L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 5 d’agost del 2010

Resum de notícies sobre la platja

Ens haveu demanat si podem fer un resum de les notícies més importants que hem publicat referides als temes de la platja i indicar l'enllaç. Davall teniu les referides als mesos de juliol i juny en ordre descendent de dates. Les del mes d'agost les podeu consultar sense problemes encara.
Si tot açò aprofita per a millorar la nostra platja en tots els ordres, pensem que haurà valgut la pena tant de treball. Un treball majorment fet gràcies a les vostres aportacions i informacions.

26 Juliol: Article d’opinió sobre el servei de socorrisme.
Carta remesa al organisme de la Bandera Blava sobre el salvament

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/article-dopinio-sobre-el-servei-de.html

19 Juliol: Carta d’opinio sobre el model de platja de Tavernes

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/article-dopinio-model-de-platja.html

16 Juliol: Resultat de la impugnació feta per la Creu Roja al servei de Salvament i Sorrisme

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/resultat-de-la-impugnacio-que-va-fer-la.html

15 juliol: Carta d’opinió sobre els serveis d’oci que ofereix la platja als residents

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/article-dopinio-turista.html

13 juliol: La Consellera visita els punts de platja accesible

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/la-consellera-de-turisme-ens-visita.html

10 juliol: Denuncies a l’organisme de Bandera Blava feta per usuaris de la platja

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/usuaris-denuncien-als-organismes-de.html

9 juliol: Nota d’usuaris sobre el servei en la platja accessible

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/nota-dels-usuaris-sobre-el-servei-de.html

8 juliol: Perquè van llevar del lloc inicial un dels punts de platja accessible

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/el-perque-sha-llevat-de-la-placa-de.html

8 juliol: Denúncies sobre el retard en l’equipament de les platges accessibles

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/denuncien-retards-en-les-platges.html

7 juliol: Desmunten un punt accessible de la platja sense avís als usuaris

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/desmunten-un-punt-accessible-sense.html

4 juliol: Destrossen instal•lacions d’un punt accessible

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/els-bojos-de-dissabte-nit.html

3 juliol: Usuaris de la platja accessible eleven una queixa al sindic de greuges

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/usuaris-de-la-platja-accessible-es.html

2 juliol: Platja inaccessible (referit a que no estava a punt eixe dia)

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/la-mirada-de-la-cotorra-platja.html

24 juny: Nit de Sant Joan a la platja

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/06/la-nit-de-sant-joan-es-nit-dalegria.html

19 de juny: Adeu a la Nit de Sant Joan

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/06/adeu-adeu-nit-de-sant-joan.html

18 juny: Debat sobre l’adjudicació del servei de Salvament i Socorrisme. Es el tema que ha presentat – pensem- més interés i màxima participació.

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/06/debat-obert-el-salvament-i-socorrisme.html

10 juny: Adjudicació del Salvament i Socorrisme a la platja

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/06/adjudicat-el-salvament-i-sorrisme-de-la.html

5 juny: Sembla ser que no hi haurà enguany Nit de Sant Joan

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/06/sembla-ser-que-enguany-no-hi-haura-nit.html

-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

De que ha servit?

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per l'esforç realitzat, en la recopilació de totes les entrades, referides a aquest tema. Esperem que puga servir, si no per millorar la platja, almenys per obrir els ulls als ciutadans de Tavernes, i que observen les coses des d’un punt de vista crític, es a dir, amb informació de tots els punts de vista, per a que es pugen formar una opinió pròpia, siga la que siga.

Anònim ha dit...

sols s'ha recodeu de la platja el mesos d'estiu, jo vos convie que vegau el profunt abando i poc interes els altres mesos de l'any, encara que açi vivim molts veins/es, que en epoques de plutja tenim que entrar a les nostres cases en les sabates llevades, no hi han policia, el metge ve quant ve el servei de neteja el minim, be, tot al minim, pero els impostos son el mateixos, no es queixeu ara que et teniu tot, a diferencia del que tenim nosaltres a l'hivern.

Anònim ha dit...

Aleshores també hem de demanar el que vostè diu l’abandó de la platja la resta de l’any, ja que com molt be comenta, sols hi ha uns serveis decents durant els mesos de Juliol i Agost sobretot, que es quan més gent de fora hi ha.

El que ocorre es que aquesta gent, com sols esta per ací un o dos mesos, com a molt, no els mereix la pena posar-se a reivindicar la manca de serveis, com un metge, una escola, la policia etc.

Hem de fer l’esforç, la resta de ciutadans, que tenen o no una segona vivenda, però que acudeixen a la platja a l’estiu, de demanar que no sols hi hagen serveis a l’estiu, si no que a la resta de l’any, es transforme en un lloc habitable, ja que tots sabem com queda d’abandonada la platja, la resta de l’any.

Anònim ha dit...

Si després de tot el que està passant ens quedem quiets, els que vivim en la platja tot l’any tindrem el que ens mereixem. Per a quan li preparem una festa a l’alcalde?. Crec que ja està bé de parlar.

Anònim ha dit...

Les passades eleccions els que vivim en la platja votarem per aclapadora majoria a l'alcalde d'ara.
La millor festa la devem fer el maig de l'any que ve. I serà no votant-lo.

Anònim ha dit...

Les passades eleccions els que vivim en la platja votarem per aclapadora majoria a l'alcalde d'ara.
La millor festa la devem fer el maig de l'any que ve. I serà no votant-lo.

Anònim ha dit...

Eso de no votar al actual alcalde me gustaría verlo. Siempre se dice lo mismo y al final todo sigue igual. A mi lo que me prometan no me importa, solo lo que hagan y estos como otros prometen y no hacen.

falcó ha dit...

Per norma o perquè sóc així, em solidaritze sovint amb totes aquelles persones que reivindiquen coses què considere els corresponen per llei o pel simple fet de ser éssers humans però també, em mostre crític amb aquells que són culpables o copartíceps del les situacions que pateixen. Amb això estic referint-me als nostres conveïns de la platja i en especial als que varen votar el PP en les passades eleccions i que l'any vinent, per una o altra raó, tornaran a votar-li. Poc viurà el que no ho veurà i voldria enganyar-me.
Aquestes persones que habiten tot l'any la platja, m'ha fet la impressió que ens tiren en cara als que habitem el poble que sols s'enrecordem de Santa Bàrbera quan trona. Nosaltres, els que habitem el nucli urbà del poble sols anem a la platja a l'estiu però, i vostés que estan tot l'any? No tenen vergonya? Fins ara no havien fet res i encara tenen la barra de refregar-nos-ho als demés i reconéixer que li van votar al PP. No vull dir el què tindrien si de mi depenguera.
Vull aprofitar per aclarir una cosa, encara que pot semblar siga en descàrrec dels polítics locals, però no. Mai més lluny de la meu intenció.
La situació de la platja de Tavernes, al llarg de l'any, és com la de qualsevol altra platja, excepcions conegudes i escases hi han. La culpa no la tenen els ajuntaments, excepte en algunes coses.
Per exemple, en quant al servei sanitari, els del PP valencià, des que va arribar ZP al govern espanyol, li reclamen la quota sanitaria dels desplaçats per poder fer front a la despesa que això suposa. I tenen raó. Els turistes de qualsevol indret de l'estat que visiten les platges valencianes paguen la seua quota sanitària allò on resideixen tot l'any. A l'estiu, els pobles amb platja han de nudrir-se de metges, centres sanitaris en condicions, personal mèdic de suport, etc, etc, una despesa que hauria de pagar-se amb els diners que eixes persones han cotitzat al seu territori d'origen i que, des de sempre, no ens es retornada. Ara bé, jo preguntaria als senyors del PP valencià el següent: abans de ZP, quan estava José Mari Aznar, no passava el mateix? Per què no van reclamar el que amb justícia fan ara? I quan eren a la oposició a les Corts Valencianes en l'època de Joan Lerma, que també passava el mateix, per què no ho van fer públic això? Què, que no tocava perquè això entrava dins de les regles del joc establertes en els pactes contra el poble valencià que la dreta i esquerra espanyoles van acordar?
Doncs senyors i senyores que habiten la platja. Vostés tenen tot el dret en reclamar, exigir i reivindicar allò que consideren els correspon, però miren de fer-ho a qui corresponga i quan hagen de retraure alguna cosa, ho fan a qui pertoca, no als conciutadans que no tenim culpa del que a vostés els puga passar. De fet, la majoria de les platges valencianes estan concebudes per a ser habitades durant un parell de mesos a l'any. Posar-les en condicions per a ser habitades tot l'any suposaria molts diners i ara això està molt escás. Vostés han perdut el carro, de moment. A finals d'any o principis del que ve, 2011, ja tindran vostés la visita dels que no cal nomenar, per demanar-los el vot i prometre'ls el que vostés reivindiquen i més coses. En 2014, tres anys després, tornarem a tindre una intervenció de vostés queixeant-se de la situació de la platja i refregant-nos als demés que sols ens enrecordem d'això a l'estiu.
Com molt bé diu la dita valenciana: "quans en cria la farina i ella, fina que fina"