L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 15 de juny del 2011

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, dóna a conéixer l'organigrama de l'equip que governara Tavernes la present legislatura

Poc a poc anem coneixent quines àrees dirigirà cadascun dels regidors dels tres partits -Bloc, PSOE i EU- que formen l'Acord pel Canviide Tavernes. Els rumors d'aquests dies derivats d'alguns comentaris de militants dels partits implicats ja avançaven l'esboç de l'organigrama de govern. Només faltava la confirmació oficial, que ens arriba avui amb la publicació  l diari Levante-EMV.  Com a nota significativa cal dir que l'alcalde no s'ha reservat cap àrea de gestió i les ha repartides entre els regidors, i serà la seua missió supervisar i coordinar tota la tasca de l'equip.

BLOC:
Jordi Juan: Alcalde. Assumeix la coordinació i supervisió de l'equip de govern.

LLum Sansaloni: 3r tinent alcalde i responsable de Contractació i Serveis Públics
Josep Llàcer: regidor delegat d'Esports i Joventut i responsable de la brigada de manteniment.
Evarist Sansaloni: 5é tinent alcalde. Regidor d'Administració General, Personal i Seguretat Ciutadana.
Vanessa Marti: Regidora responsable de Disciplina Urbanística i Medi Ambient. 

PSOE
Carmen Canet: 1r tinent alcalde. Regidora d'Urbanisme, Turisme i Agricultura
Víctor Borràs: 4t tinent alcalde. Responsable d'Hisenda
Pilar Altur: Regidora responsable de Cultura, Festes i Educació, a més de Sanitat

EU
Karina Vercher. 2n tinent alcalde. Responsable de Benestar Social i Foment i Desenvolupament Local.

Observant la distribució cal dir que Urbanisme queda desglossat en dues àrees, Urbanisme i Disciplina Urbanística, que duran PSOE i Bloc respectivament.

Les comissions informatives que eren 6 la passada legislatura queden disminuïdes a quatre. La primera conseqüència és l'estalvi en les despeses de funcionament de la corporació, segons indica l'alcalde  i "a més de l'estalvi una major operativitat". 

Actualment es treballa en la determinació del sou de regidors i dietes per plens i comissions on  tots els indicis  apunten a una bona rebaixa respecte la passada corporació, i que podria estar entre un 25 i un 30 %.
-

42 comentaris:

Anònim ha dit...

Perfecte! ja va veient-se el treball i el nou enfocament de l'ajuntament; estalvi, estalvi i estalvi. Molt bé això de reduir les comissions informatives a quatre i no sis, menys es gastarà i més es produirà. Superbé que s'abaixeu el sou en les xifres que la cotorra comenta, sou responsables i callareu més de quatre boques, unes per què compliu allò que dieu i altres per què no podran criticar una cosa que calia fer i els polítics anteriors no hagueren fet. Ja no sou un tripartit, ara sou un equip de govern!!!

no ha dit...

Moltes felicitats i a teballar per la millora del poble

mare meua ha dit...

O siga que la 1ª Tinent d'Alcalde és la que encapçala la llista del Psoe, la que tan sols a tret a les eleccions municipals 3 regidors, INDIGNANT, jo a les pròximes eleccions em quede a ma casa.

vaja vaja ha dit...

El alcalde no te cap regidoria? tan sols coordinació i supervisió de l'equip? Això quina burla és per als votants?
Jordi em pensava que estaves capacitat per a alguna cosa més. Molt de Doctor en Matemàtiques. però " de forment ni un gra".
Que fort!

falcó ha dit...

I si aneu a treballar pel poble a l'Ajuntament i ho feu sense cobrar, millor. Vosaltres deixeu-se la vostra feina i el vostre sou i aneu debades a l'Ajuntament. Així, quan dins d'uns anys canvie la truita (tortilla) els del PP tornaran a rebolcar-se pel llit que vosaltres els fareu. Ells cobraran el que els donarà la gana i el poble se sentirà satisfet pels governants que tindrà

Ara, sense ironies. Moltes gràcies pel que esteu fent i pel que crec fareu els quatre anys de legislatura que ara encetem però, i no vull emmerdar, ni posar dits en cap nafra, ni res per l'estil, el poble no us ho agraïrà. La prova la teniu en què a tot arreu del nostre xicotet i llarg com una llonganissa país, han guanyat els pressumptes corruptes. Tenim un president que a altres parts d'arreu del món els faria vergonya tindre i ens governen madataris dels que no cal repassar les seues aventures i desventures.

Fa molts anys, quan malgovernava també a la suea manera la Generalitat Valenciana un tal Joan Lerma del PSOE, un dirigent del PP del meu poblet em deia que viviem en una "república bananera". Si m'el trobara ara, (no sé si viurà encara), segur li pregintaria on creu vivim ara: en una "república bananera" o...

Vaja, vaja. Aci si n'hi ha platja ha dit...

Vaja vaja diu;
El alcalde no te cap regidoria? tan sols coordinació i supervisió de l'equip? Això quina burla és per als votants?
Jordi em pensava que estaves capacitat per a alguna cosa més. Molt de Doctor en Matemàtiques. però " de forment ni un gra".
Que fort!

Senyor o senyora vaja vaja:
A més que demostres una rancunia i un mal sentiment, si pensara amb dos dits de trellat segurament no diries "que fort" sino "¡quant de de coneixement que tens, Jordi!

La meua avia diu que on no hi ha cap, tot són cues. Pot ser per això passava el que passava fa poc. Molt poc cap i moltes cues.

A vore, "vaja vaja": El director general de Bancaixa, p.e. fa faenes d'atenció al públic o de atendre les demandes de prestec? I el director de la Fort va a ajudar a muntar cotxes... I aixi fins l'infinit d'exemples.

Més clar: el president de la Generalitat, el nostre imputat general, ¿té alguna conselleria? O simplement fa funcions de coordinador?
I la veritat preferisc a Jordi de coordinador que a Camps en la Generalitat.

Anònim ha dit...

Jo crec que Jordi no te cap regidoria perque simplement no va a estar practicament al poble.
Ha sigut el "ganxo" per a eleccions pero...

Palometa ha dit...

Els que escriviu coses com: "Jordi em pensava que estaves capacitat per a alguna cosa més. Molt de Doctor en Matemàtiques. però de forment ni un gra" i "que siga que la 1ª Tinent d'Alcalde és la que encapçala la llista del Psoe, la que tan sols a tret a les eleccions municipals 3 regidors, INDIGNANT, jo a les pròximes eleccions em quede a ma casa, està clar que no heu entés res.

Anònim ha dit...

Quant de rencor!!!! Mare meua!!! Tots els extremistes del PP ja escriuen en la cotorra!! Segurament al seu blog s'aborreixen per què no comenta ningú, enhorabona cotorra eres més seguida que els diaris nacionals. Segurament si Jordi s'haguera agafat alguna regidoria diríeu: i qui governa??? Qui coordina?? La qüestió és parlar per parlar. Que si Jordi és capaç "d'algo" més??? Segur!! Qui no ha sigut capaç de fer alguna cosa més ha sigut l'anterior govern, l'estat de l'ajuntament ho avala. No feu cas del que diuen els extremats del PP, ho fareu molt millor que ells, temps al temps!!

Anònim ha dit...

És una bona notícia que es vaja coneixent com funcionarà l'ajuntament del tripartit. Temps hi ha per a valorar el seu rendiment.

És necessari que hagen polítics amb dedicació exclusiva en l'ajuntament i que tinguen un sou d'acord amb la seua dedicació, responsabilitat i capacitat.
Si es vol estalviar poden començar revisant les necessitats personal que té l'Ajuntament i redimensionar-lo a la situació actual.

Cotorra: hui ha eixit en el Levante que l'Ajuntament ha soterrat els "PAIs". És veritat? Algú pot confirmar-ho? Se sap algo?

Anònim ha dit...

digueu als del PP que Eugenio ni tenia dedicació exclusiva ni tenia ninguna parcela de govern. Lo q passa que com manolo tenia un sueldaso de por i tenia l'apetitosa part d'urbanisme (la va agafar en 2007 abans de la crisi) ara pareix que tots tenen q fer lo mateix. molt bé jordi.

un poquet de pau !!! ha dit...

I si deixem de posar "llenyeta al foc" entre uns i altres, i deixem que el nou equip de govern on estan: el PP, el BLOC, el PSOE i EU, façen el que en esta legislatura els toca fer???Pel bé de TOTS. Si de veres s'estimeu el poble i la gent del poble, per què no deixar ja tanta rancúnia i tant d'ego mal digerit i tant de voler tindre la raó per damunt del partit que pensa diferent??? per què xafar a qui no siga del meu partit???
això destrossa el poble en cada legislatura!!!
Crec que començe a comprendre un poc la indignació dels precurssors del moviment eixe del 15M.
Si és que a voltes, s'ho guanyeu a polç, xeeeee!!!!
Estes persones tenen en la seua mà ara una oportunitat de fer coses bones per al seu poble, i posar-se d'acord entre tots ells per l'interés comú.
Jordi, alcalde, i tota la resta, del color que sigueu: Si voleu, ho fareu molt bé!!!ENTRE TOTS!!!

pepe ha dit...

El repartiment em pareix el correcte respecte a la gent de la nova corporació. El que mes m'agrada es lo dels sous. Heu de dir-ho a tots. No sou com ells ni necessiteu fer-se rics en el poder.

Vitality ha dit...

Crec que hi ha alguns que mostren molt poca cultura política (o poca cultura en general).

La immensa majoria d'alcaldes de pobles com Tavernes o més grans simplement són coordinadors de l'equip de govern.

Estic llegint opinions que mostren, simplement, molt mala llet.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Respecte al comentari de l'anònim que diu

Cotorra: hui ha eixit en el Levante que l'Ajuntament ha soterrat els "PAIs". És veritat? Algú pot confirmar-ho? Se sap algo?

Hem de dir que els PAIs els va enterrar ja fa temps la mateixa Generalitat (del PP) com bé diu el diari per problemes d'ubicació en zona inundable a més de representar un desenvolupament més enllà del que vol la mateixa Generalitat en eixos plans que contempla les previsions a 30 anys vista.

Hi ha un informe demoledor de la Generalitat al respecte que no s'ha volgut fer massa públic perquè potser no interessava al govern anterior.

Els PAIs al nostre entendre els va enterrar el mateix PP, en voler fer una cosa que no tenia cabuda dins de la planificació real de Tavernes ni atenia la situació de crisi "rajola" que arrossega el sector de fa alguns anys.

El PP no ha aterrat en el tema, al nostre entendre, perquè era un bon calador de vots. I l'eixida ha estat eixa proposta feta dins del Pla Territorial on cal dir que és això, una proposta feta per l'anterior govern municipal.

És la nostra opinió.
Caldrà esperar al que diu el nou govern, però si mires els programes, tindràs un poc de llum.

Anònim ha dit...

Açí o estàs a favor del tripartit o eres una "extremista del PP". Vosaltres sou uns fanàtics i encara que este Govern ho fera de pena, no ho admitirieu. Espere que les coses no ixquen malament perque, com a ciutadana de Tavernes, em perjudicaria. Em dona igual de quin color siga l'alcalde, però com a tal, deuria d'estar en el poble i tindre alguna responsabilitat, no sols "coordinar".
Per cert, ¿Carmen Canet de Regidora d'Agricultura? Està clar que l'horta ja no és important. Ay! si els nostres avis alçaren el cap!

Indesidenter ha dit...

Vitality ha dit que:

"La immensa majoria d'alcaldes de pobles com Tavernes o més grans simplement són coordinadors de l'equip de govern".

Totalment d'acord.

Arturo Torró a Gandia ¿quines àrees de gestió té? ¿I Rita Barberà a València?
No cap.
I el mateix Eugenio Pérez ¿Quina àrea de gestió tenia a Tavernes?
No en tenia cap.

La pràctica totalitat de pobles de grandària semblant a Tavernes i cap amunt, els alcaldes actuen com a coordinadors, supervisors, controladors... o digues-li el nom que vulgues!

Però clar, això està bé per als alcaldes del PP, no per a un alcalde de diferent color polític.

Anònim ha dit...

Per a l'anonima que diu: "Açí o estàs a favor del tripartit o eres una "extremista del PP". Vosaltres sou uns fanàtics i encara que este Govern ho fera de pena, no ho admitirieu. Espere que les coses no ixquen malament perque, com a ciutadana de Tavernes, em perjudicaria. Em dona igual de quin color siga l'alcalde, però com a tal, deuria d'estar en el poble i tindre alguna responsabilitat, no sols "coordinar".
Per cert, ¿Carmen Canet de Regidora d'Agricultura? Està clar que l'horta ja no és important. Ay! si els nostres avis alçaren el cap!"

Si que tens igual de quin color vols l'alcalde, o millor dit: volies!! Sinó no et sentiries reflexada com a extremista del PP i comentaries allò de: si ho feren de pena no ho acceptarieu, i tant que si! El que passa es que el nou equip du poc de temps i tot el que ha fet és el que tocava, reduir despeses!! No vols vore't perjudicada?? Si ja ho estàs!! Com a ciutadana de Tavernes, a causa de la situació financera de Tavernes, si hagueres de pagar la teua part de deute pagaries més de 1200 euros. El camp anirà malament amb Carme Canet?? El camp està fet pols gràcies al PP que només estava per la rajola i els PAÍS!!! On estaven els grans entesos del camp del PP aleshores?? Quanta demagògia!!

Josep ha dit...

Si Jordi continua donant classe a València, és clar que no ha volgut (o pogut) agafar competències.
Conforme està el pati, no em sembla bé. Clar, és una modesta opinió.
Tavernes necessita dedicació completa, no un alcalde a mitja jornada. Crec.

Anònim ha dit...

però hi ha pacte? Tenim tripartit? No estaven barallats amb Karina?
A qui volen enganyar?

Anònim ha dit...

Josep, jo crec que no és qüestió de mitja o plena jornada, sinó de capacitat de gestió de cadascú.
Si presuposem que Jordi és una persona llesta, i això ningú ho dubta, sabrà més que ningu quant de temps li cal estar a l'ajuntament per fer com cal la tasca d'alcalde.

El sr. Eugenio Pérez estava tot el dia fora, primer en la diputacio i despres en els seu barco Copa America, i mira per on: ningú dubtava ni li demanava dedicació al seu poble 24 hores al dia els 365 dies a l'any

Anònim ha dit...

en resposta a josep eu penses tu o as copiat les paraules de manolo en el ple de l'ajuntament, quina olor de blau

Anònim ha dit...

Quina manera de calfar-se el cap amb Jordi.

Jordi creu que pot compaginar el seu treball amb l'alcaldia i, a més, confia en els integrants del seu equip ja que ha delegat en ells totes les competències.

És una decisió personal que se suposa meditada i valorada i que cal respectar.

BONICO ha dit...

Hi ha comentaris que abans d'escriure o bé després haurien de passar per la farmacia. Ja ho deia don Quixot" No andes desceñido i flojo, Sancho; ja que el vestir descompuesto da indicios de ànimo desamazalado". Vaja alcalde ben vestit que tenim, en tots els sentits. Als que no van a la farmacia per medicines que curen la ràcunia els demane com deia Bertrant Rusell, matemàtic com el nostre alcalde, que es desinfecten, encara els queden virus del passat onerós. El gran problema per a este el nostre poble de Tavernes es que tots i totes erroneament assumim l'austeritat, i així ocm parlava avui en un bon director de banca no es crea empleo. Cal ser valents no fer cas i trencar la nostra rutina manifestant-nos a favor de la nostra coorporació per a que puguwen tindre els diners que el poble li pertoca. I ací si que direm vaja alcalde, vaja equip. La resta que vagen quan abans a la farmacia, al poble hi ha de bones.
Per favor, avui tots em preguntaven que sabia d'agricultura la Sra Canet, jo els deia que en sabra tant o més que els anteriors quan comece a exercir. Bon Sanxo, no faces cas a aquestos que ataquen a la Insula Barataria, sols defensa que tinguen els mitjans per poder governar com correspon al seu honor.

Ja no sóc anònima ha dit...

A l'anònim de les 16.34:
Ara em dius en quin lloc del meu comentari diu que soc del PP. Torna al cole a ensenyar-te a llegir o interpretar els escrits. De fet m'has donat la raó perquè com no he dit "Jordi és un Sant" entonces el meu comentari és a favor del PP. No vaig en contra de Jordi, que no es Déu. A estes altures ja sabeu que el gover no és sols l'alcalde (de fet no té ni que estar en el poble ¿no?). No he dit que ho fan mal. Porten 3 dies manant,tindria tela que ja ho feren mal. Si el PP a dut a la ruina l'agricultura, ale pues, ja no podem fer res, posen a una mestra que no sap de l'horta perque ja hem arribat tard a salvar l'agricultura sols podem afonar-la del tot, ¿es aixi?. Deurien haver pensat en el camp i posar un llaurador, sols 1, de tota la llista que hi havia. Eixa és la meua queixa respecte el nou gover i la meua opinió ¿que passa? ¿que no puc queixar-me? ¿Sols podia queixar-me quan manava el PP? Feu-se l'anim que el tripartit durant estos 4 any tindrà crítiques. Com totes les forces polítiques que manen.

Anònim ha dit...

Dexeu governar. Els altres han tingut molts anys per treballar per al poble, i aixina anat la cosa. En els governs nacionals com a minim li se donen 100 dies per a criticar. Tingeu un poc de trellat. Als que critiquen ancara no han vist res. Dels altres ja em vist prou.

Anònim de les 16:34 ha dit...

Sóc l'anònim de les 16:34. Que torne al Cole per què no sé llegir o interpretar els teus escrits??? Explica't tu millor, que vols que et diga? Potser caldria que tornares tu a escola, fas més faltes d'ortografia que jo... (i no parle de les errades ortogràfiques mecanogràfiques) Un repasset d'ortografia no ve mai mal. Pots queixar-te tant com vulgues, però fer-ho d'un govern tan nou, diu bastant de la teua persona. Realment creus que només un llaurador és l'únic capaç de dur endavant aquesta regidoria?? Sí que en saps de política!! Segurament Carmen Canet no té ni idea de quan cal regar, quan cal empeltar, quan cal arruixar i moltíssimes coses més que els nostres benvolguts llauradors dominen a la perfecció. Ara bé: per buscar i reclamar ajudes a la taronja, donar-la a conéixer a Espanya, Europa i al món sencer, planificar i promoure nous tipus de cultius més ecològics, entre altres coses, creus que és necessari ser llaurador?? Realment ho creus?? Sabràs ja que no. Moltes gràcies per batejar-me, el nom m'agrada molt i l'utilitzaré d'ara endavant. Per cert, no em busques faltes d'ortografia que no n'he fet cap. Un plaer.

Tomaqueta i pimentó ha dit...

El nou alcalde de hauria de deixar-se la docència a la Universitat de València perquè per a ser un alcalde amb plena dedicació a la seua labor i amb plena disposició d'atendre al ciutadà ha d'estar a Tavernes de la Valldigna. No es pot ser alcalde a mitja jornada. S'ha de ser molt conegut, doncs jo sóc de la quinta dels 80 i ni em sonava la cara d'este xic.

Tomaqueta i pimentó ha dit...

Ara Tavernes de la Valldigna s'escriu així: TAVERNES DE LA VALLINDIGNADA.

Anònim ha dit...

No han passat ni 4 dies del canvi de govern i al poble es respira un altre ambient, no ho noteu? La gent sembla més feliç, més riallera, nota eixe aire nou i fresc, fins i tot "la burreta" del parc està més relaxada que mai.
Evidentment, encara queda gent que guarda molta rancunia, però de mica en mica se li anirà, si realment estimen el seu poble, voreu com acabarán aplaudint aquest govern i amb ell, al seu alcalde. Jo no tinc cap dubte i vosaltres?
Salut, molta salut per a tots!!!

Quinto del 76 ha dit...

Pues jo soc de la quinta de mili del any 76 i al anterior del Partit Popular no el coneixia de res quan va ser alcalde fa quatre. Ni sabia que era del poble.

¿Que si jo el conec d'ara, d'antes de ser alcalde fara millor les coses? Jo vullc coneixer-lo d'aci quatre anys i valorar lo que ha fet.

EL GARRUT ha dit...

COTORRA, EN LLOC DE COTORRA ERES COTORRO. SE'T VEU EL PLUMERO I NO SÉ PER QUÈ, TINC LA IMPRESSIÓ DE QUE ESTAS MOLT LLIGAT A LA POLÍTICA DE L'AJUNTAMENT DE TAVERNES, ENCERTE?? ESPERE QUE M'HO PUBLIQUES I NO SIGUES CENSURADOR COM CANAL 9. SI NO M'HO PUBLIQUES ES CONFIRMEN LES MEUES SOSPITES.

BONICO ha dit...

Una persona entra a un restaurant i demana una paella. Li la serveixen. El client li fa una senyal al cambrer i li diu:
- Escolte no me la puc menjar.
El cambrer tot preocupat entra a la cuina i li demana al cuinar que ixca que hi ha una persona que no es pot menjar la seua paella, i x un poc colèric el cuiner i li diu al client:
- Crec que l'arrròs esta molt bò, es bomba i li puc assegurar que l'he provat i es una paella de primera.
A lo que contesta el client:
- Perdone no me la puc menjar ja que no m'han tret els coberts.

Este es el tipic conte que es conta per fer vore com es limita la iniciativa d'un grup. Primer es no escoltar el que et diuen, problema gran de la dreta, no tota, i segon donar per sentat que estan contra mi ja que em poden llevar el lloc de jornaler de la politica.
La inicitaiva del nostre alcalde es saber el perque no es poden menjar la paella, segons fer-ho saber al nostre cambrer, tercer tranquilitzar els cuiners per a que treballen bé i ocm saben.
El mateix val per a la resta de l'equip de govern de l'ajuntament. I els assegure que la paella no l'ha de cuinar l'alcalde, sino estar en el moment en que les clients estiguen menjant-la i saber com va el restaurant. Per tant, el nostre alcalde no vol ser ni cuiner , ni cambrer, vol ser un matemàtic que es dedica a la politica com tots i totes hauriem de fer per a que no ens enganyaren tantes vegades. Però sembla que alguna gent ja es va bé de criticar perque algun alcalde anterior volia ser cuiner, cambrer i amo del restaurant. El restaurant es de tots i totes i mes tard o mes prompte hem de tornar democràticamnet al nostre treball. Jo aprecie la iniciativa del nostre alcalde, i el seu saber escoltar com han dit la majoria dels cuiners funcionaris que treballen i molt bé a l'ajuntament.

pepito ha dit...

che tuuuuuu!, primer el pp que ha segut mes lento que un caragol, i per aixo no s'ha aprobat el pai i ara resulta que encara no porteu 3 dies i ja m'heu fet mes mal que la última "pedregà"....., ja ma quedat sense pai!!!!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

GARRUT ens diu:

COTORRA, EN LLOC DE COTORRA ERES COTORRO. SE'T VEU EL PLUMERO I NO SÉ PER QUÈ, TINC LA IMPRESSIÓ DE QUE ESTAS MOLT LLIGAT A LA POLÍTICA DE L'AJUNTAMENT DE TAVERNES, ENCERTE?? ESPERE QUE M'HO PUBLIQUES I NO SIGUES CENSURADOR COM CANAL 9. SI NO M'HO PUBLIQUES ES CONFIRMEN LES MEUES SOSPITES.

Bé, ja ho ho hem publicat. I això què canvia? Per això deixem de ser o som censuradors? Si t'ho publiquem som els millors i si no, som el dimoni emplomat? Doncs, si que els criteris són per aplaudir.

I dius si estem lligats a la política? Clar que sí. Com tots. O es que els que entreu en aquest blog ho feu per comentar el darrer partit València-Barça? Tot és política: el sou que et paguen, el metge que t'atén, l'educació que et donen.... Això sí, ací parlem sempre de la política immediata, del poble, de l'ajuntament i d'algun tema general de la política valenciana que ens afecta.

Esperem que quede content amb la nostra resposta.

PD: comentaris com aquest en rebem sis o set al dia. Ja veieu que ni aporta res ni diu res al tema que parlem. Ara, quan no els publiques és quan el diuen censor, partidista... País! que deia Forges.

Anònim ha dit...

Es una bona manera de comparar-ho per a la gent que no ho enten o no vol adonar-se clar, aixo del restauraunt-ajuntament.
Pero qui son per dir el que ha de fer Jordi en la seua faena? I si ha de tenir tantes regidories o ningunes? Acas algu li dia Manolo el q tenia q fer. Si era un autoritari i volia abarcar-ho tot q voleu? Tots no son iguals!!
Ja decidira el nou alcalde el q millor li convinga a Tavernes, i segur q ho farà millor q els q estaven tranquils. De moment es lleva els escoltes policials, es redueixen comissions i s'abaixen els sous una cantitat molt important. Aixo es el q cal, reduir despeses. Aquells ni ho feren ni ho haveren fet mai.

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL !!! ha dit...

Bonico... què bonico que eres!!!
I què sensat o sensata eres!!!

Jo vaig a confiar en que Jordi farà les coses el millor que sabrà i podrà, igual que vaig a confiar en que el mateix van a fer els nous regidors, SIGUEN DEL PARTIT QUE SIGUEN.Ja estan demostrant-ho i total, porten uns pocs dies.
Entre tots, en van a fer UNA: UNA TAVERNES.... MILLOR QUE LA QUE TENÍEM.
D'això, estic però segur!!!

falcó ha dit...

Companya JA NO SÓC ANÒNIMA. Una cosa és criticar constructivament, amb seny i sobre accions concretes i una altra ben diferent criticar per suposicions personals. Com Carmen Canet és mestra, élla què sabrà d'agricultura? Doncs no sabrà com un llaurador però, llesta com se suposa serà, ja procurarà assessorar-se com cal i possiblement fer-ho millor que el llaurador que teniem de regidor fins ara. D'això si que puc estar segur, que ho farà millor que el que hem tingut fins ara.

El nou alcalde no és un sant, ni que ho siga, per favor. Sants com els que hem tingut fins ara a Tavernes, els que ens desgovernen a la Generalitat Valenciana i al Govern Central, jo no els vull. Tu si? Allà tu.

Se us veu vindre a una hora de camí. No podeu païr que Tavernes, el 60% de la població no us vullga i us haja fet fora. I no cal t'excuses dien que no ets del PP. Probablement no hages estat regidora del PP o no hages estat mai en cap candidatura i, fins i tot, no sigues ni militant, però ets votant del Pp per interessos. Tu sabràs. Llavors, permet que els que ens alegrem del canvi, gaudim d'ell durant el temps que dure i si és per a sempre, millor. El poble ho agraïrà. Pot ser tu no.

ves per ahi ha dit...

algú pot dir-me quin polític s'ha fet ric en el poder? Es que ho digueu amb una seguretat...., que jo també vull saber-ho.

Anònim ha dit...

Crec que tenim una fe cega amb Jordi i el seu equip, espere que no ens defrauden.

Anònim ha dit...

Per al company/a ves per ahi...

"algú pot dir-me quin polític s'ha fet ric en el poder? Es que ho digueu amb una seguretat...., que jo també vull saber-ho."

només et diria, com a persona no-militant en ningún partit, el que tu dius:

- Ves per ahi, ves... ves i voràs...
Crec que no es poden ni comptar des del temps que vivim en democràcia...i abans de la democràcia..."ni te cuento"...jo no els conec personalment, no he tingut l'oportunitat de dir-los a la cara: xoriços i pegar-los dos "galletes" ben pegades!!!

ara, si vols, et puc dir un lloc a més gran escala, més escandalós i propet de casa: només hauries d'anar-te'n per exemple, ahi a la ciutat de València, on pots preguntar per l'alcaldessa Dña Rita Barberà, o fins i tot, al Sr. Francisco Camps, president actual de la comunitat valenciana,... segur, estes persones i els seus amics, t'ho podràn contar millor que jo com estan fent-se de rics d'estar en la política... ¿o ja els coneixes?

anonimato ha dit...

Hi han certs comentaris què fan olor a certa persona ex alcalde. Ara vol que digam qui s'ha fet ric de la política al poble, com volent insinuar que ningú s'ha fet ric d'ella. Doncs, si no s'ha fet ric ningú de la política ¿Quin interés teniu de revalidar el mandat i de no suportar us hagen fet fora? Si tant dolent és governar el teu poble, per què et presentes? Ningú t'ha obligat. Cobrar 48.000 euros a l'any (nop sé si és eixa quantitat o una altra) per dedicar-se a la gestió municipal d'un poble com Tavernes i comptar amb dos polícies d'escorta, (com si d'un polític basc es tractés), crec que és un poc excessiu. 4.000 euros al mes hi han pocs que els guanyen al País Valencià i per això, deixar de percebre'ls i que se sàpiguen certes coses que pel temps podran veure la llum, no ho podeu permetre perquè amb això va la vostra credibilitat i la del partit que us avala. Temps al temps

Com diu la lletra del pasdoble torero: "Manolete, Manolete, si no sabes torear por qué te metes..."

El nou advocat —s'ha tret el títul durant els quatre anys de la legislatura— tot i tenint dedicació plena de l'Ajuntament ¿En què ha invertit el temps: en governar el poble o en estudiar la CARRERA? Segons éll, si segons el conveni, havia que dedicar-li 7 o 8 hores diàries a la gestió municipal, éll ne dedicava 16. Això venia a dir en l'entrevista de campanya publicada en un altre mitjà digital: Tots els dies se n'anava a València a gestionar i treure diners per al poble (no ´se on han anat a parar eixos diners); després tornava al despatx per fer-se'n càrrec dels assumptes que corresponguera; després atendre les visites acordades i programades; també reunir-se amb tècnics, funcionaris, personal divers i amb el membres del govern municipal; també reunions amb els membres de la oposició municipal; les comissions informatives, reunions de grup, plenaris, etc, etc. ¿D'on treia el temps aquest bon senyor per fer tot això, cada dia, i després estudiar una "CARRERA"? Algú m'ho pot explicar?