L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 29 de setembre del 2011

La politica educativa del PP en la Conselleria d'Educació porta a alumnes sense professors per les retallades a educació




És de domini públic en el sector professional de l'educació pública: Les jubilacions del professorat estan servint per a amortitzar places , a la qual cosa cal sumar les places vacants que no es cobriexen. Són dos dels exemples de la política educativa del Consell  Valencià en la Conselleria d'Educació. Les despeses en els grans esdeveniments semblen ser més importants per al PP que les destinades a l'educació.

Tant a Madrid com a València, l'educació i la sanitat són sempre les principals perjudicades a l'hora de retallar recursos. La política de reduir les prestacions socials, el que afecta sobretot els més dèbils, és la mesura que s'està adoptant en totes les instàncies per a superar aquests temps de crisi. A la nostra terra, l'efecte de les retallades es pot comprovar als mateixos centres escolars. Són molts els joves que, a hores d'ara, encara no coneixen els seus professors.

No es pot tolerar que a dia de hui encara hi haja alumnes que no hagen rebut cap classe d'alguna matèria per falta de professor”, afirmava ahir Mª José Navarro, presidenta de la Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes (FAPA-València). La manca de docents en els centres escolars valencians és la prova evident de com la política duta a terme pel Consell està afectant al sistema educatiu i, el que és més preocupant, al desenvolupament dels més joves. Segons va denunciar ahir FAPA-València, des que començà el curs escolar hi ha molts centres d'educació primària i secundària que pateixen eixa mancança.

- Segons L'Informatiu
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre la paga el mateix poca ropa,
no comprenq com els politics poden estar tirant per terra el futur que es la juventut,despues es queixen que els jovens no tenen ganes de fer res,normal es fijen en els majors,que hui no apareix el mestre,no pasa res achillar per la clase,a fer el loco,en concret trencaro tot,
si parlem de la puntualitat lo mateix,aço es un cachondeo de cuidao,clar com els fills dells tenen la vida solventa ó aniran a escoles privades no pasa res han els fills dels demes.sort que tenim a PILAR que segur que buscara solucio al problema per lo menos a tavernes,lya que es una xica jove,en experiencia en el tema y lo mes important en nganes de fer les coses ve.

Bonic ha dit...

El profesorat que vaja preparant-se per a perdre la paga de Nadal. Com esta la cosa, ja perdran el 20% del salari per a salvar els bancs. I damunt ens diuen que ens escoltaran, faran i explicaran el perque ens lleven diners i seguim pagant el mateix al banc que es qui ens esta amargant. Que paren el món que no ho entenc ni que m'ho explique el Rubalcaba, ni el Rajoy. Si volen jo els explicaré com funciona i qui fa funcionar el FMI en la seua vessant de banca privada. No m'expliqueu deixeu-me participar que ja sóc major politicament.

Anònim ha dit...

Quina poca vergonya!! Hem de trobar una solució però ja!! El PP vol controlar-ho tot i que l'educació pública fracasse perquè triomfen els privats i adoctrinar. Estan fent-ho, sino ves a Edetània.

silmin ha dit...

ummmm.... i si es miraren el melic abans, diuen adoctrinament? i al c "PÚBLIC" de Benifairó, durant anys (avuí no ho se si encara passa) el senyor que donava religió obligava a tots els alumnes que es quedaven al menjador a resar abans del dinar... i tot ple de mestres "d'esquerres" callant, que ni fu ni fa, sense protestar ni "xistar" (els pares sabedors, tampoc van dir ni una).

Bonic ha dit...

A mi no em molesta que resen, si volen, i respecten els meus fills, el que em molesta es que els falsos Robin Hood, atraquen els funcionaris per a donar-ho als banquers per a que continuen atracant-nos. Mira els de la CAM que amb informació ocm ara tenim s'estan omplint de glòria. I el mateix passa quan hi ha informació. Més val que resen que atraquen. Ho dic per a no desviar el post.

silmin ha dit...

quants interins de religió han fet fora? Que resen és una cosa que els obliguen en llocs públics..bé de tota manera... jo no he introduït l'adoctrinament a través dels concertats i universitats privades com deia el post (que em sembla de pena), però la demagògia també em molsta vinga del costat que vinga. Per cert el psoe ha tingut representació en la CAM? Als de la cam els que els estan fent rics i defensants els seu drets com jubilació als 55, indemnitzacion de 1,5 milions han sigut els sindicats....així que si voleu tallar el cap ja sabeu per on començar