L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 14 de setembre del 2011

L'Ajuntament de Tavernes presenta el nou cap de la Policia Local



            Intervencions de l'alcalde i del regidor de seguretat ciutadana

L’alcalde Jordi Juan, confirmava que el govern municipal té  la voluntat d’ impulsar una major presència dels agents de la policia local en el carrer, incrementar els agents en el servei a peu a manera d’una  policia de barri i la creació d’un reten permanent de la policia local en la platja. “Donem la màxima importància i prioritat a la Policia Local perquè és la imatge, la cra visible del Ajuntament en el carrer” indicava l’alcalde , Jordi Juan, en la seua intervenció.

Aquest projecte es donava a conéixer als mitjans de comunicació i veïns assistents  en el transcurs de la roda de premsa que ha tingut lloc en el saló de plens, i on s’ha presentat en societat el nou cap de la policia local, Miguel Chofre. L’acte ha comptat, a més de l’interessat, amb la presència del regidor responsable de seguretat ciutadana, Evarist Sansaloni, i de l’alcalde de la localitat, Jordi Juan.

El nou projecte organitzatiu, que ja ha començat a vore’s en les Festes Locals, en paraules de l’alcalde Jordi Juan confirma la instauració d’un sistema amb més policia local al carrer, més agents a peu i la instauració d’un servei de policia local permanent en la platja de Tavernes. 

Jordi Juan remarcava que l’objectiu del govern municipal és augmentar la seguretat ciutadana millorar el servei  i ressaltava el paper de la Policia Local com a la cara visible de l’Ajuntament per als ciutadans.

L’alcalde, en parlar del nou cap de policia local, ha valorat molt la seua experiència, recordant que té sota el seu comandament a 50 agents, a més de ser un càrrec singular, fent especial menció del seu prestigi professional i acadèmic, que és el millor aval com a cap del cos a Tavernes.

El regidor de seguretat ciutadana i personal, Evarist Sansaloni, per la seua banda assenyalava que el nou govern municipal en fer-se càrrec de l’Ajuntament havia trobat algunes disfuncions en la plantilla i que han estat vora tres mesos arreplegant informes, fent entrevistes per conéixer la situació real del cos, fins arribar a la conclusió que calia un canvi per a potenciar-ne el valor front al ciutadà.

Miguel Chofre confirmava que ha trobat una actitud molt positiva en els agents, amb la qual cosa s’estava compensant tot un conjunt de deficiències estructurals que havia observat i que espera corregir amb el nou projecte organitzatiu. Un projecte deia que, a més del seu, és del govern municipal, amb l’objectiu de tindre una policia dinàmica al servei del ciutadà. 
-

14 comentaris:

Anònim ha dit...

EL OBSERVADOR ...

Una cosita solo, esque lo lei en las provincias digital. El jefe de Policia, ejerce como intendente del cuerpo.

Solo es una curiosidad no quiero malmeter ni nada, que estamos muy susceptibles ultimamente.

Es intendente de de tres galones (Escala tecnica), por lo que veo en la foto, Podriamos tener en Tavernes un intendente principal (una piramide dorada), intendente general (dos piramides doradas), o un intendente general jefe (tres piramides doradas) (escala superior).

Y en que rango queda el anterior jefe de la Policia.

Es contratación, es decreto de alcaldia, o es por oposición. Si vuelve a ser por decreto de alcaldia, por lo que lei aqui el tiempo maximo que puede estar es de 2 años, o en este caso no.

Es mera curiosidad, y compartir un poco, lo poco que conozco del cuerpo.

Un saludo

OBSERVADOR RIDÍCUL = PP ha dit...

Xe observador que educat eres... un 10 tio!! T'estic llegint en altres blocs i ahí si que et lleves la careta de palpaneules... Què eres un Dr jeckyl i Mr hyde??? Per què et moderes tant ací (però sempre tocant el nas, faltava més!!!) i en altres llocs eres tan extremista radical del PP. Porte llegint-te un temps... No vols molestar però ahí estamos!! PER CERT: tant que hi ha per a criticar al PP ( i tu que eres una persona imparcial, NO vinculada al PP que només t'agradaria fer crítica i ironia... ) i encara no has criticat ni mos del PP, ara bé, dels altres, ací i en altres llocs te'n despatxes un rato... OBSERVADOR RIDÍCUL = PP

Anònim ha dit...

Mare meua!! quanta falta feia un tio que posara les coses clares ahi dins, a vore si es pensava l'anterior que era "el rei del mambo".
L'anterior cap,en la meua opinó de ciutadà i poc més, era una persona no massa competent per a eixa faena i no tractava a la gent en massa bona educació. En la meua opinió de ciutadà.
I damunt pareixia com si aci reinara el "com el conec tu pots fer lo que el done la gana!"

Otro minipunto para el señor JJ i la seua tropa. Chapeau

Filòsof ha dit...

NINGÚ NO VA DIR QUE SERIA FÀCIL GOVERNAR TAVERNES, però això no implica que s'estiga governant. Un dels primers drets que te l'alcladia es estructurar l'ajunatment per a que ixquen els objectius que es marca en la legislatura. No ningú pot dir que l'alcalde no es valent. Per tant a esperar els resultats i aplaudir els canvis que son part de la politica municipal. I tots i totes a treballar amb el model que es creu es millor per a Tavernes. En principi el cap de policia ja l'hem vist fent servei de nit. Que siga per a be, i noslatres ajudant.

Anònim ha dit...

Si l'ajutamento no te diners, com vol pagar més policies?i es més, com vol posar un lloc fixe a la platja?
No se, aixo deu de valdre un quants euros .... ja vorem com ix

Anònim ha dit...

Com te que eixir? de puta mare amb l'interes i bona voluntat de tots.
Eixir malament ja estava eixint, ara cal provar perque ixca be.

CONSERVA D'OR ha dit...

el nou govern ho te molt fàcil. Com els anteriors ho han fet tan rematadament mal, a poc que facen, s'ompliran de glòria. Però em sembla que no van a conformar-se amb poc. Tenen molt clar el que volen, per a desesperació del pp, perquè els deixa en evidència en capacitat de gestió.

Anònim ha dit...

EL OBSERVADOR ...

Señor observador ridicul, en altres blogs me lee usted, va ser que el plural no es tal plural aqui y el diari de tavernes y dos vecen en la veu de la valldigna, responent a una endivinalla de uns colors de un partit politic.

Si usted lee, bien vera que si se puede criticar y con la informacion que pueda tener, solo la que leo y la que observo, nunca creo criticar por "joder", siempe desde un punto de vista, objetivo.

O a caso usted no cree esto, si no lo cree, argumente su escrito.

Ahhh, la cuna, de cunero solo se la preparo a mis niños, y lo de palpa neules, qui no ha palpat neules per fer pastisets en nadal, ben vingut al equip.

Y mira per on, vaig llegir lo de la nota del periodic y lo de la noticia del diari, y nava a escriure aci i ficar llenya, perque no o veig clar y hi ha sombres, pero mira per on per aclamacio popular (PP), me callare, fins que no puga aguantar mes.

Bones FESTES.

Ahh, sobre le que escric al primer lloc, no crec que siga no ofensiu, ni toca piloters, consulta tan sols.

Anònim ha dit...

No critiques per joder, només parles "objectivament" perdona amic però la teua objectivitat papera me la passe pel forro, doncs no existeix, no em vingues ara de Dr. Jeckyl, continuaré erre que erre, critiques (segons tu amb objectivitat, pluralitat, "pluralitat...?? Quina?¿¿¿" ironia.. I no sé quines tonteries més de PALPANEULES), però continue esperant (amb la teua objectivitat i pluralisme) critiques a les coses mal fetes del PP, sigues un senyor i critica allò cert i real no pegues pilotades fora i critica, assenyala'ls!! Ho han fet mal!! Aleshores, seràs un senyor i et guanyaràs el meu respecte, fins aleshores, amb les paraules del gran Ovidi: siguen cuites les llengües envejoses!!!

OBSERVADOR RIDÍCUL= PP ha dit...

Necessite un traductor per entendre't, cal redactar (i estudiar més el valencià i el castellà) un poc millor per cert l'últim comentari és meu. OBSERVADOR RIDÍCUL = PP.

Els locals no són de l'ajuntament ha dit...

Demà vindré amb casco y "chaleco" (jajajaja, jupetí amic, paraula prou fallera). Millor et quedes a casa i no vingues. Ara exigim valentia i visió de futur, en un projecte pseudoelectoral i totalment fumeral de collons, els del pp dd cagarla tant, visquen C.R. i k-ritas, però lluny de "OB SERVA DORS MAN I PULADORS" de les realitats valleres.

En nombre de la rosa ha dit...

Em sembla de gran ridicul les coses que es comenten asi, deixeu al del "PP" cosa que no se. Amb insults sabeu que pareix aço, en una paraula ... LAMENTABLE.

Una altra cosa, tambe em sembla molt mal aixo de dir, este ajuntament a poc que fassa o fara millor. Ostres, ens pasarem tota la vida igual, re collons pandereta, ningu es capaç de fer-ho be (o si no es pot, no fer-ho).

Anònim ha dit...

Si lligtes el articul del PP en les Provincies, pareix que s'ha vaga contactat a un marciano vengut de no se on, es Miguel, sí, el fill i germá dels carnisers del carrer La Barca, aquell que treballá fa un temps al nostre poble i que en Gandia ha progesat hasta tindre la categoría de Inspector, que ha acabat mentrestant la carrera de dret i port ocupar inclús en cas d'opiscions el cárrec d'intendent, cosa que Ginés no podír fer, eu teniu clar, gents del PP?. I tú Mario, amic d'ell i meu, que tens que dir? Avant Miguel, teu mereixes.
E.Estruch-UPyD Valldigna

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Quiero pedir públicas disculpas por haber metido a mi amigo Mario Enguix por el medio en este tema, he metido la pata con ello y lo reconozco, espero podamos seguir manteniendo la misma sana amistad que mantenemos hasta el momento, un abrazo Mario y disculpa de nuevo.