L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 23 de juny del 2011

NO SOM UN REALLITY SHOW


Primer que res, informar-vos que hem complit tres anys. 

Ahir vam deixar mànega ampla i vam publicar la pràctica totalitat dels comentaris que enviareu. I diguem la pràctica totalitat perquè alguns es quedaren fora per entrar en temes personals difícilment demostrables documentalment. 

I ho férem perquè veiereu que açò es pot convertir en un "reallity show" on només impere "el tu més". I la veritat no estem disposats a passar per eixa situació. Qui vulga ventilar temes personals dels polítics, no relacionats amb la gestió política,  i/o fer atacs personals i a familiars que pel que sabem són tots falsos i sense fonament, que es busque una altra via o altres vents per Tavernes. De fet, no hem publicat cap referència familiar i enviar-ne, i tant que n'haveu enviat!, De tots els colors, de blau i de roig.

Dit això, i al gra: moderarem tots els comentaris i només publicarem aquells que guarden relació amb el tema, aquells on les crítiques siguen educades i argumentades i sobre tot, mirant que aporten novetats o nous punts de vista. Sense importar-nos el color, però això si: conservant les formes de convivència i la pluralitat democràtica. 

Ningú obliga a ningú a participar ni a llegir-nos.  Però en la nostra casa, som nosaltres qui decidim on posem els quadres i quin menjar fem cada dia. Creguem que enteneu el que volem dir. Com tambe enteneu, perquè no ens hem amagat mai, que tenim un compromís amb  la nostra llengua, amb la nostra cultura i el nostre País Valencià , i això implica un compromís politic, i nosaltres el tenim eixe compromís.

Salutacions a tots i totes

L'equip de La Cotorra

-

5 comentaris:

una llastima... ha dit...

molt bé l'aclariment. El problema és que arriba 3 anys tard. O arriba quan les tens de cara. I això, senzillament, és diu continguts favorables, o no els publique. O estas amb mi, o no ho publique. O nades al meu favor, o no et publique. També podria ser: sols publicaré el que m'interesse políticament. I mira tu que curiós, és el mateix que fa Canal 9. Exactament el mateix que tantes vegades haveu criticat, amb molta raó.

Sabeu que vos dic? Ara si que puc dir que sou tots igual.
Per cert, em jugaria una paella a que poques crítiques publicaràs a la gestió de govern del nou Ajuntament. Tot estarà ben fet. Cotorra, acabes de deixar passar una oportunitat de lliure expressió molt bona. Jo no et feia al mateix nivell que al Ventilador.

Des d'ara, (sols soc un lector interessat per la política local), però vist el que dius, no crec que continue fent servir este blog per informar-me. I des de'l principi que vos segueix.

De tota manera, sort i enhorabona per la feina feta fins este moment.
Per cert, crec que es diu Reallity Show. I si el que voleu és fer-li un favor al nou Ajuntament, esteu fent just el contrari. Teniu en compte que la majoria de les persones no som tan idiotes com se pensa.

paco ha dit...

Jo crec Cotorra que aquest tema ja l'has comentat moltes vegaes. No fa falta mes explicacions. No se perq "es una llastima" diu que arribes tard. Em considere una persona imparcial, i asi sempre he vist comentaris de tts tipus, menys ofensius i atacants a un particular. Aixi q seguiu aixi i avant perq gracis a vosatros me enterat de coses que no tenia ni idea. Sols vos done un consell, oferiu un ventall mes ample de noticies de tots els colors i tmb no politiques i segur q augmenteu l'audiencia. Gràces

La Cotorra de la Vall ha dit...

No és el nostre objectiu convertir-nos en el Canal 9 de Tavernes. I tampoc és això de no publicarem el que no ens interesse políticament o només publicarem continguts favorables.

Simplement hem fet una crida perquè els comentaris siguen crítics quan ho han de ser, pero recolzats amb uns mínims argumentes. I perquè les discussions entre comentaristes no siguen per a desqualificar-se.

I ho tornem a dir: la lliure expressió no és que cada u diga el que vulga, i damunt ho faça amagant-se en l'anonimat.

I no considerem idiotes a la resta de les persones. Precisament perquè sabem que són molt llestes, coneixem que convenen amb nosaltres que hem d'informar, dir el que els veïns no veuen bé, opinar per a millorar... però mai fer-li el llit al PP.

I pots fer servir el blog per informar-te i per opinar quan ho consideres.

un què passava per ahí ha dit...

A "una llastima". El mercat de la informacó és un gran ventall de possibilitats i opcions. Cada dia trobem als quioscs infinitat de mitjans de comunicació, de diferents estils, tendències, formats, etc.. No per això estem obligats a adquirir-los tots. Els ciutadans som lliures d'adquirir aquell o aquells que volem per a assabentar-nos de les coses amb coneixement de causa i amb certa garantia de què, dins de la línia editorial del mitjà en qüestió, podrem disposar de la informació tractada des d'un punt de vista semblant al nostre.

Amb això vull dir que, ni tu, ni jo, nicap altre ciutadà està obligat a entrar a la Cotorra de la Vall per assabentar-se del què passa al nostre poble. Tots som lliures de fer-ho o no, però el que li proposava a la Cotorra era sentar unes bases de participació per a netejar un poc la mala imatge que a anat adquirint aquest blog els darrers mesos. La prova la tenim en què hi han comentaristes, amb intervencions molt assenyades i molt ben argumentades i redactades, que han deixat d'intervenir per culpa, potser no m'equivoque, del baix nivell al que han arribat els comentaris a la Cotorra.

D'altra banda, signar els comentaris a articles d'opinió signats per persones o col·lectius no és filtrar-los ni censurar-los sinó, tot el contrari, dorat-los de més serietat i transparència ja que no és just ni lícit contrador opinions de manerfa totalemnt anònima. Per damunt de tot, serietat cavallers!

papichulo ha dit...

Cotorra: Alguns dels meus comentaris que he enviat, no els has publicat, malgrat que no hem clavava amb ningú.
Saps que és així, i crec que no deurieu permetre, que comentaristes que donen la seua opinió amb total educació, encara que no siga del vostre gust, no vegueren publicat el seu comentari.
Gràcies.