps, la il·luminació siga una realitat en poc de temps.  
-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Un 10 per al regidor i el govern que soluciona un altre problema heredat del PP a les poques setmanes de posar-se en funcionament la pista.
El que em fa risa es vore com el PP no s'entera del que vota en les comissions i en els plenaris, perquè en el seu blog oficial demanen al regidor que ho solucione i ho fan molts dies després del plenari, quan ja s'havia votat que s'instal·lava la llum.
No s'enteren. I damunt critiquen al regidor por una cosa que feren ells mal feta.

Anònim ha dit...

Molt bé pel regidor LLacer, això es treballar pels ciutadans de Tavernes!!!

Anònim ha dit...

i per el mini trinquet que ja fa anys que jugen els xiquets en la penumbra,ni un duro per posar cuatre focos de merda parlant malament,que poca vergonya i despres volem ser nacionalistes no fomentant un deport de la terra,vergonya cavallers vergonya,per cuatre perilles no hi han dines i per a lo que volen si,com es ven la xent per cuatre vots.

Anònim ha dit...

No he vist mai cap comentari d'este tipo durant l'anterior govern del PP. Es coneix que no hi havia problemes fa mesos i han eixit ara amb el nou govern.
L'anonim de les 1:05 perque no va renegar del PP abans i lo mal que ho fea. A vore si es perque es del partit.
Ara tot el món i en especial els del PP va diguent lo que falta i les coses mal que en anys s'han callat.
Trau la vareta mágica, Llácer i soluciona els problemes d'anys.
Quina barra tenen alguns comentaristes, com el les 1:05.
A mi em pareix bé que ho digues i que reconegues que el PP no va fer res, pero no tires la culpa als demes i damunt amb frases de despreci.

Anònim ha dit...

Si fan perque fan, si no fan perque no, la questió es criticar, pacencia.

Anònim ha dit...

lle tu salao de les 7.44 tal vegada siga meins del pp que tu i de prou,i ja l'any pasat vaig fer a la cotorra un comentari semblant inclus vaig parlar en un consejal del pp,molt bones raons pero de ferm no res,si heu torne a dir es per que heu se de cosa serta c anvi de govern i erre que erre no hi han dines per a cuatre perilles per a bous si tururu per exemple,no se quin despreci vaig ni quines culpes tire no mes el dic que en este asunt que en cuatre xavos solucionat no trobe cap canvi tamt monta monta tant ppbloc com blocpp.

Anònim ha dit...

De salao res. Nnomés t'he dit que cal tindre un poc de paciència que el regidor no té una vareta màgica. I si serà cosa de quatre xavos, baratet i bo, pero son molts quatre xavos els que fa falta per arreglar el que fa anys que no s'arregla i les coses no funcionen com tu dius, quatre perilles hi prou.
Que Valencia no esta feta en un dia.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Deixeu de discutir que en el fons els dos voleu el mateix: que hi haja solucions als problemes.

Per a la vostra informació:
El regidor ja s'ha reunit amb el club de pilota i es va parlar de les deficiències del minitrinquet i del frontó municipal.

Hi ha demanat un informe sobre les intal·lacions esportives i allò que cal fer amb urgència, però dins del pressupost del 2012.

Al minitrinquet hi ha pensat nous focus, arreglar les goteres i posar la coberta de tela metàl·lica que es va retirar fa 10 anys, pintar i solucionar els taulells del pis i els escalons de la grada que van al contrari del joc.

Contents els dos?

Anònim ha dit...

D'acord, Cotorra, gràcies.

Anònim ha dit...

men an baine,de si dos mesos ja es 2012,o si ne son 14,tot fa falta,jo ja heu sabia doncs no mes demanava cuatre perilles senyor que aquest disapte canvien d'ora i n'altre any mes i recalque un any mes jugant en la penumbra,estare al tanto tant per elogiar al nou govern com per criticarlo si fes falta.

Pensem ha dit...

I què me'n digueu del pavelló multiusos del Vergeret? Tan gran com és podria aprofitar per a alguna cosa més que per a les bufes de festes i de paripés lúdico-festius. Només caldria que s'acabara de tancar i així s'hi podrien fer esports tipus karate, taekwondo, gimnàstica de manteniment, aeròbic, escola de jocs, o qualsevol altra activitat que necessite d'un espai tancat. No sé si ho sabeu, però el pavelló municipal es queda menut molts dies i algunes activitats no s'hi desenvolupen adequadament per falta d'espai.
Ja que s'ha fet eixa instal·lació i està dins d'un recinte esportiu, estaria molt bé que s'utilitzara per a fer-hi esport, de manera que se'n trauria partit tot l'any i no solament els dies que algú hi vol muntar una festeta.

Anònim ha dit...

pensem el comprenc,doncs si al mini trinquet i an trenta dos focus i no mes en van una dotcena contas,i no hi ha un gallet per a vint perilles,jo lo teu ja es d'amirar per part meua,ensembla que es com juitar contra molins de, vent,ojala els teus desitjes sigen cumplits que en sembla be,doncs sense desmoralisar heu trobe una utopia,que vatja be.