L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 10 de setembre del 2011

Comencen les festes amb molt bona participació popular




 Bon començament de Festes Locals. La Plaça Major s’ha omplit al llarg del matí d’una gran munió de gent per assistir al concurs de xarangues del 2011. Varietat, qualitat i molt, molt de colorit a l’acte. I amb les xarangues a tot ritme, com calia! (Fotografia1)

La Plaça Major ha estat una festa total. El soroll de la música animava a la gent que ha aguantat estoicament la calor i el sol que pegava de ple. Com aquell que no fa, el Sol s’ha sumat a la festa i ens ha oferit un dels millors dies de l’estiu. I això vol dir alguna cerveseta xerrant amb els amics. Bona harmonia i rotllo! Al final tot ha quedat en casa perquè la xaranga guanyadora, segons la decisió del jurat integrat per professionals de la música, ha estat “Aigua Bruta” de Tavernes.

Tot seguit ha tingut lloc el Pregó de Festes que ha fet l’alcalde Jordi Juan envoltat de tot el consistori. La imatge d’allò més idílica de pau i bona harmonia amb tots dalt de l’escenari. Realitat o ficció? Seran capaços de deixar aparcats els problemes “familiars” del consistori  fins el dilluns, dia 19,  després de festes? Vorem si és així. (Fotografia 2)

 
I en acabar el “pregó”, amb la tradicional invitació als veïns, el desig d’unes bones festes i tot el que sol dir-se en aquesta ocasió, hem anat acompanyats per les xarangues en comitiva fins a l’Avinguda de Malta on s’ha disparat la mascletà. (Fotografia 3) 


 Per cert, ¿sabeu quin era el comentari del matí a la plaça? No hi ha cap bar que puga oferir una taula buida per sopar el dia de l’actuació de Xavi Castillo. S’espera un ple impresionant, d’eixos que faran història.
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

tinc una cotxera llogada baix de ma casa que té la música més forta que en el vergeret,i el xiquet que demà té escola sense poder dormir,que puc fer a part de aguantarme,denuncie?.El que no potser es que la generació ni-ni sols pensen en ells.Ja portem 3 dies sense dormir i a l´hora de la siesta com ells ja han dormit prou que en tornen a donar pel sac.

Anònim ha dit...

Anónim del dia 12/09/2011 0:33:00

Son festes del poble, que vols? que estigam tots dormint? Jo també tinc els bous en el meu carrer, tinc en falles la falla portal... si tots foren com tu no hi hauria festa mai. Has de comprendreu

Anònim ha dit...

Jo no sé si serà tradició o què serà però, el que veig a Tavernes és una manera més del que per als polítics és regir un poble. En tots els actes els trobes a tots apunt per eixir en la foto: processons, lliurament de premis, visita carrers, concerts.. Xè! Quina omnipresència. I quan vols una consulta, aclariment o gestió per a la que realment els has triat, no trobes ningú. Seguim en l'Espanya profunda, amb polítics de pandereta.

Anònim ha dit...

Discrepe.
Eixa és una tasca més dels polítics: deixar-se vore's. El poble vol vore a la gent que ha triat. A vore si creus que els agrada als polítics tot això quan podrien estar-se en casa tranquils. Saben que es un peatge mes que deuen pagar pel carrec.

I quant a la segona part, la de la consulta o aclariment? Has anat a preguntar per algú a l'ajuntament o a demanar una cita. ¿Veritat que no?
Prova-ho i ja xarrarem.

Anònim ha dit...

jo tambè discrepe amb el comentari de 12/09/2011 17:26:00,fa 2 setmanes que vaig escriure al correu del sr alcalde a través de la fulla de l´ajuntament i encara no ma contestat.

Anònim ha dit...

Jo li vaig escriure a Jordi i als dos dies tenia la contestació. No em puc queixar. La mateixa cosa li la vaig escriure a Manolo i encara estic esperant. I això que li vaig fer la repetició un parell de voltes.

Anònim ha dit...

Jo li vaig consultar una cosa al senyor alcalde I enseguida em va contestar, pero superrapid jo ni meu esperava, aixo que diuen atres no meu crec, cada cosa lo que siga, jo no li vaig votar pero em va contestar enseguida.

Anònim ha dit...

Com sol ser habitual, ens oblidem de que a Tavernes, durant les festes patronals es celebra fà 34 anys una mostra de folklore molt reconeguda fora del poble, com ho es també la llavor dels seus organitzadors el Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes. Enguany amb el Grup de La Seca (Valladolid) com a convidats.