L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 16 de juny del 2011

El govern municipal retallarà fins el 30% el sou destinats als sis regidors mitjos alliberats

El govern de Tavernes tindrà sis mitjos alliberats entre els seus regidors, segons una informació que arreplega avui el diari "Las Provincias". El diari indica que el Bloc tindrà tres regidors a mitjà dedicació, el PSOE dos mitges dedicacions que podrà reunificar en una sola dedicació, segons crega convenient, mentre que EU en tindrà una, de mitja dedicació.

En total l'equip de l'Acord pel Canvi tindrà 3 dedicacions completes, que són les mateixes que tenia l'anterior equip de govern del PP: Manolo Vidal i Amparo Espí, amb dedicació exclusiva, i 2 mitges dedicacions en les persones de Salvador Ribis i Luisa Mifsud. La diferència estarà, segons s'ha anunciat,  en la reduccció del sou dels regidors mitjos alliberats, que serà  entre el 25 i 30% menys que l'anterior govern municipal.

El diari parla també d'una reducció de les indemnitzacions que corresponen per assistencia a plens i comissions entre el 20 i el 30%. Cal també recordar la disminució del número de comissions anunciada, de 6 a 4, amb la qual cosa s'incrementa l'estalvi de diners dedicats a polítics a l'ajuntament.

-

24 comentaris:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amics i amigues:

Sincerament, i en base al que vam vore dissabte passat i el que sabìem de les negociacions, ens temíem pogues passar.

I vàrem decidir no entrar en la polèmica suscitada entre EU i la seua regidora. Ho considerem un tema intern, a resoldre al si del partit,amb calma i tranquil·litat, amb sensatesa per totes bandes. I anem a continuar en eixa línia de no dir res al respecte.

No som qui per opinar sobre la postura presa per altres mitjans, però no volem contribuir en aquest moment a crispar més la situació. Tavernes no s'ho mereix ni tampoc la il·lusió posada per milers de vallers en que un canvi era possible.

Ens hem plantejat publicar els dos comunicats per a la vostra informació, tant el del col·lectiu com el de la regidora d'EU, però sense deixar oberta la possibilitat de comentaris. Però segur que encara ho vorieu pitjor. A més, els dos comunicats estan amplament difosos. Ni això cal ara mateix.

Entenem els comentaris de tots colors que ens envieu, a favor i en contra; comprenem fins i tot que ens critiqueu per la postura adoptada i acceptem les crítiques: podem estar equivocats amb aquesta postura o encertats. Simplement és la nostra decisió i esperem comprensió per la vostra banda.

I desitgem que finalment les aigües tornen al seu llit, pel bé de tots i del nou govern. Eixa crispació no beneficia ningú.

Agraïm per tant que no ens envieu comentaris sobre eixe fet concret.

Anònim ha dit...

Avans he enviat un comentari refent a aquest tema, tal vegada m'ha pogut la indignació, però no li vaig a fer ningún favor al PP, ESTIC D'ACORT EN LA VOSTRA REFLEXIÓ,així que ara toca treballar que falta li fa al poble.

Anònim ha dit...

Si el nou govern creu que fan falta 6 regidors mig alliberats doncs avant.

Ells són els responsables de que tot funcione millor i ara estan començant a treballar.

No se si han tingut temps de valorar les necessitats reals i decidir en conseqüència o si el repartiment de dedicacions respon només a una de les condicions del pacte del tripartit els detalls de la qual van donant-se a conéixer pels mitjans de comunicació.

Una pregunta pero de bon rotllo i mig en broma: Hi han prou despatxos per a tots els regidors que van a treballaran en l'Ajuntament?

Anònim ha dit...

Cotorra, respecte la teua decisió.
sobre el retall, pense que és algo que ja el mateix BLOC plantejava en el seu programa, a més, que altres partits, ara en l'equip de govern, ho plantejaven també en els seus.
Si en això hi ha acord comú i és bé per a la situació econòmica actual de l'ajuntament,jo ho veig, senzillament correcte.

Anònim ha dit...

Enhorabona al nou govern.
Els del pp es moren de l'enveja perquè ells ni ho han fet mai ni no ho haveren fet.
Tots els polítics no són iguals, i esteu demostrant-ho en les poques decisions que ja heu pres.
Avant!!

Anònim ha dit...

aixo, aixo.. començem a treballar pel poble.
preguntem a l'empresa que porta el servei de socorrisme de la platja per que no ha contractat cap socorrista del poble ?
començem ja.....

papichulo ha dit...

I jo que hem pensava que els del tripartito no volien cobrar....Ara si que estem bons, tant de criticar els sous, i el primer que fan es repartir-se els caragols. Si es que este Jordi...

Anònim ha dit...

La Santa Mare Església, plena sempre de sabiduria gràcies als dons que li vénen de l'Esperit Sant, aplica la norma que diu: qui a l'altar serveix, de l'altar ha de viure.

Ho vols tu que deixen el seu treball, que passen a treballar per al poble i vagen a captar pels carrers per poder menjar? O que els alimenten les families?

Eixes observacions em pareixen totalment demagogues. Una cosa és dedicar-se a treballar pel poble i tindre un sou, i una altra cosa és tindre un supersou no justificat ni per la faena ni per formació de la persona a qui s'aplica.

Anònim ha dit...

Que tu t'ho pensares, Papichulo, no vol dir res ni vol dir que deixaren de cobrar per la seua tasca.

Jo també em pensava que després de 16 anys de PP tindríem el millor poble del món i tenim... no cal ni que t'ho diga. Ho saps massa.

papichulo ha dit...

Jo no hem pense res, es el que els integrants del tripartito van anar escampant i criticant pel poble durant la campanya electora. Clar, que mai haveren esperat governar, i ara li s'ha veu el rabo.
Tant Jordi, com Carmen, com Karina ens han enganyat a tots, però... digueu el que digueu,els diners a la butxaca.
Això si, tenim uns governaants super preparats, si vols parlem d'agricultura, de manteniment, etc.. en els superpreparats o en Jordi a veure que saben de les àrees que porten.

Anònim ha dit...

Papichulo, tu ya tienes bastante con tu nombre.

Anònim ha dit...

Papichulo, a tu no t'ha enganyat ningú perquè no els has votat.
O siga que...

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL !!! ha dit...

papichulo...eres més xulo que un vuit !!!
la cosa està, pot ser, en que en comptes de repartir-se els 10 caragols de l'ajuntament, se n'han repartit un 25 0 30% menys de caragols!!!
Jo no sóc molt bo en matemàtiques, però sí potser, en sentit comú...
Jordi... tu que eres matemàtic...
aclareix-nos el problema, per favor:

- Si l'ajuntament té per cas, posem 10 caragols, i el govern anterior s'en repartia els 10 caragols.

I ara, el nou govern s'en reparteix un 25% menys (per posar-nos en el cas més desfavorable per als caragols de l'ajuntament )...

- "enunciado":
- ¿quants caragols es reparteix el nou govern?
- ¿i quants caragols queden ara en l'ajuntament per a poder fer alguna coseta més en el poble?

Em poses un 10? ha dit...

1. El nou govern es reparteix 7'5 caragols
2. Per al poble en queden 2'5 caragols.

Em poses un 10?

No et calfes el cap que no és que no ho entenga: NO VOL ENTENDRE-HO QUE ELS SEUS AMICS SON JORNALERS DE LA POLÍTICA I NOMES VOLEN EL SOU.

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL !!! ha dit...

Clar que sí!!!Tens un 10!!! com els xiquets del cole:
"ara, ja pots anar ben tranquil a la mar a nadar fins que t'arrugues i a menjar bona cosa de gelats"!!!jajajaajaja
Clar que ho sé que ho entén, i tan que ho entén...
és que amb un poquet d'humor les penes es porten millor,jo crec ¿no?
eren jornalers, sí,però dels que van a destall, a mans plenes i sense avergonyir-se, damunt...
Com diguem en el poble: "tot lo bé, està bé", i hi ha qui ja ho ha tingut bé.

Anònim ha dit...

Gràcies "Sisa2".
M'enyorava els anys d'escola

Anònim de les 16:34 ha dit...

Papichulo, o millor dit PPchulo, no patisques, temps al temps i voràs com totes les regiduries van molt millor del que anaven. Quant més critiqueu a Jordi i al nou govern, més paraules s'haureu de tragar, no demanareu disculpes per què no sabeu fer-ho, ni teniu valor per fer-ho, espere que em demostreu que puc equivocar-me, però no crec... Jo no sabia que tu treballaves de bades, quan vulgues pots vindre a ma casa a netejar!! Demagògia és demanar a altres allò que tu i els teus ni ho heu fet ni ho fareu. Repartir caragols?? Home, els que tenia Manolo en el caixonet que ho pregonava per tot arreu en eleccions, eixos qui se'ls ha gastat? Quan més nerviosos esteu, més me n'adone que estan fent-ho superbé!!

BONICO ha dit...

DE calaixos, de calés, de diners, parlava Serra i Moret, un sociòleg d'esquerres, en eñseu ññibre Ciutadania descriu: " A vegades, ciutadans encongits i domesticats, satisfets d'ells mateixos, han tingut la gràcia que el desllustre nacional ( el lio per el lio- afegesc jo, Bonic) era un joc de mans per explotar un mercat de ganduls i de cotorres desplomades ( textual). No es pot demanar un contrasentit més evident: explotar una gent que no treballa i que, si convé, no paga, i que quan paga ho fa en els mateixos diners que abans us ha sostret, es realment una idea inaudita".
En definitiva, fan una vorera al poble el propi amo de la casa, la refa l'ajuntament al cap de dos setmanes. Protesta la persona que s'ha gastat el diners arreglant-la i li diuen des de l'Ajuntament: " A tu que meset dona si tu no la pagues?" Vaja eficiencia i despilfarro, com si no pagarem impostos.
El mateix passa en els desinfectats que ataquen al nou govern municipal. Serà que ara es toca pagar i no cobrar com estavem abans nosaltres?
Sembla mentida que tant poca formació porte a pensar que si jo guanye tot esta bé.
Des de les Corts de Cadis els politics cobren, però cobrar poc de vegades pot ser car, d'acord, però en aquest cas us passem professionals de primera. Ara a treballar i no llegir les informacions tendencioses dels infectats que no han passat per les farmàcies.

Anònim ha dit...

Està molt bé que cobren, perfecte si han baixat els sous, sols espere que ara no hagen d'afegir mols sous de personal de confiança i al final Jordi sume de cap i el total dels sou supere a l'anterior govern.
Psoe i Eu no vingueu amb que si pacte d'esquerres, acord pel canvi o com vullgueu dir-li, no... és un pacte a canvi de mitja dedicació per a Carmen, mitja per a Pilar i mitja per a Karina, que hi ha regidors del Bloc que s'han quedat sense res per a que vosaltres pacteu i també van a treballar, no?
I això de mitja o completa dedicació per al Psoe, ja ens ho explicareu, a vore a que espereu a decidir-ho, a que Pilar sàpiga si se'n ve cap a casa amb mitja dedicació o li fa falta la completa? a que aconseguisca una plaça prop i ja no li cal la mitja dediació i és tota per a Carmen i així no cal anar a l'escola, que ja cansa a estes edats, ens teniu ben intrigats.

Anònim ha dit...

Una cosa important que hauria de fer el nou govern municipal es promoure la transparència a tots els nivells, perquè el ciutadà
-Sàpiga que cobren exactament els regidors (i quan estalviem respecte de l'anterior etapa).
-Sàpiga la situació financiera real de l'Ajuntament.
-Sàpiga cada any la liquidació del pressupost i l'evolució del deute.
-Sàpiga qui s'emporta els contractes i per quants diners.
-Conega els proveïdords de l'ajuntament....

I moltes més coses, sempre amb el criteri de TRANSPARÈNCIA.

Això és possible. Podeu voreu a una web de l'Ajuntament de Texas (EEUU) on es pot saber fins i tot el que es gasten en folis:
http://www.texastransparency.org

Anònim de les 16:34 ha dit...

Quina manera de buscar-li 5 peus al gat, que si Jordi s'abaixa per ací per a pujar-se per allà que si després farà l'algoritme neperia del diferencial de la derivada de la funció de ves tu a saber què per a posar personal de confiança, que no necessita!!! JORDI HA BAIXAT ELS SOUS I PUNTO!!!, no busqueu economia pepera en cap lloc que no la hi ha!!! Està reduint les despeses de l'ajuntament, tal i com toca fer, cosa que no han fet els altres, ans el contrari: se l'han pujat més que ningú!!! Ara que fem?? Ataquem a la més jove?? A vore com li posem pressió a esta xica, com és jove... I de bestreta ataquem a Carmen Canet. Parlar per parlar, manipular per manipular i atacar per a desacreditar, sou els únics que ho feu, supose que no sabeu més... Es doneu a conèixer a soles, tots sabem a quin partit representeu, sempre utilitzeu els mateixos arguments, per pietat, demaneu als vostres capitosts que vos donen més arguments que ens mateu d'avorriment!!

Anònim ha dit...

Si vols també que Jordi li toque a Manolo tots els dies per a dir-li tot el que fa, que vols que fem com a Texas??? Com flipes tio!! No veig a Jordi vestit de cowboy (a Manolo sí i amb pistoles de joguet i tot). Quan demagogs podeu arribar a ser!! Com s'atreviu a demanar informació de coses que vosaltres heu negat al poble??? La sort que teniu és que ells no són com vosaltres i vos informaran més del que toca i tot. Com a Texas! Com està la gent!!!

Anònim ha dit...

Molt de parlar de retallades pero: Quin va a ser el cost de eixos mitjos lliberats (sou + seg social)?

Quins regidors va a cobrar?

Es sap algo dels secretaris de grup, gabinet,....

Menys comission pero hi han mes Consell assessors presidits per membres del govern que suposen mes gasto que aniran a les butxaques dels regidors govern.

Falten moltes coses per saber del cost economic dels regidors del nou govern.

Fa falta mes transparencia i la transparencia suposa donar-ho a coneixer al plenari, al BOPV, a la web municipal i als mitjans de comunicacio no a Cotorres ni a Ventiladors que tots sabem cap on tiren i no son imparcials.

Anònim ha dit...

Torna-li la trompa al xic en secretaris, gabinets i Consell d'asessors del nas!!! No et preocupes que com tu ben bé ja saps, tot es farà públic!!! Podrem comparar-ho sense problemes, el que hi havia abans amb el que hi ha ara. El teu problema està, simplement, en allò que tu voldries que passara per a poder ventilar-ho i criticar-ho i allò que passa ara i passarà, que no t'agrada ni t'agradara gens, per què no ho han fet els teus.