L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 7 d’agost del 2010

Hi havia més clots i desperfectes


Els operaris municipals es donaren pressa per reparar uns desperfectes que hi havia a l'encreuament del Camí Marenys i el Camí Reial. Però se n'oblidaren d'altres, clots inclosos, a prop.
També cal dir que el nostre govern municipal oblida que la situació de mal estat és general, i que és freqüent trobar clots i altres desperfectes en camins rurals del nostre terme.
L'estiu és bon temps per solucionar aquests problemes abans que, com aquell que diu d'ací quatre dies, vinguen les pluges de tardor i comence la campanya tarongera, amb el seu trànsit de vehicles i l'augment dels desperfectes, i més si no s'han reparat.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, ho senc el fet d'escriure el text com a anonim, però segur que la meua opinió és compartida per moltes persones.

Jo davant aquestes accions de l'ajuntament, l'únic que se'm ve al cap és el següent: "si jo fora l'alcalde d'aquest poble, em cauria la cara de vergonya"