L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 29 de juny del 2011

L'asfaltat de l'Avinguda de la Marina ha començat



Les obres d’asfaltat de l’Avinguda de la Marina de la platja s’han iniciat. Les obres, segons ja va informar La Cotorra, s’executaran fins demà i s’ha hagut de reorganitzar el trànsit per facilitar les entrades i eixides de la urbanització. 

Avui s’està asfaltant el carril de l’Avinguda de la Marina que queda a la dreta en el sentit de La Goleta i els cotxes circulen per la banda esquerra, a la qual hi accedeixen després de fer un desviament provisional a la mateixa entrada de la platja.

Les obres han alçat crítiques per haver-se allargat damunt de la temporada turística. Segons es va dir, les obres anaven a començar després de l’estiu del 2010 per tal d’avançar i no generar molèsties durant la temporada turística del 2011, però començaren amb retard. Les perspectives del sector empresarial, que confiava que les obres es paralitzaren a meitat juny, no s’han complert i segons la regidora d’Obres, Carmen Canet, en manifestacions que arreplega el diari Levante-EMV, el més de juliol continuarà l’execució.

La UTE Intersa-Ecyser executa unes obres que valen 1’7 milions dins del denominat Plan Confianza. A més del reacondicionament de la zona de vianants i la construcció de tres glorietes per a canvis de sentit, s’ha instal·lat un col·lector subterrani amb l’objectiu de buidar l’aigua de pluja de l’avinguda.

Actualització de les 20 hores

L'acabament de l'asfaltat de la part dreta, per la complexitat que es deriva de fer els multiples accesos a les cotxeres i platja, etc. ha durat més temps del previst. És per això que els treballs avui dimecres han acabat més tard. No obstant, es confia en demà complir el programa i que s'acaben les obres d'asfaltat pensant també en què la part que queda es més recta i sense tanta dificultat.

-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt be.

Este asfaltat llevara molta pols i molesties.

Com diu el refran: "para lucir hay que sufrir"

Ens ha tocat sufrir un estiu i ja disfrutarem els proxims

jo no estiueje ha dit...

si, mol bé. Dis li-u això als comerciants de la platja, tal i com estan d'ofegats ara mateix, i veuràs que et diuen...
Dubte molt que tu tingues que sofrir.

Anònim ha dit...

la foto és xula

Anònim ha dit...

ho patim tots, comerciants, ciutadans que tenen els cotxes en les cotxeres, turistes forasters i de la contornà, i tots els que passem per la mar... però ja sabem tots que si volem tindre el carrer esfaltat, i les obres ja estava clar que empastrarien algun estiu...
crec que no ens fa gràcia a ningú, però ja tots ho sabíem.

Anònim ha dit...

Ho sabiem abans de que canviara el govern municipal.
Jo enguany he decidit no anar a estiuar, ens quedarem tots al poble. L'any que ve més i millor.