L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 24 de juny del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: El Camí Marenys tallat



“Uns dies, potser una setmana” indicaven els treballadors als veïns quan preguntaven el temps que es tallaria el Camí Marenys a l’alçada de la Residència Solimar. El tram del camí, pel que s’observa, serà el límit perimetral oest del Sector 12, actualment en obres d’urbanització.

Però fa un mes que el camí està tallat per obres i s’ha d’anar a la zona oest de la Goleta o de la Sardina travessant tota la platja o pel Camí Reial. I estem a uns dies del mes de juliol, quan comença la temporada estival i el trànsit pel Camí Marenys augmenta en ser la via d’entrada-eixida de molts vehicles cap a  la Goleta.

Moltes coses s’han d’atendre, però pensem cal que l'ajuntament faça un toc a l’empresa urbanitzadora perquè agilite les obres i es puga transitar pel tram que s’observa a la fotografia el més aviat possible. 

-