L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 24 de juny del 2011

La setmana que ve asfalten l'avinguda de la platja


El dia 29 en un costat de l'avinguda i el dia 30 en l'altre. Així està previst executar l'asfaltat de l'Avinguda de la Marina de la platja de Tavernes dins de les obres que es duen a cap de remodelació d'aquesta via principal i la instal·lació d'un col·lector. 

El projecte es realitza dins del denominat "Pla Confiança" del president Camps, un pla que ha donat molt que parlar perquè algunes de les seus previsions no s'han complert. I no cal anar molt lluny, per a comprovar-ho: A Tavernes hi ha unes quantes que... ni se sap! I es que sembla ser que no estan les arques valencianes en el seu millor moment i sembla ser que això obliga a endarrerir projectes previstos i, fins i tot, a fer modificats per estalvi de diners. Esperem no afecten també les obres de l'avinguda!

Mentre duren els treballs d'asfaltat es podrà circular per l'avinguda, cada dia en un sentit segons l'execució dels treballs. La intenció és finalitzar les obres del passeig quan més aviat millor i a juliol actuar en les àrees enjardinades. Les obres s'aturarien a l'agost i continuaran a setembre.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

tu critica la generalitat que esta fent lobra. no ho entenc.
A vore si el tripartit fa les obres la sardina, el local de caritas i el de la crwu roja.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No hem criticat l'obra de l'avinguda. Simplement hem dit que hi ha obres previstes en el Pla Camps i no sabem res d'elles. I és una veritat com un temple, perquè ¿se sap alguna cosa en concret? Pensem que no com diguem en la noticia.

Te les recordem: Centre Educatiu i Escola infantil (1’2 milions d’euros), restauració molí vell d’El Pla i ermita de Sant Llorenç d’Alcudiola (260.000 euros), basses fitosanitaries (80.000 euros).

I no hem parlat de les ja "clàssiques" com el Cantalot, la circumval·lació... o, si prefereixes, si vols la famosa depuradora nova on es diu que volen invertir 36’5 milions d’euros.

Anònim ha dit...

Demanem que es tinga especial cura a l'hora de rematar les transicions vorera-asfalt per tal que no queda cap desnivell i perfectament enrasat. Quan s'asfaltà el Passeig del País Valencià, varios passos de vianants, per exemple al costat del "Bar Amics", no es feren correctament. Es va dir en el mateix moment, quan s'estava tirant l'asfalt, i es va fer cas omis. Esperem que ara es tinga especial cura per tal que no es tornen a reproduir errades anteriors :-)

La Cotorra de la Vall ha dit...

Un comentarista anònim ens diu:
“... i Jo em pregunte, per què cony no han començat les obres més prompte per tindre-les acabades en estiu... una altra herència lamentable que ha deixat el senyor Manolo Vidal i el Partit Popular, i que no és la primera ni la última”.

I continua després “... Pose la rotonda, ara la lleve, fem l'escalonet de 20cm, el llevem i el posem de 30, uffff on està el clavegueram??
... i tu veus això i els indignats del 15M es queden a l'altura del betum.
... tan sols en que el nou govern, faça el contrari del que feia l'anterior, ja aniràn bé”.
---
A banda de sobrar uns qualificatius dirigits al senyor Manolo Vidal, i que hem eliminat, hem de dir al respecte:
El termini d’execució de les obres és any i mig, i això vol dir que començaren quan comencaren havien d’afectar com a mínim un estiu.
Això ja es va dir en iniciar-les i també que durant l’estiu es pararien per reiniciar-les de nou al setembre. I això és el que hi ha programat fer.

Anònim ha dit...

Sabeu si cobren del Pla Confiança les empreses que hi treballen? ja que de les obres del Plan Zapatero quan presentaven les certificacions d'obra cobraven.

Anònim ha dit...

Això és cert, si les obres de l'Avinguda duren 1 any i mig, evidentment ha d'afectar un estiu.
La resta ja sobra.

Anònim ha dit...

Si pilla un estiu, doncs el pilla, siga l'alcalde Manolo Vidal o "Pepito de los palotes"