L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 21 de juny del 2011

El PP s'ofereix a col·laborar amb el govern per buscar solucions que faciliten mantindre els cicles formatius a l'IES Jaume II el Just

El portaveu del Partit Popular de Tavernes, Manolo Vidal, ha oferit la seua col·laboració “per a ajudar en tot el necessari amb la finalitat de mantindre els cicles formatius vespertins i nocturns en l'IES Jaume II el Just de Tavernes”.

D'aquesta manera, Vidal ofereix la seua ajuda a l'actual executiu “quede a la seua disposició. El PP de Tavernes vol el millor per a la ciutat i, de fet, durant la passada legislatura ja aconseguirem salvar, juntament amb la direcció del centre, els estudis nocturns”.

El Partit Popular ofereix tot el seu suport a la gent de Tavernes “ens devem a la nostra ciutat i més clar no és pot ser, ací estem per allò que l'actual govern local necessite”.

Vidal apunta que l’afer “no s’ha de derivar en una guerra de centres. Tan comprensible és que Gandia tinga aquests cicles com Tavernes. Com més millor”.

El portaveu popular indica “confie que l'actual alcalde, Jordi Juan, una persona d'universitat com és, puga solucionar la continuïtat dels cicles de nocturn. No obstant això, oferisc la meua mà per a ajudar-li en allò que calga.  El Partit Popular aposta sempre pel diàleg. Les coses s'han de parlar i solucionar en les institucions, sense crear cap crispació”.

Vidal recorda que en altres ocasions, la gestió municipal, va permetre la continuïtat d'aquests cicles en la ciutat vallera. 

La Cotorra de la Vall, al igual que entres ocasions hem estat crítics davant postures del PP, davant d'aquest oferiment de col·laboració del PP en un tema tan important per a Tavernes i per a l'ensenyament de tota la Valldigna, hem d'agrair-li la bona voluntat perquè govern i oposició vagen els dos units en busca del millor per al nostre poble.

- Nota de premsa del PP de Tavernes publicada a "la Veu de la Valldigna"

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Igual que he criticat moltes actituts passades del PP, felicite aquesta postura de Manolo.

Jo no puc entendre d'altra manera la política local que arrimant el muscle tots per aconseguir el millor per al poble mitjançant el diàleg i la participació ciutadana.

manolet ha dit...

Felicite al PP per la seua disposició d'ajudar en un tema tant important com l'educació, encara que jo crec que es un despotisme dir que van ajudar ara, deprés de l'anunci de l'actual alcalde, Jordi Juan, al portar el tema al parlament, després d'haver estat 4 anys sense fer res per evitar la seua desaparició.
Tot i això, cal dir que tota ajuda i col.laboració és agraïda pel poble.

Anònim ha dit...

Bé esta que intente solucionar-ho ara i que ens tape els ulls quan els darrers mesos d'alcaldia no ha fet res per parar-ho a pesar que ho sabia.
"converses privades, però al final t'indigna vore com la gent menteix i és capaç de dir coses que no son veritat per tal de deixar a l'actual alcalde per terra.
Uns dies després d'eleccions el nostre director li va dir a l'alcalde en funcions, Manolo Vidal , el que anava a passar amb eixe cicle nocturn i com podia desapareixer.
I li preguntava per la possilitat d'anar a Valencia i fer alguna gestió al respecte:
La resposta de Manolo Vidal va ser "Si a mi ni m'han votat perquè tinc que anar a València".
Pregunteu-ho a l'equip directiu de l'institut i que us ho conten.""

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL !!! ha dit...

Molt bé, Manolo!!!
Ala, a vore si ara entre el que tu pugues fer i el que puga fer el nou equip de govern millorem este tema pel poble.Dic l'equip de govern i no dic Jordi, encara que ell siga l'alcalde i haja fet la proposta a les Corts a través de Compromís, perquè pense que ell ho fa amb el suport i ajuda de la resta de regidors i partits del tripartit, és treball de tots.
Seria la primera volta en Tavernes que el premi és per a TOTS els partits polítics majoritaris del nostre poble???
És una utopia que es deixen de bovaes els partits polítics i de "voler figurar" i per fi, façen ENTRE TOTS algo realment bo per a Tavernes???

Per saber-ho, caldrà esperar als pròxims capítols....
¿podrà ser una cervesseta TOTS junts després per a celebrar-ho?¿o fins i tot per disfrutar un poc tindrem gresca?

Ja seria hora un poc de trellat i justícia en política!!!Seria memorable per molts anys un acte de noblesa com aquest per Tavernes.

taverneslandia ha dit...

fantasias animadas de ayer y hoy presentan: Taverneslandia. Un poble on tot era bonic. On tots eren bons.On la oposició es va reformar i va decidir no tornar a presentar-se per que els governants actuals continuaren governant fins la fi dels segles. I anaven tots junts, corrent i botant, feliços, pels camps de la ciutat, rient, cantant, agafats de les mans.

Vosaltres continueu així.

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL !!! ha dit...

taverneslandia... mai m'ha agradat el món creat per "...landia" però clarament, sí, seria bonico....
"imagine all the people..."
Ojala tots els polítics anaren botant pel camp i junts de la mà i cantant, i les gents d'a peu dels pobles, tinguerem feina i més benestar i tantes coses més,i poder-los dir: gràcies per la seua tasca i el seu pas pels governs...i no, com ara, que la política és lo que és...cadascú pot fomentar el que més li agrade i la realitat es construeix cada dia
"you may say:I'm a dreamer, but I'm not the only one!!!"

Si Manolo s'ofereix per a algo bo...benvingut siga,xe!!!
Millor és eixa declaració en prensa, si és que va realment a posar-la en pràctica i no es queda en un no res, que els comentaris que haja pogut fer ací en la cotorra fins al dia de hui...
¿què vols que et diga?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tenim dos comentaris pendents de publicació amb algunes referències personals, que nosaltres no podem demostrar.
Seria possible tornar a enviar-los sense eixes referències? Gràcies.

papichulo ha dit...

Molt bé, Manolo. Un 10. Has fet el que els demés partits no han segut capaços de fer mai.
Ara falta saber si Jordi serà capaç de aceptar la mà que li ha tirat Manolo, o per el contrari li podrà el seu orgull i el deixarà de costat.
PD: No em contesteu, que pel temps es vorà quina opció tria Jordi.

Anònim ha dit...

De col·laborar res. El que tenia que ver fet el Govern del PP es no llevar ningun cicle i meyns el nocturen. Segur que tot esta fet per a que Manolo es penge una medalla. Li se te que recordar que ja no es Alcalde i que no pinta res.

Anònim ha dit...

Com ara, papichulo...
¿per què no li preguntes a Manolo per què no va tirar una mà per l'institut
estos mesos enrere, quan estava tot el tema en el candelero, i reclamant-ho des de la direcció de l'institut???
perquè si sempre ha de tirar una mà quan ja no està en el govern i quan ha estat no ha megenat ni un dit...
mal assumpte, no??? poc aclarirem aixina...
papichulo... crec que començes a ser el meu ídol... és curiós lo teu...
si és que en cada cosa que dius, deixes més en evidència al PP i al teu benvolgut Manolo...

papichulo ha dit...

A l'anònim de les 14.00, dirli que m'agraden molt els teus finals, que no és la primera vegada que ho dius. Llàstima que cada vegada que et conteste no m'els publiquen, i això que estem en un blog progressista i totes les opinions "són respetades".
De tota manera et contestaré, i si volen que m'ho publiquen i si no, que es quede en l'aire, perque jo sé que a tu t'arriba.
He d'aclarir-te que no seria la primera vegada que Manoo paralitza la desaparició de alguna rama del nocturn quan a sigut alcalde, i si vols l ho pots preguntar a consevol membre de l'equip directiu del'Ies.
I ara està disposat a tornar asolucionar el problema, sempre que aquell que té la responsabilitat de solucionar-lo li ho demane, per tantt, no vec on està el problema.
Manolo a actuat con un cavaller, deixant que l'alcalde faça les seues funcions, o et pernses que a Jordi li farà molta gracia que un exalcalde li solucione els problemes sense dir-li res a ell?
Que Jordi no siga orgullos i que accepte l'oferiment de Manolo i guanyarem tots.
Manolo: Un 10 per a tú.

Anònim ha dit...

Sóc l'anònim de les 14:00, bueno, de les 14:03.

Ai, Papichulo... lo dit, cada volta la "claves més"...( mira-ho pel punt de vista més graciós o el que més t'interesse..jejeje)
t'equivoques en tantes coses, rei...
jo mai he gastat eixe finalen els meus comentaris, han sigut altres, fans teus, segur!!!començant per ahi. jo, es la 1ª vegada.Celebre que t'agraden ¿estaré fent-me fan de papichulo???

Pel que dius de: Manolo açò Manolo allò, Manolo ha fet,què cavaller és... crec que per a fer-se un homenatge a ell mateix, podria disfressar-se de Superman ara en el ball de disfresses de festes del poble, i posar-se: "SM" "SUPER MANOLO", amb capa roja i tot... ara que, pensant-ho bé, també el poden confondre també amb la caputxeta roja...jajajajaaajajaajaj

Està clar que si jo o tu fórem alcaldes, no ens agradaria que ningú, qui siga, faça res, actuant sense el consentiment i suport de l'equip de govern actual, a més, que no si seria il.legal... si ho fa amb l'autorització i suport de l'equip de govern, molt bé que em paréix, si pot aportar algo. El poble li ho agrairà.
Que, per cert, ja he vist publicat que l'equip de govern sí que ha acceptat esta ajuda!!!

Així és que, prenent les teues últimes paraules (espere que NO LITERALMENT, CLAR!!!):

Jordi no és orgullos i accepta l'oferiment de Manolo i guanyarem tots.
Manolo: Un 10 per a tú.Un 10 per a l'equip de govern i un 10 per a TOTS els del poble!!!
A vore si ho aconseguim entre tots,home!!!

Lo dit, Papichulo, m'estimulen molt els teus comentaris. Gràcies per les teues aportacions...

Anònim ha dit...

Sóc l'anònim de les 14:03:
A la Cotorra:
El meu amic papichulo diu que no li publiqueu les seues contestacions als meus comentaris.
pensa que m'arriben els seus comentaris per una altra banda, no sé si "privilegiada" o algo... és únic este papichulo, molt imaginatiu...

Xeee!!! doneu-li gust a l'home i publiqueu-li-los, que jo li conteste!!! és que a mi, M'INSPIRA ESTE PAPICHULO, presta l'home per a escriure-li...

Es veu que vol contestar a diferents anònims, pensant-se que som els mateixos, i no ho som...ell diu que "sap que a mi m'arriba",i com en tantes altres coses...quan més parla, més la clava ( serà ¿la fava???!!! que rima i tot jajajaja)és que papichulo em desperta l'inspiració poètica i tot...

ja et dic, veig que som molts anònims els teus fans, Papichulo...
igual que estan "los ángeles de Charlie", igual, ens tocarà fer un club de fans que es podria dir:
"els anònims de Papichulo"