L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 14 de setembre del 2011

DIMARTS DE FESTES: la Gran Cagà



 
La Gran Cagà, que organitzavala Falla Passeig, ahir per la nit va ser la protagonista del dia i un dels actes més multitudinaris de les festes de Tavernes en reunir a més de 2.000 persones partir de les 9 de la nit, segons dades de la falla.

I que era això de “La Gran Cagà”? Una espècie de joc-travessa fet al Carrer Nou mitjançant la col·laboració d’un bou manso. El carrer s’havia dividit en 1250 parcel·les, comprovades per l’enginyer tècnic Jordi Martí Perelló, i el manso havia de defecar en una d’elles. Sobre les 12 de la nit, l’animal va soltar al carrer el seu “producte” que va anar a parar a la parcel·la 109 la propietària del qual era Carmina, la dona de Ximo Gómez, que en eixe mateix moment va rebre el premi de 1.000 euros.

 
El sopar popular, al qual va assistir l’alcalde Jordi Juan i membres del govern que compartiren la festa i el sopar d’aixelleta amb els membres de la falla, va estar amenitzat per la xaranga “Bon Pardal” de Benifairó i el concert va ser a càrrec de LSD, amb la qual cosa acabava un dels actes multitudinaris de les festes.

Un èxit rotund de la iniciativa de la Falla Passeig que ha volgut donar el seu recolzament a les Festes Locals organitzant un acte que ha tingut molt bona acceptació. La Falla Passeig agraia a l’Ajuntament la confiança que els havia donat en autoritzar-los la festa i ja avisaven que l'any que vé, no cagará una vaca, serà ...... però sense dubte que el 2012, tornará la  "Gran Cagada", així que la resta de falles que no copien i inventen alguna altra cosa que sempre ve bé animar més la festa! .

 
Mentrestant a la Plaça Major hi havia la nit dels cantants locals amb actuacions davant d’una plaça ben plena com podeu vore a la foto. En una de les taules, davant el Café de la Plaça, (es podreu distingir en el centre de la fotografia) poguérem observar a l’oposició de sopar. Els vorem aquesta nit a la Plaça Major?  

-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Segurament no els voràs aquesta nit,al igual que no voríes a l'alcalde i el seu grup a un monòleg on es ridiculitzara el movient nacionalista ni el laicisme...

Anònim ha dit...

Crec que esta nova festa, o com vulgues dir-li no es massa "cultural" que digam. Ara l´any que ve fem concurs de pixarrades o de tirar gargalls.

Anònim ha dit...

En la Festa Estelles no es va ridiculitzar ningú, ni es van posar amb ningú, simplement una festa cultural i poètica.

I tampoc hi assistiren. Com tampoc hi aniran a vore "La Gossa Sorda".

Anònim ha dit...

Jo només dic, que esta festa en perdó de la expressió es "una merda", independentment que vaja l´alcalde y demés membres del govern o de la oposició. I crec que es un pas enrere en la intenció del nostre govern de realitzar activitats realment culturals a Tavernes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No hem informar perquè anara l'alcalde o la corporació, com alres actes que ha anat i no hem dit res, sinó per ser un acte dins de la programació i era la primera vegada que es feia.
Pensem que els comentaris i valoracions dels lectors son sempre una ferramenta que poden fer servir la comissió per a millorar i/o canviar-lo per un altre després d'una reflexió.

Anònim ha dit...

La festa jove sí que és una "cagà". Anit no hi havia ni Déu.

Anònim ha dit...

I...?

Anònim ha dit...

A l'anònim que diu "I...?" :
Felicitats, ja saps una vocal.Progresses adequadament.
Però d'opinar sobre les coses no en tens ni idea.

Anònim ha dit...

Tu creus? Jo vaig pensar el mateix de

"La festa jove sí que és una "cagà". Anit no hi havia ni Déu."

Dins del llenguatge això seria de tipologia informatiu afirmatiu i no argumentatiu.
Precisament això és el que buscava en posar : I...? mirava perquè s'aporta alguna cosa, que es donaren arguments de perquè era una "caga", car per a mi l'assistència de poca gent no implica massa.

I no rebut cap resposta argumentada Tu no progresses adequadament.