L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 24 d’agost del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


Ens ho diu un veí de la zona. I ens informa del que podeu vore a la fotografia. Encreuament del Carrer Ombria amb el Passeig Lepant. Per allí s’entra a alguns aparcaments particulars i a un taller de cotxes. Uns taulells desfets, un forat en una vorera molt transitada, situació que diu porta ja mesos i mesos.I ens pregunta si esperaran per arreglar-ho a què alguna persona, per culpa del forat, caiga i es trenque un braç, una cama o el cap. Ho sentim, però a això li hem de respondre que no ho sabem.
De tota manera, ja posem el nostra gra d’arena i ho publiquem. A vore si hi ha sort i en uns quants dies....
-

2 comentaris:

filosof ha dit...

No paren de furtar carabasses a la marina. També ens hem enterat al dir-ho en al Banc de Santander a les persones que estaven dos d'elles han reconegut que els ha passat el mateix. Un d'ells el caixer que li les havien furtat al seu sogre. Almeu cunyat a l'entrada d'Alfredo també. En fi les carabasses son per a setembre pero hi haurà que avançar-se a collirles verdes , uns dies abans que te les furten.

Anònim ha dit...

Tu si que vals Cotorra.

Este matí ja estaba arreglant-ho l'ajuntament.

Este govern va a ritme de les denuncies als mitjans de comunicaciò. Quina llastima.