L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 27 d’octubre del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Una nova esperança



Se'ns ha vingut al cap el titol d'una de les pel·lículas de la sèrie "Star Wars" quan un dels membres de l'equip ha aconseguit aquest matí la fotografia.

La ratlla de Sant Martí, com un raig de nova esperança, abraçant les obres del sector 12 de la platja. ¿Premonitari d'un bon futur? De què es reemprendrà l'activitat urbanitzadora a la nostra platja? ¿Què tots els mals que afecten la platja, entre ells l'Avinguda de la Marina, tindran prompte la solució? Podríem expressar molts desitjos, sempre pensant en el bé del nostre Tavernes.

No sabem si això s'esdevindrà, una cosa si que és certa: una fotografia bonica que mereixia la publicació.

I com es diu: sempre ens queda l'esperança...

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Deu, alá, yahve, o qui siga vos escvolte...