L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 8 de juny del 2011

Som líders en desocupació.


Tavernes va arribar el mes de maig a un total de 1827 persones desocupades, 76 persones més, una xifra que representa un 4'34 % d'augment sobre el mes d'abril. Les dades donades a conéixer pel SERVEF implica que aquesta xifra representa el màxim nombre d'aturats que ha tingut mai la nostra ciutat.

Aquestes dades indiquen que a la Safor-Valldigna hi ha un total de 205 persones aturades més que el mes d'abril, un 1'16 % més. Segons aquestes dades, i a l'espera d'una major concreció per poblacions, cal indicar que hi ha 8.597 dones i 9.235 homes, és a dir 192 i 13 més respectivament que l'any passat. Per sectors a la comarca ha crescut 19 en agricultura, en industria baixa 16, en la construcció baixa 62 però augmenta el sector servei amb 245 persones.

-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

es una noticia molt trist

Anònim ha dit...

crec que ara no es moment de donar culpes, ni buscar responsables. El que cal fer és lluitar i treballar per baixar estes xifres d`escàndol.

un "aturat" local ha dit...

Jo estic sense feina des de fa més d'un any. No cobre atur ni subsidi, i estem passant, gràcies a Dèu, amb el jornal de la meua dona.
No puc dir que siga un consol vore que no soc l'únic. Seria una gilipollada. El que em desespera es vore que busques on busques, vages on vages, no hi ha feina.

Espere que els que entren ho tinguen present. Jo estic desesperat i la meua autoestima per baix del bordillo de les aceres.

Anònim ha dit...

Jo pense el contrari: és el moment de donar culpes i buscar responsables.

Caldra preguntar qui i què ha fet que Tavernes haja passat de ser una ciutat rica en indústria i agricultura, i amb una construcció pujant fa 15 anys haja passat a ser pobre com una rata, amb menys indústria camps abandonars i amb més de 1800 desocupats.

Anònim ha dit...

Fa falta un canvi a tots els nivells: polític, sindical, estructural, fiscal,.... tot ha de canviar.

Eleccions generals ja!!!

Anònim ha dit...

Per a què, per eixir de MataPSOE per caure en Mata-PP-eor?

Mira aci en Valencia, on mana el PP, com anem.

Una revolució a fons, és el que cal.

Anònim ha dit...

Quan parle de revolució no parle de revolució en armes, sino de revolució en el pensament, en la manera de vore les coses, en la responsabilitat, en concepció ideològica.

Mireu ací a Tavernes: l'ajuntament en fallida tècnica, els lios del parguing i la piscina, promeses a muntons que no s'han fet; PAIs que anaven a fer-nos rics quan ells sabien que eren una utòpia i no es farien mai i prometien milions per les terres i res de res; agricultura abandonada perquè anavem a ser multimilionaris, de la industria ¿això què és? el dirà el PP, troyanos, mediocritat politicament parlant dels dirigents...
I? més de 4000 vots i quasi majoria abasoluta!!!!!

En quin mon o Tavernes vivim?

Anònim ha dit...

I del atur tb te culpa l´ajuntament?? L´Ajuntament no es qui ha de crear empreses. I si en algun cas es responsable, ya siga per no centrar-se en crear nous poligons o oferir facilitats fiscals que probablement no es pot permetre com la majoria d´Ajuntaments del pais?? Creieu que altra opció política ho faria??

Anònim ha dit...

Eixa pregunta la pots fer a Carcaixent i Alcudia, per exemple, i que t'expliquen com s'han montat els centres comercials, noves industries i polígos industrials.
Per cert, veges de quin partit son les alcaldies.

ARa resulta que l'ajuntament no ha tingut res a vore en que la mitat dels horts de la marina estiguen abandonats tots esperant els milions dels pais i que ací no vinguen empreses perquè no hi ha poligons.

Anònim ha dit...

COMO NO TENEMOS QUE TENER PARO AQUI ME HE IDO A LA PLAYA Y POR CURIOSIDAD ME HE PUESTO A CONTAR GENTE QUE ESTAVA TRABAJANDO Y ME HE LLEVADO UNA SORPRESA .27 PERSONAS ESTRAJERAS 4 PERSONAS NACIONALES .0 PERSONAS DE TAVERNES VIVA EL PP Y MANOLO VIAL JA .JA .JA