L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 6 de juny del 2011

Més empenyats que...


La Generalitat Valenciana s'ha gastat els tres primers mesos d'enguany més de 246 milions d'euros en despeses financeres. Això vol dir que per pagar els interessos, les arques autonòmiques han gastat tants diners com els que destinen els pressupostos autonòmics del 2011 al Medi Ambient (260 milions), i molt més que el dedicat a les conselleries de Cultura i Esport (160 milions), Indústria i Comerç (222 milions) o Solidaritat i Ciutadania (82 milions).

L'informe d'execució pressupostària del primer trimestre de 2011 presentat la setmana passada  reflecteix que la Generalitat ja ha gastat pràcticament la meitat del pressupostat per a "despeses financeres" en tot l'any .
A 31 de desembre del 2010, la nostra Generalitat acumulava un deute de 17.600 milions d'euros, la segona més alta de l'Estat en termes absoluts, però que es converteix en la primera respecte al PIB, amb un percentatge del 17,2%.

La despesa corrent en béns i serveis (diners destinats al funcionament de l'administració, aigua, llum, manteniment, material d'oficina, etc) s'han compromés ja 517 milions però només s'han abonat el 32% . El problema més greu seria les "inversions reals", com ja va comptar Diari de Girona. L'informe d'execució pressupostària deixa al descobert problemes per pagar a proveïdors i contractistes i dels 200 milions d'euros executats en els primers tres mesos, la Generalitat Valenciana només ha pagat el 12,1%.

I diguem nosaltres que, potser mirant eixos números es comprén perquè hi ha tantes obres del Pla Camps a Tavernes i tants altres pobles sense fer. I això que ací mana des de fa 16 anys el PP!!!

- Resum de premsa
-