L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 30 de juny del 2011

L'alcalde es reuneix amb el Comissari d'Aigües de la Confederació per donar solució als problemes d'inundabilitat de Tavernes


 Una imatge del Vaca al pas per Tavernes que potser en uns anys siga història

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan i la regidora d’urbanisme, Carme Canet s’han desplaçat a València per reunir-se amb el Comissari d’Aigües de la Confederació Hidrogràfica del Xuquer, Manuel Alcalde. L’objectiu: tractar diversos problemes d’inundabilitat del casc urbà de Tavernes.

Jordi Juan ha indicat que la reunió “s'ha desenvolupat amb un ambient cordial i fructífer. Hem vist molt bona predisposició per empentar un projecte que solucionarà problemes greus de Tavernes i la Valldigna”. Així, el principal tema tractat ha sigut la canalització del riu al pas per Tavernes i quines són les solucions dels problemes relacionats amb la inundabilitat de les zones del casc urbà de Tavernes que voregen el llit del Vaca.

"L'execució d’aquestes obres acabaran amb els problemes d’inundabilitat que té Tavernes en la zona baixa del casc urbà i també han de facilitar l'execució de la desitjada ronda de circumval·lacio de la ciutat" ha indicat l’alcalde valler.

El projecte de canalització i laminació del riu Vaca està promogut per l’empresa pública Aguas de las Cuencas Mediterráneas, S.A. (ACUAMED). El projecte està declarat d’execució prioritària i urgent dins del Pla Hidrològic Nacional i contempla solucions estructurals per a disminuir el risc d’inundació als cascs urbans de Simat i Tavernes així com de les urbanitzacions costaneres.

L’alcalde Jordi Juan i Carmen Canet es reuniran demà divendres amb el director general  i el delegat d’Acuamed a València per valorar el projecte de canalització del riu vaca. Segons ha confirmat l’alcalde “el Consell d’Administracio d’Acuamed aprovarà a finals de juliol el projecte, i tot seguit s’iniciarà el procés de licitació”.

- Segons la nota de premsa del gabinet d'alcaldia
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I quan els han dit que netejaran el Riu Vaca?

És molt raro que no es diga res d'este assumpte.

Desconeixen els nostres governants que la confederació té l'obligació de fer-ho?

Per favor Cotorra recorda-ho

Anònim ha dit...

No feia cap falta anar a la confederació.

Si li hagueren preguntat a Manolo Vidal els haguera dit exactament el mateix.

L'única cosa que volen és posar-se medalles que no s'han guanyat

Anònim ha dit...

Anònim de les 21.09 Per què no calles si estas més guapo callat?

Si no hagueren anat, potser no sabrien més de quatre coses que ara saben de primera mà i que pot ser els ajuden a solucionar problemes i gordos en el Vergeret. Problemes com no derivats de la gestio del PP.

Uns problemes que el PP i Manolo Vidal han callat i no han informat ni als propietaris de les finques a pesar de la sentencia judicial en contra i que deixa clara la barbaritat que va fer el PP quan va deixar construir dins de la zona d'influencia del riu en contra de totes les normes.

I ara damunt, els problemes del PP els haura de solucionar el "tripartito", que digueu vosaltres.
I clar ques es posaran la medalla i gracies a això algunes finques del Vergeret estaran legals.

Amb lo guapo que estaves callat. Callat home, calla.

Que no saps que moltes vegades el que es diu per a publicar està molt lluny de la veritable realitat?.
I ara ves i li ho preguntes a Monolo i que el desxifre el que t'he dit. I si ell s'atreveix i t'ho conta, vens i ho acabes de contar ací a La Cotorra. Vale bonico?

Amb tant guapo que estaves callat!

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 21:09, que poca idea tens de les coses xaval, és que Manolo et paga pera que escrigues ací, com és pot ser tan cec i tan fanàtic. Jo si que he volgut enterarme de les sentències judicials i he preguntat i estic que rebente per què jo visc allí i tot gràcies a la gestió de Manolo Vidal, i encara vols que li pregunten?? Si està demostrant que no n'ha fet ni una bé'!!!!! Deixa a Manolo, deixa-lo que molta parauleta bonica, però res ben fet. Quan pense que els vaig votar una vegada.... com la vaig cagar.