L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 26 de juny del 2011

El Centre Excursionista presenta "Coneix la Valldigna"


 
El Centre Excursionista Tavernes ha presentat el programa “Coneix la Valldigna”  al saló d’actes de l’entitat. L’objectiu és divulgar i promoure el patrimoni cultural de la Valldigna, mitjançant visites, culturals guiades, per llocs d’especial interès de tota la comarca.

El centre pretén coordinar la seua experiència i coneixement de les rutes rurals i indrets de la zona, amb la formació i coneixements històrics i culturals de Vera Pons Morales, valldignenca, llicenciada en historia de l’art i gran coneixedora de la Valldigna, que ns guiarà i aportarà informació històrica i cultural als assistents.

L’acte va ser introduït per Jordi Talens, secretari del Centre Excursionista, que va cedir la paraula a Vicent Felis, nou president del club des de febrer, qui va presentar a la columna vertebral d’aquesta iniciativa, Vera Pons qui, en el seu breu discurs va tractar de motivar els presents per participar de les activitats programades, que seran gratuïtes, per a tots els públics i que, malgrat ser excursions esportives, no exigeixen de una gran preparació física

La convocatòria va tindre una gran acollida i suport municipal i hi van acudir l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i regidors de tots els partits polítics a més de representació de la resta de grups muntanyencs de la Valldigna.

El Centre Excursionista va deixar ben clar que no es tracta d’un simple programa d’estiu i que tenen la intenció de continuar-lo al llarg de l’any, sempre que puguen contar amb recursos econòmics i el suport municipal.

- Resum de la nota de premsa del CETV
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Fins ara, el mateix ho pagaba la GVA/diputació depenent del procediment emprat mitjançant la manco, com l'0bjectiu és carregar-se-la, ara una despesa més per a l'ajuntament i sense plec de condicions, ni concurs ni res, comencem la digitació

Anònim ha dit...

No sé qui pagarà la cosa, però no comprenc perquè dius que com l'objectiu és carregar-se-la (la manco).
Ningú per ara no ha dit res - que no implica que no ho diguen més endavant de desfer-se de la manco - però les circumstàncies no han canviat i tot continua igual, i per tant em sembla ara mateix un comentari inadequat.

Anònim ha dit...

Jo no vaig vore a Jordi. Durant la presentació no estava allí. potser va arribar més tard, això sí.

La Cotorra de la Vall ha dit...

També la Veu de la Valldigna en la seua resenya diu:

L'acte va tenir lloc en el centre social del Centre Excursionista a càrrec de Vicente Felix, president del CETV; de Jordi Talens, el secretari i de la historiadora de la Vall, Vera Cinta Pons. Les autoritats de Tavernes s’hi donaren cita, entre elles l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i l’exalcalde, Manolo Vidal. En finalitzar, hi hagué un vi d’honor per a tots els assistens.

http://www.laveu.es/actualitat/societat/2610-el-cetv-presenta-el-programa-coneix-la-valldigna.html


I la nota de premsa que hem rebut del Centre Excursionista diu TEXTUALMENT:

La convocatòria va tindre una gran acollida i suport municipal ja que van acudir representants de tots els grups politics de la corporació local, l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan Huguet, Carmen Canet, Karina Vercher, Manolo Vidal, Mario Enguix, Pilar Altur... etc. A mes de representació de la resta de grups muntanyencs de la Valldigna: del Grup d’Esports de Muntanya de Benifairó, Jordi Ferrer Peris, del Grup Muntanya Valldigna, Vicent Vercher i Paco Sales.

Anònim ha dit...

Potser tu no estaves allí, però jo sí i Jordi, per molta nota de premsa que s'haja emés, no estava allí durant la presentació.

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL !!! ha dit...

mira que vos agrada a alguns donar coloret al drap....

Que ho diguen els que van anar¿no?
¿aniria disfressat de l'home invisible???jajjajajaja

ala, busqueu les fotos on aparéix Jordi... pa que calle eixe...
com si fóra un assumpte d'estat si va anar a o no a la presentació del programa, o va arribar un poc més tard. Ai....paciència, mareeeee....

Anònim ha dit...

Per contestar al primer anònim i el del dia 29/06/2011, Jordi si que va acudir, però ho va fer a les 20,30h tenia altres assumptes. Si estaves allí i no el vas veure serà que t'en vas anar prompte o estas cego. Jo estava allí i vaig parlar amb ell.
Així que no parleu el que no sabeu cert (val més callar).
AH! i de pagar, sapigues que es totalment gratuït. De despeses de l'Ajuntament cero, tot ha estat pagat pel Centre Excursionista, cartells, propaganda i picadeta.