L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 22 de juny del 2011

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, accepta la col·laboració oferida pel PP per mantindre els cicles formatius a l'IES Jaume II el Justi


L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, accepta i agraeix al PP  l’oferiment de col·laboració per tal de treballar conjuntament  en l’objectiu de matindre els cicles formatius vespertirns i nocturns que s’imparteixen en l’IES Jaume II el Just de la nostra ciutat.


 Juan ha expressat la seua satisfacció perquè “tot el consistori anem units i amb l’únic objectiu d’aconseguir el millor per al nostre poble, i ara en concret en la matinença de l’oferta educativa en el centre valler”. Jordi Juan ha manifestat que “només rebre la confirmació de la celebració de l’entrevista que hem sol·licitat amb els màxims responsables de la Conselleria d’Educació, convidarem a Manolo Vidal, com a portaveu del PP, a que ens acompanye”.


L’alcalde valler ha asenyalat que els temes generals que afecten a tot Tavernes “no els hem de considerar ni  els hem de prendre com a cosa partidista, sinó que tots amb de treballar conjuntament pensant en el bé dels nostres veïns i veïnes. Compartim, per tant, el punt de vista de que tots, govern i oposición, per damunt de tot ens devem a la nostra ciutat i als nostre conciutadans”.


Jordi Juan aboga per una solució del conflicte que ha de passar perquè Tavernes continue impartint eixos cicles i opina que “ no es pot desvestir un sant, per vestir-ne un altre”, en clara referencia al trasllat dels cicles a Gandia i considera que hi ha prou demanda perquè ambdues ciutats puguen acollir eixa oferta educativa.

-

11 comentaris:

Anònim ha dit...

pues em patéix molt bé, a vore si entre tots en fem una!!!

papichulo ha dit...

Aplaudisc que Jordi accepte l'oferiment que li ha fet Manolo, donat que considere que és pel bé de Tavernes.
Ara, també en pregunte: Totes les negociacions del tripartito per fer fora al PP, i a la primera de canvi ha d'eixir Manolo per a socórrer a Jordi?
Si que estem bons....

Anònim ha dit...

Papichulooooooo!!!! sóc l'anònim de les 14:03:

Ale, comença a escriure!!!

Un valler content ha dit...

Com un senyor que és Jordi, no desaprofita l'ajuda de ningú. Tot això beneficia al poble, sense dubte. Ojalà s'havera treballat així des de fa anys. Un 10 a Jordi i al seu equip de govern.

Taverneslandia ha dit...

Un deu, si, però al poble ja estan dient que a la segon setmana ja no s'aclarix el nou alcalde i necessita que l'ajuden els del pp!!!

I damunt el mort és de l'anterior govern!!

Fran ha dit...

i dic jo...i si no accepten la cita des de Conselleria? Que tindrà que sol·lucionar-ho també Manolo?

que fort...per això he votat jo al Bloc?

Anònim ha dit...

Si un partit ofereix la seua col·laboració desinteressada, ho fa personalment o via telefon directament, no via mitjans de comunicació. Quan s'utilitza esta via, hi ha un clar interès mediàtic que en principi va a beneficiar al oferidor. ÉS un oferiment interessat. A ells els deixa en bon lloc i als receptors, a l'altura del taló. Jaque mate i mengem pesa.

Anònim ha dit...

Taverneslandia això no ho diu el poble, ho diu el PP.
I no diu això, en diu de més grosses. Tot val per a desacreditar a l'alcalde i la seua familia com hem vist en algun lloc que "ventila" burrades a dojo.
El problema està en que si li fem cas a la bola de neu i ajudem a empentar-la, es fa més grossa.

Deixem-ho córrer i millor per a tots. Ni cas.
La veritat sóc del poble i de vegades flipe en vore el grau d'informació dels nostres conciutadans. Hui mateix, en l'ambulatori o Centre de Salut si voleu, una veïna discutint que no, que l'alcalde era "eixa xica que treballa en el col·lege de les monges i que anava en el PSOE".
I d'ací no la treies. No valien explicacions.
I juguen amb aixó: Una mentira dita mil vegades es converteix en veritat.

Anònim ha dit...

Ahir era una ofensa que contaren amb la col·laboració del PP i huí vos pareix be? No s'aclariu

Anònim ha dit...

soc del pp i crec que estos comentaris que poseu dalt no ajuden a ningú. ni de una banda ni de laltra.
Mal si fas i mal si no fas. No anem be no.
Al final a pagar ho el poble.

paco ha dit...

Tota la raó. Deixeu treballar, ajudeu-vos i no mes critiques per cap banda ni clavar-se amb ningú. Per favor. Hi ha un govern nou, respecteu-ho i avant.