L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 29 de setembre del 2011

L'alcalde de Tavernes ha firmat un préstec ICO destinat a pagar a proveïdors locals



L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha procedit a la firma del préstec ICO aprovat pel ple de l'Ajuntament el passat mes d'agost., segons indica la nota de premsa oficial de l'Ajutnament.  L'acte ha comptat amb la presència de la Interventora, Àngela Benavent, i representants de Bankia i s'ha efectuat a la Sala de Comissions de la casa consistorial.

El préstec té un import de 619.000 euros i està destinat exclusivament a pagar als proveïdors de l'Ajuntament. Es farà efectiu totalment en un sol pagament a partir del proper 14 d'octubre.

Jordi Juan ha manifestat en la nota que: "la mesura proposada pel govern municipal és molt important perquè suposa un baló d'oxigen als nostres proveïdors, en la seua gran majoria empresaris i autònoms del nostre poble. Des de l'Executiu de Tavernes ens hem marcat com a objectiu prioritari pagar els deutes als proveïdors de l'Ajuntament i reduir els terminis en els pagaments”.  


El conveni firmat per l'ajuntament de Tavernes és el primer "Conveni ICO" d'estes característiques atorgat per Bankia a un ajuntament de la zona i el segon que s'efectua a nivell de València.

- Segons la nota de premsa i fotografies oficials.
-

22 comentaris:

Una ciutadana de Tavernes ha dit...

Govern del nou ajuntament: moltes gràcies per pagar als proveïdors, per tindre un pla clar i transparent de sanejament de l'economia de l'ajuntament.
Molta sort en totes les altres iniciatives!!!

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Molt bé, Jordi, que no paquen qui res deuen els destarifs d'atres, aixó es empenyarse amb coneiximent, no pa molins, indalecies i cia.

Indesindenter ha dit...

Sr. Estruch: li ho repetesc. Lamentable que diga que empenyar-se per mantindre i conservar el patrimoni històric de tots els vallers ho considere una despesa supèrflua.

Per a vosté segurament tots els diners gastats en recuperar el monestir de Simat són innecessaris i tampoc calia gastar-se res per recuperar Sant Miquel del Reis (antic Sant Bernat de l'Horta, una fundació de Valldigna).

Lamentable que siga la segona vegada que ho diu.

Enrique Estruch ha dit...

Estimat Indesindenter, ja te he contestat en atre articul, no barrexes les coses, per lo menos tú en tractes amb respet, i en gent com tú vullc seguir parlant.

Estruch i Ferrando ha dit...

Per cert inde, que tens que dir dels meus articuls sobre els baixos del carrer Riu, llig i vorás com no estic en contra d'invertir,si no de prioritzar en este époques tan dures.

Anònim ha dit...

Molt bé pel govern de Tavernes, i sobretot a l'alcalde Jordi Juan, esperem que aquests pagaments ajuden a les empreses i l'economia es reactive poc a poc.
Senyor Enrique Estruch tinc vergonya aliena de sentir-lo/llegir-lo, faça'ns un favor i no s'autoridiculitze més.

El tio de la vara ha dit...

que els que han gastat els diner paguen el deute!

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Senyor anónim , si hem ridiculitze, millor pa vostés , més vots pa vostés, jo no he descalificat a ningú per lo que li demane el mateix respecte, i si pensa insultarme, fajau desde un nom i cognom, tinga c... i no s'amague baix un pseuònim, aixi hem podre defensar en igualtat de condiçions, gracies .

Anònim ha dit...

Senyor Enrique Estruch, sent moltíssim que el meu comentari li haja sentat tan mal. Li demane disculpes. No volia ofendre'l d'aquesta manera com pareix que ho he fet (i molt menys sense utilitzar el meu nom i cognoms, com vosté fa, això és de covards!). De totes maneres, una persona com vosté amb un sentiment nacionalista, ja que ha estat membre d'UV, hauria de mostrar un poc més de estima per les coses del seu poble i parle del mateix que vosté parlava abans: de prioritzar! Si no es feia res amb la casa de les Indalècies o amb el molí, s'enssorrarà sense més i com el Prado: en passarem una vida lamentant-ho! Jo crec entendre les seues prioritats, però per favor analitze un poc la meua postura i m'entendra quan mal em pot fer que una persona com vosté no s'estime coses seues, meues, del poble com són la casa de les Indalècies i el Molí. Un Salut Sr Enrique!

Anònim ha dit...

Com m'agrada la tasca que està fent aquest equip de govern, és respira un aire de llibertat i valentia per el poble, endavant .

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Señor anónimo de las 21.31 horas, para que mi mal correcta forma de utilización del valenciano no sea un motivo de disputa que nos aleje del fondo, voy a escribir en adelante en castellano , hasta que mis estudios de valenciano me permitan el escribir bien esta nuestra amada lengua.
Le agradezco enórmemente sus disculpas, en verdad me reconfortan, pues este era un blog en el que se me ha respetado hasta hace unos pocos dias, i me ha dolido mucho los ataques desde que escribí la felicitación a Talens, espero que los demás opinantes sigan su camino, muchas gracias, se lo digo de corazón.
Pasando al tema que nos ocupa, yo no estoy ni mucho menos en contra de la compra de esos inmuebles, lo qu entiendo es que el moli, estará ahí el año que viene, i el siguiente, y los dueños seguirán siendo los mismos, se lo aseguro, y en cuanto a la casa de las indalecias, esta está, creo, en ruina, por lo menos lo visible desde la calle, por lo que poco podemos hacer yá por ella , por desgracia hemos vuelto a llegar tarde,y por lo que comprar un solar, por otro lado y se lo digo como agente inmobiliario, muy bien de precio, que es lo que será al tener que derribarlo , corríjanme si me equivoco, caeremos en lo mismo que con el bras treballador , comprar un edificio histórico, en ese caso sobrevalorado en 8 millones de pesetas, para derribarlo y convertirlo en un edifico más moderno que no recuerda en nada al histórico.En cuanto al molino,que se trate de mantener si está en peligro de derrumbe, subencionando al dueño para ello, y yá se comprará cuando la situación económica sea mejor. De momento, creo que debemos priorizar inversiones y facultar antes que nada, por ejemplo, unos locales dignos a aquellas dos asociaciones que están cumpliendo con el papel que la administración no está haciendo en muchos casos, como son Cáritas y Cruz Roja o Adisva. Sobre el estado del edificio de les indalecies, me gustaría saber cual su estado constructivo y si estoy equivocado en lo manifestado, poder reanalizar el tema.
Muchas garcias, de nuevo, por este acto de democracia y respeto, señor anónimo, y espero podamos seguir compartiendo en este tono nuestras opiniones, en este o en otros blogs, me reconforta que volvamos a la senda del respeto.

Josep Grau ha dit...

Senyor Enrique Estruch, per favor, sabem que te poca faena i si ne té, dubte que vullga fer-la, si vol fer oposició, vaja-se'n a l'ajuntament i diga tot lo que vullga, està fent un mal ús del nou partit UPyD, si jo vullguera entrar a formar part d'ell, lo primer que diría es que vosté no estiguera, atenenent a la notícia, molt bé per Jordi i el seu voltant, hi ha que pagar a la gent que deuen i si hi ha que rehabilitar les coses històriques, també, a mí m'haguera agradat que els meus fills pugueren jugar al Prado de les tomaques.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Estimado señor Grau, le agradezco en primer lugar su tono, y le señalo que ya no uso el nombre del partido, a mi también me gustaría que mis hijos jugaran en el Prado , pero que antes tuvieran de comer, y si pueden ser la dos cosas, mejor que mejor, por lo que pregunto por el estado de ambos edificios por si se pudieran solo mantener hasta que haya presupuesto para restaurarlos y que no pase como el bras treballador : derribarlo y de lo que nosotros conocimos, nada de nada.
En cuanto a mi trabajo, bien gracias a Dios, en invierno amaina pues , como usted sabrá, soy administrador de fincas y la mayoría están en la playa , le agradezco su interés, pero a mi nadie me marca si quiero o no trabajar más o menos, ahí ha estado usted muy desafortunado,por lo que le ruego retire lo dicho, hoy estoy algo pachucho y aún no he salido de casa, por eso tengo tiempo para escribir, por si le preocupa que no trabaje, y usted, ¿ usted que hace cara al ordenador a estas horas?..

Estruch i Ferrando ha dit...

P.D. la oposicióno el gobierno lo haré dentro de tres años y medio seguramente, mientras tanto sólo puedo hacerlo desde aquí, lea usted todo lo que he escrito i verá que también critico a la oposición, como por ejemplo en el tema de Miguel, el nuevo jefe de policia. Gracias por su tiempo.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No anem a publicar cap comentari en la línia dels anteriors.

silmin ha dit...

Tampoc cal ser tan .... impulsiu... per avaluar les coses igual pagaria la pena saber tipus interés, plaç, terminis, avals... llavors podriem parlar un poc més

Belo, belo, indignat ha dit...

Que sort tindre la Cotorra per a coneixer la nova fauna politica que cria el poble. Però que cal esperar de l'autoodi. Aquells valencians que odien el valencià i el que poc i fermament anem fent. El Patrimono com la cultura i el seu marc l'educació son el conreu per a no perdre'ns amb demagogs novament. Em deien a Italia a l'any 79, la dreta saneja el que l'esquerra reparteix, d'aci ve l'alternacia de poder. I jo dic, que fem sanejant un ajuntament per a que tornen a vindre males cabres de nou. No oblideu el principi de l'autoritarisme va ser l'autoodi. I qui no recull no pot tindre. No ens falta menjar, però si molt de coneiximent que el nou govern, i ocm no la Cotorra, estan posant al poble. I per a nosaltres el poble ho es tot, com diria Josep Enric Grau, dos montanyes, tres taronges i la mar. I els aprofitats a treballar com l'actual govern, de voltors ja en tenim massa.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

señor editor, como veo que mi contestación al señor Belo no se ha publicado, la repito por si acaso, si se publica la primera, elimine ésta.
señor Belo,si habla ustede de mi , gracias por las formas pero no por el fondo.
¿Acaso me conoce usted para acusarme de no querer más lengua que el castellano? No creo, pues si no no lo haría, pregúntele a Lucía la que usted conocerá segúramente, ex-compañera mía de UV sobre el tema .
¿Fauna política nueva? llevo desde el 89 en política.
¿males cabres, autoodi? ¿no se estará usted retratando? porque quién califica así a sus adversarios políticos ....
Un saludo y seguiremos discrepando, pero desde la tolerancia y el respeto. si no, no cuente conmigo.

Autònom local ha dit...

diuen que l'ICO només servirà per pagar factures fins a març d'este any? I la resta?

Anònim ha dit...

Podem dir-li a Manolo Vidal i al PP que les pague. Fixa't bé en el que dius: només servirà per a pagar factures fins el mes de març, quan el nou govern es formava en juny.

Esta si que es bona! El nou govern ha d'endeutar-se per a pagar les factures sense consignació del govern anterior! Arre aca, el PP!!

Anònim ha dit...

al final s'ha signat l' ico? Tinc entés que ho deixat per més avant.Els que estem esperant cobrar estem desesperats, és el pa de moltes families. Feu alguna cosa per favor...

La Cotorra de la Vall ha dit...

El que diu la notícia i veus en la fotografia què penses que és?
Està clar que és la firma del prestec.

Ja ens dius que està dient això que s'ha deixat per a més avant. L'únic que falta ara és que el banc li done els diners a l'Ajuntament.

No sé com feu cas a noticies que només busquen enredar i desinformat als ciutadans.