L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 10 d’agost del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


Ja fa dies que havia aparegut a l'antic restaurant Chamberi, al costat d'un mural sobre la pesca, la pintada que podeu vore a la fotografia. No li donàrem més importància que la simple "boutade", barbaritat pseudointelectual sense saber cap on disparaven: Si realment estaven contra la pesca i els pescadors, o bé era senzillamnet una gamberrada més.
Però després de veure aquest cap de setmana a la premsa valenciana que hi havia una manifestació d'unes cinc persones a la plaça de Saragossa de València contra l'esclavitud de les aques que tiren del carruatges, ens posa en actualitat el tema de la pintada al exrestaurant Chamberi. En fi, acabarem tots vegetarians, i si acabem vegetarians... ¿què diran els amics dels vegetals?.
Ho tenim magre!! amb perdó.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

al menys han respectat el mural.