L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 7 de juny del 2011

La Conselleria anuncia la supressió del cicles formatiu nocturn d'informàtica

 
La Conselleria d'Educació ha decidit suprimir els cicles formatius nocturns d'informàtica que es vénen impartint en el IES Jaume II el Just des de fa 12 anys. La conselleria ha decidit suprimir-los per tal de traslladar-los a Gandia, un fet que ha determinat la queixa de la comunitat educativa vallera i l'anunci de mobilitzacions.

Un comunicat del claustre afirma que és una decisió "arbitrària i irracional" i assenyala que com es massa sabut, no és per falta d'alumnat, perquè en ser l'únic centre de la Safor que imparteix eixa modalitat en horari nocturn en té molt i, a més, arreplega molts alumnes arribats de les comarques i poblacions veïnes. Tampoc és pot argumentar que se suprimeixen per falta de bona organització i bon funcionament.

Traslladar eixos cursos a Gandia, a més d'implicar una abaixada en els serveis educatius del centre de Tavernes, implica en temps de crisi fer una sèrie de despeses en el centre de Gandia quan a Tavernes les infraestructures ja estan fetes i, a més, barren el procés de formació de les persones que acudeixen a les classes després d'haver acabat la jornada laboral.

La comunitat educativa està decidida a mobilitzar-se perquè els cicles formatius es queden a Tavernes i es parla d'un tancament nocturn a l'institut en data no determinada.

-

5 comentaris:

zas... en toda la boca ha dit...

Diuen males llèngües ben informades que és un primer premi a Torró i el primer càstig a Manolo Vidal (per no haver obtingut majoria absoluta).

Tavernes deixa de ser prioritari (si és que alguna vegada ho ha estat) per al govern de Camps.

Quan no hi han diners, no hi han premis, simplement el que hi ha canvia de mans en aquesta democràcia pepera bananera que tenim al País Valencià.
No volieu PP?, doncs un poal ple.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Realment no pensem que siga un càstig al PP local per no haver obtingut majoria absoluta. Aquestes coses no es decideixen d'un dia per a un altre i calen informes de la inspecció i un conjunt de papers que s'estaran gestant de fa mesos.

De tota manera si algun component del claustre ens llig, és un tema que podria aclarir-nos: si fa temps que tenen coneixement o indicis per mitja de l'inspector o qualsevol altre mitjà del que es venia al damunt.

Si que estem d'acord quant a la valoració que fas de la prioritat que Tavernes ha tingut per al PP. Nosaltres també pensem que mai no ha estat prioritari, i als fets i les realitats en forma d'obres i projectes ens remetem.

Anònim ha dit...

Esta es la primera gestio que ha de fer l'alcalde que siga elegit el proper dissabte siga del partit que siga hi haja pacte o no hi haja.

Garganta Profunda ha dit...

...I l'alcalde no serà Manolo...I ja he dit massa coses...

Anònim ha dit...

He cursat tant el cicle superior com el cicle mitja d'informatica a Tavernes, axo si en horari diurn, volia dir que dels 28 alumnes que vam començar el primer any del cicle mitja hi havien 5 alumnes de la Valldigna, 3 de Cullera, 1 de Sueca i la resta(19 alumnes) eren de Gandia o pobles adjacents.

Talvegada el motiu per traslladar-los no siga politic i siga per la demanda.

Jo sincerament espere que segueixi impartintse al IES Jaume II on els profesors(la gran majoria) son excepcionals i he rebut per part d'ells un tracte practicament inmillorable