L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 6 d’agost del 2010

El Bloc Jove de Tavernes tanca el curs polític


Ahir dijous el BLOC JOVE de Tavernes va celebrar un dinar de germanor que va fer palés el bon ambient del col.lectiu. Va servir com a cloenda del curs polític i intercanviar impressions dels joves cara al nou i esperançador curs polític amb les eleccions municipals i autonòmiques del maig de 2011.
El Secretari d’implantació del BLOC JOVE a la Valldigna, Josep Llàcer va destacar “el gran potencial humà del col.lectiu valler i les ganes de fer feina de/ i per als joves i les joves de Tavernes. Aquests actres ens encoratgen a seguir en la línea de treball que portem a cap de connexió amb la gent jove i les seues preocupacions.”
A més a més Llàcer va assenyalar que: “ens enfrontem a un repte molt important el próxim maig del 2011 i és fer arribar les necessitats, demandes i preocupacions dels i les joves de Tavernes a l’Ajuntament. Aquest col.lectiu, ignorat pel Govern Municipal tindrà una veu clara i contundent al nostre consistori amb el Bloc.”
Els joves contem i hem de ser partíceps de totes les decisions que es prenguen al nostre Ajuntament, perquè l’Ajuntament és de tots i els joves hem de tindre veu i vot en les decisions que ens afecten en el dia a dia i en el nostre futur. Sens dubte, el BLOC JOVE és el millor canal per fer arribar totes aquestes demandes i l’agrupació que millor represnta als i les joves.”
El nacionalista valler ha demanat al Govern de Tavernes que tinga en consideració les propostes que el BLOC JOVE, mitjançant el portaveu i regidor Jordi Juan, li fem any rere any sobre la necessitat de canviar el model de Festes del Poble i fer-les més atractives per a la joventut vallera. “Portem molts anys reivindicant un canvi en el model de Festes Patronals, ancorat en els anys 60. Els joves reclamen altre tipus de festes i un altre tipus d’activitats. Les societats van evolucionant i la manera de celebrar les festes hui, no pot ser igual que fa 30 ó 40 anys.”
També afegia que des del BLOC i el BLOC JOVE estaven disposats a aportar propostes per fer que les Festes de Tavernes tornen a adquirir la importància a nivell comarcal que van tindre en el seu dia i que ja fa temps han perdut per falta de idees i de ganes per part del Govern Local.
Llàcer també es va fer resó de la falta d’interés del Govern municipal del PP per promocionar la música en valencià: “És impensable que una ciutat com Tavernes, que compta amb músics i grups de música en valencià de reconegut prestigi nacional i internacional, no siga capaç d’organitzar un concert de música en valencià. Els joves han de desplaçar-se a altres pobles per poder escoltar els seus grups de música favorits perque a Tavernes aquests events ja fa molts anys que són inexistents a causa de la desidia i desinterés dels nostres governants.”


Nota de premsa i fotografia remesa pel Bloc Jove de Tavernes

-